Brænder du for akut og kompleks sygepleje i et tæt tværfagligt samarbejde - har du lyst til at være med til at sætte ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

  • Brænder du for akut og kompleks sygepleje i et stærkt tværfagligt samarbejde med særlig fokus på helhedsorienteret sygepleje, og trives du med tæt dialog med primær sektor?
  • Har du interesse for både det akutte og kroniske patientforløb og lyst til at arbejde med den patientcentrerede tilgang?
  • Vil du være knivskarp på alle medicinske aspekter – og vægter du et stærkt sammenhold højt?

Så er vores geriatriske afsnit noget for dig!

Vi hedder Sylvia og Camilla, og vi varetager den daglige ledelse af vores geriatriske sengeafsnit. Lige nu søger vi i G16 en sygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentligt men med mulighed for andet time- antal ved behov.

Aktuelt er vi optagede af:

  • Vores arbejde med Fælles beslutningstagen som en måde at tilrettelægge patientforløb på
  • Omsorg gennem det at have fokus på at lade opgaverne udgå fra patienterne
  • Pårørende som en ressource i vores patientforløb
  • Innovation herunder både hverdagsinnovation men også vores samarbejde med hospitalets Innovations afdeling i forhold til monitorering på de patientstuer der venter vores patienter, i fremtiden
  • Vores samarbejde med Dansk Design Center i forhold til frisættelse af potentialer

Om vores patienter og om afsnittet:

Afsnit G16 har plads til 16 indlagte patienter med en gennemsnitlig indlæggelsestid på ca. syv dage. Den overvejende del af vores patienter har genoptræningspotentiale med både fysiologiske, psykiske og sociale problemstillinger, som indtænkes i alle patientforløb. Patienterne er ofte komplekse med flere konkurrerende sygdomme, og grænser op til både det onkologiske og palliative speciale. Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde højt med afdelingens læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister, og har meget sparring med vores palliative sygeplejerske, der kommer dagligt i afdelingen.

Vi får vores patienter via Ældremodtagelsen, som også er en del af vores afdeling, og derudover samarbejder vi tæt med vores udgående Geriatrisk Team, vores Geriatriske Ambulatorium samt alle vores tværsektorielle samarbejdspartnere.

Herunder kan du se en kort film om at arbejde hos os i geriatrien på Bispebjerg hospital

Se afdelingen og dine kommende kolleger her

Om os som dine nye kollegaer:

Vi er en plejegruppen, der består både af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, en afsnitsfarmakonom, der tager sig at medicinen i dagstid på alle hverdage, en afsnitsfysioterapeut, der hjælper os med forflytninger og koordinerer udskrivelser, så vi leverer en høj kvalitet i sektorovergangen samt en ernæringsterapeut. Samlet set kompetencer der spænder bredt fra den nyuddannede til den meget erfarne. Vi har alle hjertet på rette sted, og er optagede af omsorg – både i forhold til vores patienter, pårørende men også i forhold til hinanden. Vi arbejder i makkerpar, og det giver mulighed for løbende faglig sparring og vidensdeling omkring den komplekse patient. Vi prioriterer at have det sjovt, og lægger stor vægt på høj faglighed og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter og pårørende. Her får du masser af indflydelse, ansvar og Bispebjergs bedste udsigt!

Hvad kan vi tilbyde?

  • Grundigt introduktionsforløb inkl. forløb med mentor
  • God mulighed for relevante kurser og undervisning
  • Mulighed for at opnå bred viden om alle medicinske aspekter
  • Tæt samarbejde med palliativ afdeling
  • En åben personalegruppe med godt humør og tæt samarbejde
  • Stor indflydelse på vagtplanlægning

Introduktionen stopper ikke efter den første måned. Den strækker sig over et længere forløb, hvor du kontinuerligt får tilbudt undervisning og kurser, og hyppigt er i dialog med os og din mentor, så indsatsen målrettes dig og dine behov. Eksempler på kurser er ”Godt på vej i sygeplejen”, ”Trachealsugning”, ”Anlæggelse af PVK”, Sygepleje workshops, ”Geriatrisk efteruddannelse”, osv.

Et godt samarbejde giver arbejdsglæde
En god afdeling handler ikke kun om patienter, medicin og stuegang. Det handler i lige så høj grad om at skabe en god atmosfære præget af udvikling, læring og respekt. Vi tror på, at det gode samarbejde giver arbejdsglæde, som kommer både patienter og personale til gavn. Vi vægter uddannelse og nytænkning højt, og du vil få tilbudt relevante kurser og undervisning, der svarer til dit kompetenceniveau.

Hvem er du?
Du er erfaren eller nyuddannet sygeplejerske, og du har dine værdier på plads: Patienten i centrum, fællesskabsfølelse, anerkendelse og rummelighed. Du er nysgerrig, har lyst til at lære nyt - og ønsker at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø præget af tillid og respekt.

Er du blevet nysgerrig, og gerne vil vide mere om os og stillingen?
Så er du meget velkommen til at komme forbi os til en kop kaffe eller ringe eller skrive til Sylvia på 2118 2437 eller på mail: [email protected] eller til Camilla på telefon 4025 7510 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: søndag d. 17.12.23 kl. 12.00

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Sylvia Juda-Jensen, Konst. assisterende oversygeplejerske Camilla E. Rasmussen, Oversygeplejerske

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Søndag den 17. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 18
13. maj 2024 14
12. maj 2024 17
11. maj 2024 17
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 12
6. maj 2024 11
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 9
29. april 2024 9
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9