Projektledere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Projektledere


Projektledere til fremtidssikring af HK

HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står overfor en stor forandring, som skal sikre at vi fortsat lever op til vores medlemmers krav og forventninger. I den forbindelse søger vi projektledere, som motiveres af forretningsudvikling, optimering og digitalisering i en kompleks organisation.

Velkommen til Udvikling & Innovation

Vores team består af mange fagligheder, og vi samarbejder i et uformelt miljø med blandt andet IT-projektledere, projektledere, udviklingskonsulenter og robotudviklere. Du bliver ansvarlig for centrale udviklingsprojekter sammen med teamet og kollegaer i resten af HK. Vi har en spændende backlog og står desuden overfor et omfattende kontingentprojekt, som skal kortlægge organisationens arbejde som det er i dag, samt fremlægge anbefalinger til hvordan det kan se ud i fremtiden.

Til at løfte opgaven søger vi både projektledere med mange års erfaring og nye talenter med en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

For at lykkes i rollen som projektleder skal du trives i en udadvendt rolle og gerne have været en del af større forandringer i en bred og gerne politisk organisation. Det er en fordel at have en stor interesse for IT, evnen til at stikke en finger i jorden og erfaring med at samle interessenter om en fælles problemløsning og gevinstrealisering. Det vil også sige, at du skal være god til at koordinere og motivere de interne og eksterne ressourcer. Kendetegn er professionel projektledelse gennem samarbejde, værdirealisering, fokuseret implementering og forandring.

Blandt de profiler vi søger, håber vi at finde dig, som motiveres og har erfaring med at:

  • Drive organisations- og kulturforandringer, der involverer og skaber engagement
  • Fremtidssikre og udvikle opgaver på tværs af afdeling og sektor
  • Bruge din forandringsværktøjskasse, hvor du blandt andet fastsætter datadrevne målsætninger og kortlægger ressourcer og processer
  • Identificere optimeringspotentialer og implementere tiltag gennem inddragelse og understøttelse i overgangen til drift
  • Evaluere metoder og processer

Samt dig, som har en særlig interesse indenfor IT og digitalisering og:

  • Har indgående erfaring med digitaliserings- og IT-projekter
  • Har relevant efter/videreuddannelse, f.eks. PRINCE2, Agile, Scrum m.v.
  • Være projektleder på egne projekter, f.eks. system- og platformsudskiftning, konsolidering og implementering, også i samarbejde med HKs a-kasse.
  • At være central i den digitale transformation med fokus på problemløsning og forretningsudvikling, hvor vi altid matcher behov med tekniske løsninger.

I denne stilling er der et særligt tæt samarbejde med vores dygtige kollegaer i IT-afdelingen, som varetager HKs IT-drift og forretningsprojekter i HKs a-kasse.

Form fremtiden sammen med os. Du må gerne have mange ideer og ønsker til opgaver, ansvar og os som din kommende arbejdsplads. På den måde kan vi sammen forme fremtiden.

Vi tilbyder:

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid.
  • Gode muligheder for fitness, motion, sociale klubber og sund kantine

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) og aflønnes i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben), med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Tiltrædelse

Vi sigter mod en tiltrædelse pr. 1. maj 2024.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Ring til centerchef for udvikling Clea Hinrichsen på telefon 4090 6072 eller Kenneth Andersen på telefon 2811 8151, hvis du synes, at det lyder som noget for dig og har spørgsmål til os.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: mandag den 26. februar 2024 kl. 12.

Samtaler forventes afholdt i uge 10 og 11.

Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød nogle medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 10
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6