Beredskabskonsulent til Kolding Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kolding Kommune søger en beredskabskonsulent til en nyoprettet stilling, der med passion og kompetencer kan løfte den tværgående beredskabsplanlægning med både risikoanalyse, krisestyring, strategisk og lavpraktisk sparring og især evaluering, sådan vi er på forkant med planer, instrukser, øvelser mm.

Beredskabet i Kolding Kommune
Verden er forandret og kriserne afløser praktisk talt hinanden. Senest havde vi i Syddanmark en stormflod, der ramte med fuld kraft. Men udfordringerne for Kolding Kommune omfatter alt fra ekstremt vejr til ulykker og alle mulige og umulige uforudsete hændelser, der kan påvirke kommunens borgere, virksomheder og infrastruktur.

Vi har brug for en beredskabskonsulent, der i en centralt forankret position kan samle både forvaltninger og eksterne samarbejdspartner om en overordnet beredskabspolitik for området og stå i spidsen for en revurdering og løbende vedligeholdelse af Kolding Kommunes samlede kompleks af beredskabsplaner, udarbejde risikovurderinger og sikre, at vi lever op til kravene for afholdelse af øvelsesaktivitet.

Beredskabskonsulenten bliver en del af teamet af udviklingskonsulenter i Koncernudvikling i Fællesstaben i den nyetablerede By- og Fællesforvaltning. Med en central placering er der et godt udgangspunkt for at inddrage alle interessenter, både fra egen forvaltning, de tre øvrige fagforvaltninger men også med eksterne samarbejdspartner - især Trekantbrand og de fire øvrige ejerkommuner, der i fællesskab fungerer som vores fælles sikkerhedsnet.

Hvad skal du som beredskabskonsulent?
I en nyoprettet stilling får du alle muligheder for at sætte dit faglige præg på beredskabsplanlægningen i Kolding Kommune. Vi har brug for, at du udarbejder, implementerer og løbende tester vores beredskabsplaner, både i forhold til vores interne kompetencer og behov, men også i forhold til især Trekantbrands koncept for krisestyring og beredskabsplanlægning.

Du skal være både operationelt og strategisk stærk. Du har blik for de store tværgående linjer i årshjulet, hvor du inddrager, faciliterer og vidensdeler. Men du kan forhåbentlig også træde til, når katastrofen opstår og bidrage med at koordinere den kommunale kriseindsats. Sidst men ikke mindst kan du også sikre, at vi får en god evalueringsproces, sådan vi kan forberede vores fremtidige indsatser. Vi tænker også, at du måske har lyst til at undervise, således at vi skaber en stærk faglighed ude i organisationen.

Vi forestiller os, du kommer med en beredskabsfaglig uddannelse som fx katastrofe- og risikomanager eller en tilsvarende relevant uddannelse med en baggrund i beredskabet, politiet eller tilsvarende. Du er en erfaren projektleder, og du arbejder struktureret i dit administrative arbejde, men du har det nødvendige overblik, når de uforudsete udfordringer rammer, og det handler mere om handling end ord. Du er en stræk kommunikator både mundtligt og skriftligt, der får et klart og let forståeligt budskabet ud på trods af områdets høje kompleksitet.

Kort sagt bliver din opgave at sikre, at vi som kommune er rustet til at håndtere og reagere på nødsituationer og kriser, sådan at vi på en effektiv og sikker måde beskytter Kolding Kommunes borgere, virksomheder og infrastruktur.

By- og Fællesforvaltningen
I den nyoprettede By- og Fællesforvaltning, som går i luften 1. januar 2024, arbejder cirka 1000 medarbejdere sammen om at understøtte organisationen bedst muligt i at lykkes med Byrådets politiske ambitioner som fremtidens bæredygtige kommune. Det betyder at forvaltningen har et særligt fokus på:

  • styrke Kolding Kommunes bæredygtige vækstmuligheder
  • skabe bedre velfærd for borgerne og understøtte det gode liv i Kolding Kommune
  • sikre en sund og bæredygtig økonomi bla. ved at forenkle vores organisation.

By- og Fællesforvaltningen er én af fire forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Kolding – sammen designer vi livet" og et mindset, vi kalder "Borgerens Centrum", hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Vi arbejder som kommune aktivt for den grønne omstilling og for os er bæredygtighed mere end en modebegreb. Vi har et Bæredygtighedshus, som er vores knudepunkt for bæredygtighed og grøn omstilling. Det er stedet, hvor borgere, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, foreninger og medarbejdere kan få et skub til en mere bæredygtig omstilling og frit kan dele viden, idéer og inspiration inden for bæredygtighed.

Flere oplysninger
Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte konstitueret By- og Udviklingsdirektør Bent Mouboe, tlf. 30592252

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi forventer, du har gyldigt kørekort til B.

Ansøgning via knappen "ansøg"
Ansøgningsfrist er d. 14. januar 2024. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest 1. marts 2024.

Vi afholder 1. samtale d. 17. januar og 2. samtale d. 26. januar, hvor der vil indgå en case.

Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR. Der trækkes referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=07cfc39b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kolding
  • Tirsdag den 09. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7