Rekrutteringsfirma

Campaign Manager til Clear Channel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Autentisk Campaign Manager med fokus på detaljer til Clear Channel Danmark


Er det naturligt for dig at være den proaktive i kundeprocessen, så vi sikrer en service i verdensklasse? Har du erfaring med eftersalgsprocessen i en salgsorganisation og har god forståelse for dynamikken heri. Hvis svaret er ja, så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i Clear Channel.


I rollen som Campaign Manager får du ansvaret for Classic & Airport Create. Dine primære opgaver vil være at sikre en kundecentreret salgsproces samt arbejde med Airport Create. Når der lanceres store kampagner, vil du helt naturligt være tilstede i lufthavnen for at sikre, at alle stakeholders føler sig trygge gennem hele processen. Derudover arbejder du tæt sammen med kundesuccesteamet med hele salgsprocessen samt den operationelle opfølgningsproces.

Hverdagen, du motiveres af
Som vores nye Campaign Manager kommer du til at arbejde med noget af det, der motiverer dig mest – nemlig at eksekvere på processen og følge den til dørs.

Du vil blandt andet komme til at samarbejde med Customer Success-teamet, hvor du vil facilitere en grundig opfølgningsproces med øje for detaljer og en proaktiv tilgang. Derudover vil dit ansvar være at varetage ejerskabet af vores Create Engage kampagne i lufthavnen – og følge processen fra booking til opfølgning.

En af dine primære mål vil være at skabe en exceptionel post-sales kundeoplevelse ved at sikre en kontinuerlig kommunikation med vores kunder, eksterne stakeholders, leverandører og ikke mindst teamet i Clear Channel.

En holdspiller med hånden på hjertet
Du er god til at håndtere processen fra a-z, og du tager gerne ejerskab for, at tingene bliver gjort. Din forståelse for kundeoplevelsen og din handlingsorienterede tilgang gør, at du har en naturlig evne til at finde løsninger og formår at få tingene sat i gang. I teamet bidrager du med positivitet og god stemning og du er samtidigt i stand til at arbejde selvstændigt, når opgaverne kræver det.

Du kan begå dig på engelsk på skrift og i tale – og helt generelt er du god til at kommunikere med forskellige interessenter, som er et stort plus i rollen.

En hverdag med faglig sparring og trivsel i fokus
Vi fik slet ikke nævnt, at du får kontorplads i vores skønne lokaler på Christianshavn – lige ud til kanalerne. Du bliver en del af teamet ‘Customer Success-teamet’ og træder ind i et nyt team, som du i høj grad selv er med til at forme. Dine kolleger er specialister inden for booking af digitale og klassiske kampagner samt hele processen omkring eftersalget. Og lad os være ærlige og sige, at teamdynamikken er ret meget til den friske side.

Du refererer til Fanny, Head of Customer Success. Fanny er en moderne leder, der sætter pris på sparring, faglige inputs samt at du helt naturligt har respekt for detaljer og deadlines. Og generelt vil du opleve, at alle i afdelingen går op i, hvordan I har det sammen både fagligt og socialt.

Dit skarpe øje fanger detaljerne
Der er mange indgangsvinkler til denne stilling. Det vigtigste er, at du har erfaring med booking af kampagner, styring af lagerbeholdninger samt vant til at træffe selvstændige beslutninger, når tingene brænder på. Du elsker detaljer, og der er ikke noget, der går dit øje forbi. Har du erfaring fra en salgsorganisation, bliver vi ekstra glade. Der indgår ikke ledelses- og budgetansvar i stillingen.

Ja, eftersalgsprocesser, styring af lager, bookinger (og alt det andet) er lige mig
Så er vi mere end klar til at modtage dit motiverede CV. Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i processen. Men vi vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen.

Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV. Du kan se, hvad det indebærer her, inden du søger. 

Konsulenthuset Ballisager deltager i ansættelsesprocessen, så hvis du har spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.



Om Clear Channel
Vi udbyder outdoor-medier til nogle af verdens største brands med mange tusinde klassiske og digitale reklameskilte. Du møder vores medie ved busstoppesteder, i shoppingcentre, i Metroen og i Københavns lufthavn. Vi er massivt til stede i det offentlige rum, og vi har mulighed for at kommunikere til hele 82% af befolkningen på bare to uger. Vores medie styrker brands, inspirerer befolkningen og skaber liv i urbane miljøer. Hver dag arbejder vi på at skabe outdoor-mediets fremtid ved både at være en platform for brands og en platform for good.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Stillingsbeskrivelse:Brænder du for tværfaglig ledelse og koordinering indenfor byggeri? Finder du motivation i spændingsfeltet mellem byggeteknisk kompleksitet, menneskelige samarbejdsrel..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Har du erfaring med projekt- og disciplinledelse af større og komplekse elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0