Operationel projektleder til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er du uddannet inden for el og har erfaring med projektledelse? Vil du bidrage til den grønne omstilling, mens du sikrer at projekterne når i mål? Og er du praktiker med stor eksekveringskraft? Så er du måske vores nye projektleder. I Vores Elnet overvåger, vedligeholder og udbygger vi elnettet, så vi opretholder en høj og stabil leveringssikkerhed hos den enkelte forbruger både nu og i fremtiden. Vi gennemfører store komplekse, tværfaglige projekter indenfor spændingsniveauerne 0,4 kV - 10 kV og 60 kV - lige fra planlægning og udarbejdelse af projektforslag til udførsel og drift.

Komplekse tekniske projekter med mange interessenter Som en del af projektafdelingen får du et selvstændigt ansvar for udbygnings- og renoveringsprojekter af enten 10/0,4 kV eller 60/10 kV-delen af forsyningsnettet. Du understøtter den grønne omstilling og er med til at sikre elnettets leveringssikkerhed gennem:

  • Dag-til-dag projekter op til udførsel af nye store elforsyningsanlæg, hvor etableringstiden ofte er flere år
  • Drift og vedligeholdelsesprojekter, herunder eftersyn af kabelskabe, reparation af beskadiget forsyningsanlæg og renovering samt eftersyn af 60 kV, 10/04 kV transformerstationer

Som vores nye projektleder er din primære opgave at sikre, dine projekter afvikles indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer.Du er i tæt dialog med projektets interessenter og eksterne samarbejdspartnere, hvor opfølgning på og tilsyn med projekterne er en del af din hverdag. Samtidig sikrer du bl.a. teknisk løsningsdesign, indkøb af udstyr og forhandler med relevante parter.

Faglighed med fokus på dialog og kvalitet Du har en videregående uddannelse inden for el fx elinstallatør, ingeniør eller maskinmester kombineret med erfaring fra projektledelse. Du har flair for IT og med et digitalt mindset, udfordrer du gerne eksisterende måder at arbejde på.

Som person arbejder du struktureret, engageret og vedholdende. Du kan arbejde både selvstændigt og i projektteams, ligesom din medfødte struktur gør, at du kan holde styr på mange projekter ad gangen uden at overse vigtige detaljer. Du er nysgerrig og har gode menneskelige kvaliteter, der gør dig i stand til at etablere gode relationer og samarbejde på tværs af forskellige faggrupper.

Vidensdeling og humor i hverdagen Du bliver en del af en uhøjtidelig afdeling med en god portion humor, som gør en travl hverdag nemmere og sjovere. Vi vægter vidensdeling højt og værdsætter gode relationer, et ærligt samarbejde og hjælper hinanden, når det brænder på. Vi tør udfordre de eksisterende løsninger og indgår i udviklingen af organisationen både i forhold til tekniske løsninger og forretningsrelaterede processer.

Vores Elnet er en del af Energi Fyn-koncernen, som er et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Mere end 215.000 fynske andelshavere er forenet i og ejer hver især en del af Energi Fyn. Energibranchen er under hastig udvikling, elektrificering, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige energiløsninger, hvilket har sat skub i en massiv omstilling. Denne transformation kræver, at vi kontinuerligt udvikler og fremtidssikrer udbygningen af vores elnet med tilslutning af ladestandere, solceller, varmepumper mm. - og det, der bliver omdrejningspunktet for dit arbejde.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret og værdiskabende tilgang prioriterer vi udvikling og et godt samarbejde. Derfor søger vi en projektleder, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Det praktiske Der er 4. ledige stillinger, og vi lukkker opslaget, når vi har fundet de rette kandidater.
Grundet juleferie er det ikke muligt at kontakte Ove i perioden 22/12 til og med 4/1 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Tirsdag den 09. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you passionate about project management and building relationships across the organisation? Are you interested in being a part of something bigger than yourself and contributing to the health o..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1