Teknisk projektleder med ansvar for systemer i Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at understøtte Akutberedskabet, der dagligt redder liv og gør en forskel for borgere i krisesituationer? Vil du dygtiggøre dig og arbejde med de nyeste teknologier indenfor IT? Vil du være en del af et team og en arbejdsplads, der prioriterer kompetenceudvikling, workload balance og trivsel højt?
Kan du svare ja til dette, er jobbet i Center for IT og Medicoteknologi i Region Hovedstaden måske noget for dig. Vi søger en profil, der kan være med til at drive udviklingen på nye initiativer og sikre stabil drift på systemer hos Akutberedskabet.

Jobbet
Opgaverne løses i et agilt team sammensat af kolleger på tværs i CIMT og Akutberedskabet, herunder en Scrum Master og Product owner. I tæt dialog med eksterne leverandører afklarer, prioriterer og løser teamet opgaver efter agile principper- og metoder fra rammeværket SAFe, hvor vi skaber værdi med IT-understøttelsen.

”Du er aldrig i tvivl om, hvorfor du tager på arbejde. Når du ser en ambulance med udrykning, ved du, at du er med til at få den fungere. Din indsats har direkte indvirkning på at redde liv. Derudover er CIMT en ideel arbejdsplads, da du har en verden af karrieremuligheder - vi er nemlig Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske IT-arbejdsplads” fortæller Thomas T., teknisk projektleder.

Du bidrager med faglighed og erfaring som teknisk projektleder i porteføljen af systemer, der understøtter Akutberedskabet i Region Hovedstadens komplekse netværk:

  • Systemer og servere til understøttelse af den daglige drift af 1813 telefoner og 1-1-2 beredskabet
  • Snitflader ved telefoner, tablets og radioer i ambulancerne
  • Beredskabsnetværk.

Eksempler på opgaver, der vil foregå i samarbejde med kolleger i teamet:

  • Etablering af strategi og roadmaps for systemerne i tæt samarbejde med interessenter og leverandører
  • Rådgivning, issue management og 3. level support
  • Økonomistyring, budgettering årligt og løbende opfølgning med fakturagodkendelse
  • Leverandørsamarbejde på baggrund af kontrakter samt løbende opfølgning
  • Kommunikationsopgaver bl.a. information om servicevinduer, opdateringer og nye tiltag af systemporteføljen
  • Facilitering og koordinering i forhold til test og opgraderinger
  • Etablering af overblik over services, licenser og policies.

Om dig
Din uddannelse er IT-teknisk med minimum bachelor niveau, alternativt anden teknisk baggrund med minimum 5 års relevant IT-erfaring. Du er hjemmevant i disciplinen projektledelse og kan på konstruktiv vis sikre dialogen med mange aktører både skriftlig og mundtligt. Du har en god forståelse for helhed og interessenthåndtering. Du forstår at navigere og arbejde i en stor organisation. Du tager medansvar og motiveres af at skabe resultater i fællesskab. Har du erfaring med at arbejde i agile teams, er det en stor fordel.
Du har kendskab til konfigurering, drift og vedligehold af servere, netværk, mobile enheder samt kendskab til beredskabsnetværk. Du har forståelse for komplekse IT-landskaber og integrationer, gerne i en koordinerende rolle. Vi vægter særligt erfaring inden for leverandørsamarbejde, kontrakt- og økonomistyring.

Om os
Du vil blive ansat i sektionen Systemer, hvor vi er 34 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer. Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte hinanden.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 5, 2100 København Ø, og der vil også være arbejdsdage hos Akutberedskabet på Telegrafvej 5, 2750 Ballerup. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra – tilpasset efter dine arbejdsopgaver.
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Andersen på e-mail [email protected] eller telefon 5115 3994.

Ansøgningsfristen er 29. december 2023. Samtaler afholdes i uge 1 og 2.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Center for IT og Medicoteknologi - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og 1.100 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Corona, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Du kan læse mere om Center for IT og Medicoteknologi her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Fredag den 29. december 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Har du erfaring med projekt- og disciplinledelse af større og komplekse elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3