Rådighedsstilling - S4 Logistikofficer (KN-R) ved Hjemmeværnsdistrikt København (HDKBH)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du officer på vej ud af fastansættelse i Forsvaret, officer med rådighedskontrakt eller
tidligere officer og vil du gerne fastholde eller genoptage din tilknytning og bidrage til
opgaveløsningen i Forsvaret?

Hærhjemmeværnsdistrikt København tilbyder en spændende reserveofficersstilling indenfor logistik, med gode muligheder for udvikling af militære kompetencer i relation til stabsarbejde, operationsplanlægning, godt samarbejde og løsning af relevante og skarpe opgaver.
Hvis du synes det lyder spændende så kunne stillingen måske være noget for dig?

Om os

HDKBH er enhed under Landsdelsregion Øst (LRGNE). Vi er niveaumæssigt og på mange andre områder sammenlignelig med en bataljon eller afdeling i Hæren. Vi opstiller og uddanner ca. 900 aktive frivillige hjemmeværnssoldater fordelt på ni kompagnier, egen reserveentitet og en frivillig stab.
HDKBH skal tillige opstille og uddanne tre Totalforsvarskompagnikadrer (TFS).
Staben er organiseret i en S-struktur, som en bataljonsstab, med sektionerne S1-S9 og med en interessant blanding af operative og uddannelsesrelaterede opgaver. Den består af fem civile og ni militære ansatte, ledet af en oberstløjtnant. Ud over den faste stab er der tilknyttet en stab baseret på frivilligt personel i Hjemmeværnet og personel af reserven. Det er denne del af staben som stillingsopslaget relaterer til.

Distriktet er beliggende på Svanemøllens kaserne på Østerbro i København, hvorfra vi dækker vores ansvarsområde i kommunerne København, Frederiksberg, Dragør og Tårnby.

Vi er en del af det nationale beredskab, hvor vi løser opgaver i samarbejde med Hæren, Politiet og de øvrige myndigheder. Ud over dette uddanner vi soldater til både ceremonielle og operative opgaveløsninger.

Om stillingen

Den udvidede del af staben har brug for en dygtig logistiksofficer med viden og erfaring inden for logistik (S4).

Designeringsfunktionen er den funktion/ stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.
I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Som logistikofficer indgår du i distriktets stab sammen med fastansætte, frivillige og personel af reserven. Du deltager i løsning af distriktets opgaver, og indgår i øvrigt fleksibelt i stabens tjeneste alt efter opgavens og indsættelsens karakter.

Som logistikofficer er du en væsentlig brik i planlægning og føring af Hærhjemmeværnsdistriktets opgaver.

Det forventes, at du deltager i aktiviteter minimum 8-10 dage pr. kalenderår. Omtrent halvdelen på hverdage og halvdelen på lørdag/søndage.

Om dig

Du har en baggrund fra Hæren, og har gjort tjeneste enten som fast officer eller reserveofficer. Tidligere erfaring med logistiktjenesten er en forudsætning.
Som logistikofficer er det vigtigt, at du kan arbejde progressivt og struktureret så de bedste forudsætninger for understøttelse af opgaveløsningen tilgodeses.

Det forventes, at du er energisk, fleksibel og dedikeret, samt har en stor grad af selvstændighed, initiativ og ansvarsfølelse. Desuden har du god forståelse for den helhed, du vil indgå i og kan bidrage aktivt med kvalificerede input i stabens arbejder, der kan skabe fundament for og optimere opgaveløsningen.

Du besidder en solid forståelse for den operative logistiske virksomhed på distrikts-/afdelings niveau og er fortsat indstillet på, at videreuddanne dig inden for Forsvaret.

Du prioriterer, at have en stilling i Forsvarets reserve, og dit civile job tillader, at du kan deltage i planlagte aktiviteter.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajn af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Torben Grøn på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 91.

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive gennemført løbende og umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelse pr. 01. juli 2022 eller efter aftale.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4