Projektleder søges til banebrydende Fjernvarmeprojekt i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en passioneret ingeniør eller har en lignende teknisk baggrund med en brændende lyst til at forme fremtidens fjernvarmelandskab? Vil du være med til at deltage i udviklingen og udvidelsesn af varmeforsyningsområdet i Silkeborg? Så er det dig, vi leder efter! Vi er ikke blot et fjernvarmeselskab – vi er arkitekter af energifremtiden! Vores vision er at skabe bæredygtige og innovative løsninger, der går ud over grænserne for det forventede. Vi er på mission i Silkeborg for at revolutionere fjernvarmeindustrien og sætte standarden for, hvordan vi varmer vores samfund op.

Om jobbet Silkeborg Forsyning er i en rivende udvikling på fjernvarmeområdet og står overfor mange store og spændende projekter bl.a. udvidelse af forsyningsområdet og nye forretningsområder. Som projektleder indenfor området ”fjernvarme distribution” kommer du til at deltage i gennemførelsen af en række projekter, der i første omgang vil være særligt fokuseret på markedsføring og udvidelse af varmeområdet i omkringliggende gasområder med potentielt over 5500 ejendomme.

Med reference til vores projektchef kommer du til at arbejde tæt sammen med 5-10 medarbejdere i en nyoprettet projektgruppe, der er fuldt dedikeret til gaskonverteringsprojekter. Derudover vil du få tilknytning til øvrige medarbejdere, der er interessenter i projektarbejdet – fx vores kommunikationsafdeling, økonomiafdeling, kundeservice og driftspersonale.

Fjernvarmeområdet er i udvikling, og i løbet af 2024 vil teamet blive udvidet yderligere, og derfor kan dit arbejdsområde tilpasses dine ønsker og kvalifikationer. Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af:

  • Planlægning af forundersøgelser – fx VVM-screening, myndighedsbehandling
  • Udarbejdelse af projektforslag, investeringsansøgninger, risikovurderinger o.l.
  • Detailprojektering af anlæg indenfor varmeforsyningsnettet
  • Deltage i forretningsudvikling indenfor projektområdet – fx salgskampagne
  • Sammenfatning af udbudsmateriale, arbejdsbeskrivelser, tilbudsliste m.v.
  • Afholde licitation og indgå kontrahering
  • Koordinering af arbejdet med interne og eksterne interessenter
  • Foretage tilsyn og kvalitetssikring af det udførte arbejde
  • Økonomiopfølgning

Dine kvalifikationer Du har en relevant uddannelse som f.eks. ingeniør, maskinmester eller tilsvarende, og du har gerne erfaring med fjernvarme, VVS-området eller energiteknik samt en dybdegående teknisk forståelse. Din praktiske tilgang kombineret med faglig, teoretisk viden vil være omdrejningspunktet for jobbet, og din faglige viden og erfaring sikrer, at vi skaber de bedste løsninger. Dertil har du en passion for bæredygtig udvikling og grøn energi.

Du arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst, tager initiativ og har en analytisk tilgang til opgaverne. Samarbejde og vidensdeling er både en selvfølge og motiverende for dig, og du har en åben tilgang til nye idéer. Som person tager du ansvar for opgaverne – og nyder ”frihed under ansvar”. Det ligger dig naturligt at bidrage til den gode kultur og stemning på arbejdspladsen.

Vi tilbyder  Du får et meningsfyldt arbejde og bliver en del af en virksomhed, der arbejder med kritisk infrastruktur, da vi arbejder med drikkevand, spildevand, varme samt genbrug og affald, og derfor spiller vi også en central rolle i den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation med mange tværgående projekter, og vi finder løsninger på de udfordringer, vi står overfor gennem nytænkning, brug af kernekompetencer, godt samarbejde og stort engagement og drive – samt ønsket om at gøre en forskel for den grønne omstilling.

Hen over året arrangeres en række sociale sammenkomster for medarbejderne. Vi mødes blandt andet til motionsløb, teaterture, virksomhedsbesøg, fester og andre aktiviteter varierende fra år til år.

Vil du være en del af holdet? Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV ved at trykke "ANSØG" herunder. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Ansøgningsfristen er den 25. februar.
1. samtale afholdes den 13. marts og 2. samtale afholdes den 21. marts

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Jens Ø. Jørgensen, Fjernvarmechef ved Silkeborg Forsyning: 8920 6455 / [email protected]
  • Camilla Diener, INDKOM: 9339 0515 / [email protected] (dog ikke d. 15.-16. februar grundet ferie)

Om Silkeborg Forsyning I Silkeborg Forsyning er vi omkring 175 kompetente og engagerede medarbejdere, der i samarbejde med eksterne leverandører hver dag leverer komfortabel, stabil og konkurrencedygtig fjernvarme og rent og velsmagende drikkevand til mange tusinde kunder i Silkeborg Kommune. Vi står også for den miljøbevidste håndtering af affald og spildevand i hele Silkeborg Kommune.

Samlet set når vi alle Silkeborg Kommunes omkring 100.000 borgere med en eller flere af vores ydelser. Vores kunder er meget vigtige for os, og vi vil fortsat forbedre og videreudvikle kundeoplevelsen.

Vi lytter til vores omverden og skaber innovative forsyningsløsninger i samspil med vores kunder og interessenter med fokus på miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Læs mere her: https://www.silkeborgforsyning.dk/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    [xxxxx] & Gymnasier søger projektleder til nyoprettet stilling i vores virksomheds- og projektcenter. De primære opgaver vil være fundraising, projektledelse og afrapporter..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    - 37 timer ugentligt. Brænder du for at støtte mennesker i at lykkedes også med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Har du lyst til at arbejde helhedsorienteret og borgerinddragende - har du sty..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5