IT-sikkerhedsrådgiver og IT-projektleder til Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du skabe rammerne for informationssikkerhed eller kan du holde styr på IT-projekter og eksterne leverandører – og vil du være med til at styrke IT-administrationen i en statslig styrelse? Så har du nu muligheden for at indtage en central position i Bolig og Planstyrelsen.

Om opgaverne

Bolig- og Planstyrelsen er en relativ ny styrelse, og vi er i fuld gang med at styrke styrelsens IT-funktion, som bl.a. varetager opgaver vedr. informationssikkerhed og håndtering af personhenførbare oplysninger samt indføre nye IT-systemer, som skal sikre en bedre systemunderstøttelse af styrelsens arbejdsopgaver.

Som vores nye IT-sikkerhedsrådgiver/IT-medarbejder vil du få et selvstændigt ansvar for at sikre arbejdet med at udvikle og forbedre informationssikkerheden i Bolig- og Planstyrelsen. Du vil deltage i projekter og udbud, hvor du bistår med dine IT-sikkerhedsmæssige kompetencer og perspektiver. Informationssikkerhed er en prioritet for vores topledelse. Derfor vil du også skulle sparre direkte med vores direktion.

Som vores nye IT-projektleder vil du blive tovholder på en række af de IT-projekter, som styrelsen forventer at gennemføre som fx indførelse af et nyt system til håndtering af de mere end 25 tilskud, som styrelsen administrerer. Og du vil blive systemforvalter for vores hjemmesider, herunder særligt leverandørstyring, hvor du vil komme med på en spændende rejse for at sikre, at vi har driftssikre og teknisk opdaterede hjemmesider.

Du bliver en del af vores engagerede IT-team, som arbejder tæt sammen med vores faglige enheder for at skabe den bedst mulige IT-understøttelse af deres arbejdsprocesser. IT-teamet har et bredt opgavefelt, hvorfor du vil arbejde tæt sammen med teamets øvrige medlemmer, hvor vi lægger vægt på at bruge og udvikle hinandens kompetencer og i fællesskab løser teamets opgaver.

Opgaverne som IT-sikkerhedsrådgiver vil bl.a. omfatte:

  • Forestå implementeringen af vores ISMS-system (Information Security Management System) med henblik på at sikre fastlæggelse af gode processer for sikkerhedsarbejdet
  • Rådgive styrelsens medarbejdere og ledelsen om informationssikkerhedsspørgsmål, herunder ved implementering af nye IT-systemer og arbejdsgange
  • Udarbejde risikovurderinger med fokus på både den registreredes rettigheder og forretningsmæssige risici
  • Vedligeholde fortegnelser for styrelsens IT-systemer og arbejdsprocesser
  • Bistå med fastlæggelse af passende sikkerhedsforanstaltninger og opfølgning på eksekvering af disse
  • Håndtere sikkerhedshændelser og forestå dialogen med andre myndigheder, herunder Statens IT, Digitaliseringsstyrelsen og Center for Cyber Sikkerhed
  • Ledelsesbetjening og arbejdet i vores informationssikkerhedsudvalg

Opgaverne som IT-projektleder vil bl.a. omfatte:

  • Implementering af nye IT-løsninger i samarbejde med styrelsens faglige enheder
  • Systemforvaltning af vores hjemmeside portefølje, herunder sikre udvikling og opgradering af styrelsens mange hjemmesider.
  • Leverandørstyring og eksterne samarbejde

Din opgaveportefølje er dynamisk og udvikler sig løbende, så du vil få rig mulighed for at arbejde med nye opgaveområder alt efter dine kompetencer.

Du bliver en del af administrationen, som er placeret i Center for organisation, hvor opgaverne spænder bredt og omfatter IT, jura, kunde- og ledelsesbetjening samt intern og ekstern kommunikation.

Om dig

Vi er godt i gang med at videreudvikle vores styrelse, og det kræver, at du er indstillet på, at du skal være med til at skabe de rette rammer og strukturer for udviklingen af styrelsens informationssikkerhed eller har interesse for projektledelse, udvikling af hjemmesider samt kan skabe en konstruktiv dialog med eksterne leverandører.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-baggrund eller har interesse for informationssikkerhed og gerne erfaring med rådgivning, tilsyn eller formidling inden for fx. cybersikkerhed eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med organiseringen af sikkerhedsarbejde og sikkerhedsfunktioner.

Som vores nye projektledelse har du ligeledes en relevant IT-baggrund og erfaring med projektledelse samt udvikling af hjemmesider, ligesom du kan skabe en konstruktiv dialog med vores leverandører.

Er du nyuddannet og ønsker at specialisere dig inden for informationssikkerhed eller IT-projektledelse, er du måske også denne rette kandidat for os, og da vi er en mindre styrelse, hvor det vil være muligt at udbygge erfaring med relevante kurser mhp. dygtiggøre dig samtidig med, at du skaber de rette rammer og strukturer for udviklingen af styrelsens informationssikkerhed eller IT-systemer.

Du motiveres af udfordringer og varierende opgaver, og du trives med en omskiftlige hverdag. Du kommunikerer budskaber let forståeligt og formår at motivere andre til at arbejde for en god sikkerhedskultur. Du kan sætte dig ind i organisationens behov og se dit arbejde i et større perspektiv.

Vi ser gerne, at du udviser ”kan og vil”- tilgang, når opgaver skal løses. Som person er du udadvendt og dygtig til at skabe gode relationer og samarbejde på tværs, både internt i Bolig og Planstyrelsen samt med vores eksterne IT-leverandører og andre statslige myndigheder. Og du er en positiv og proaktiv teamplayer med en stærk holdånd og ansvarsfølelse for arbejdsopgaverne.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, hvor der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet.

I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her Bolig- og Planstyrelsen (bpst.dk).

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om to fast fuldtidsstilling, med tjenestested i København og stillingen forventes tiltrådt hurtigst muligt.

Du kan få mere at vide om stillingen hos Administrationschef Dorthe Laursen på [email protected] eller på tlf. 61 16 00 61.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 24. juni kl. 12:00, men også meget gerne før.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    [xxxxx] is a leading provider of cutting-edge software solutions in the field of video management and surveillance. We are committed to innovation, excellence, and creating a safer worl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Are you looking to bring your expertise and enthusiasm into play in a global, high performing engineering team delivering a range of innovative projects? Do you want to push the boundaries..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0