Drømmer du om at være projektleder på udviklingsprojekter, der har direkte påvirkning på samfundet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Så se efter her! I Kontor for Bane er vi nemlig på udkig efter en dygtig, løsningsorienteret og proaktiv kollega, der kan styre, koordinere og skabe udvikling og fremdrift i store samfundsrelevante projekter. Vi leder efter en ny kollega, som har minimum et par års erfaring, fx fra en anden offentlig stilling eller som projektleder i det private. Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne. Du får en unik mulighed for at udvikle dig som projektleder på spændende projekter. Derudover vil du også skulle give værdifuld sparring til dine andre kollegaer.

Hvad skal du lave?
Du får ansvar for at drive udviklingsprojekter, ligesom du kan blive projektleder for vores megaprojekter, hvor du i samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere skal sikre fremdriften i store baneprojekter. Det kræver, at du er god til at samarbejde – også på tværs af fagligheder - og kan få etableret en tæt dialog med vores ansøgere, ligesom det er afgørende, at du kan omsætte strategiske indsatser og mål til konkrete projekter.

Herudover vil du få ansvar for at håndtere ministerbetjening, borger- og pressehenvendelser m.m.

Felix, som har arbejdet som projektleder på megaprojektet Odense Letbane de sidste tre år, fortæller om sine oplevelser:
”At få et stort projekt i hus som Odense letbane har været et utroligt spændende og lærerigt forløb. Man kommer ned i mange afkroge af et så omfattende megaprojekt samtidig med, at man arbejder mod et ambitiøst mål sammen med dygtige kolleger og eksterne samarbejdspartnere.”

Vi lægger desuden vægt på, at:

  • Du har en samfundsvidenskabelig baggrund, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende
  • Du er velformuleret og er god til at sætte dig ind i og formidle teknisk komplicerede emner i et tilgængeligt sprog

I Kontor for Bane bliver du en del af et team, der består af jurister og projektledere med forskellige erfaringsniveauer. Du vil derfor også skulle bringe dine erfaringer i spil og hjælpe mindre erfarne kollegaer, så vi samlet set kommer i mål. Vi går meget op i, at der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og vi opsøger aktivt relevant viden og inspiration til gavn for projekterne. Derudover er det vigtigt for os som arbejdsplads, at vi har en god balance mellem arbejdsliv og privatliv med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.
Du får kolleger, som lægger vægt på, at vi skal have det sjovt samtidig med, at vi søger de bedste løsninger for vores opgaver. Vi interesserer os for hinanden og har en uformel omgangstone og et aktivt socialt miljø med fælles frokost, fredagsbar, DHL-stafet, sommerfest, julefrokost og ikke mindst en meget aktiv personaleforening.

Alt det med småt
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer

Stillingen er til besættelse snarest muligt og vil som udgangspunkt blive besat på fuldmægtigniveau, men med mulighed for at blive ansat som specialkonsulent alt efter kvalifikationer

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Anne-Sofie Foverskov på [email protected] / tlf. 41780502. Vil du lære Anne-Sofie lidt bedre at kende inden du søger stillingen kan du læse hendes historie her: Fra fuldmægtig til teamleder (trafikstyrelsen.dk).

Interesseret?
Har vi fanget din interesse? Så skal du sende din ansøgning og CV inkl. eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest søndag den 13. august 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 33 og 34. Der vil blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København N

    På [xxxxx] (KP) er det ambitionen, at vores forskning skal besvare udfordringer i praksis. Til at styrke forskningsprogrammet, ”BØRNELIV – Sund tilknytning og aktiv livssti..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Frederiksberg Kommune har købt Frederiksberg Hospital og fra 2027 skal byudviklingen af området igangsættes. I december 2023 blev der vedtaget en udviklingsplan for området, der sætter en tydelig r..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kan du drive den digitale omstilling af driftsfunktionen til gavn for hele organisationen 3F? Brænder du for den gode service? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og kan prioritere dine opgaver? V..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0