Drømmer du om at være projektleder på megaprojekter, der skal tegne fremtidens infrastruktur inden for togtrafikken?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Så se efter her! I Kontor for Bane er vi nemlig på udkig efter en dygtig, løsningsorienteret og proaktiv kollega, der kan styre, koordinere og skabe fremdrift i godkendelserne af store jernbaneprojekter, fx Femern og Elektrificeringsprogrammet. Vi leder efter en ny medarbejder, som har minimum et par års erfaring fx fra en anden offentlig stilling eller som projektleder i det private. Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne.

Du bliver en del af et team, der består af jurister og projektledere med forskellige erfaringsniveauer, hvor vi går op i at sparre med hinanden for at løse opgaverne bedst muligt. Du vil derfor også skulle bringe dine erfaringer i spil og hjælpe mindre erfarne kollegaer, så vi samlet set kommer i mål.

Vi går meget op i, at der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Derudover er det vigtigt for os som arbejdsplads, at vi har en god balance mellem arbejdsliv og privatliv med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Du får kolleger, som lægger vægt på, at vi skal have det sjovt samtidig med, at vi søger de bedste løsninger for vores opgaver. Vi interesserer os for hinanden og har en uformel omgangstone og et aktivt socialt miljø med fælles frokost, fredagsbar, DHL-stafet, sommerfest, julefrokost og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

Hvad skal du lave?
Du bliver overordnet ansvarlig for at koordinere styrelsens godkendelser i megaprojekterne. Det kræver, at du er god til at samarbejde og kan få etableret en tæt dialog med vores ansøgere, da du er deres indgang i styrelsen. Samtidigt skal du bistå vores egne tekniske sagsbehandlere og jurister, der er involverede i projekterne, med at kunne løse deres opgaver, så projekterne kommer i mål inden for tidsfristerne.

Herudover vil du få ansvar for andre koordinerings-, udviklings- og analyseopgaver i kontoret samt bidrage til at håndtere ministerbetjening, borger- og pressehenvendelser m.m.

Felix, som har arbejdet som projektleder på megaprojektet Odense Letbane de sidste tre år, fortæller om sine oplevelser: ”At få et stort projekt i hus som Odense letbane har været et utroligt spændende og lærerigt forløb. Man kommer ned i mange afkroge af et så omfattende megaprojekt samtidig med, at man arbejder mod et ambitiøst mål sammen med dygtige kolleger og eksterne samarbejdspartnere.”

Vi lægger desuden vægt på, at:

  • Du har en samfundsvidenskabelig baggrund, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
  • Du er velformuleret og er god til at sætte dig ind i og formidle teknisk komplicerede emner i et tilgængeligt sprog

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer

Stillingen er til besættelse snarest muligt og vil som udgangspunkt blive besat på fuldmægtigniveau, men med mulighed for at blive ansat som specialkonsulent alt efter kvalifikationer

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Anne-Sofie Foverskov på [email protected] / tlf. 41780502.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse? Så skal du sende din ansøgning og CV inkl. eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest søndag den 11. september 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 37 og 38. Der vil blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Stillingsbeskrivelse:Brænder du for tværfaglig ledelse og koordinering indenfor byggeri? Finder du motivation i spændingsfeltet mellem byggeteknisk kompleksitet, menneskelige samarbejdsrel..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Har du erfaring med projekt- og disciplinledelse af større og komplekse elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikl..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0