Teamleder til erhverv og ejendomshandel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vi søger en passioneret og erfaren leder med øje for vækst og udvikling af Kolding Kommune?
Du bliver en del af afdelingen Strategisk Vækst i Kolding Kommune, der består af 27 engagerede medarbejdere. I Strategisk Vækst arbejder vi sammen om en ambitiøs vision: "Sammen designer vi livet" og vores mål er at gøre Kolding til en endnu bedre kommune at bo, leve, uddanne sig og drive virksomhed i. Dette gør vi bl.a. ved at være sammen om at skabe vækst og innovation, bosætning og byliv, samt fremtidens kompetencer og visionær velfærd.

Kolding Kommune vækster, og vores arbejde med strategisk køb og salg, byudviklingsprojekter og erhvervs- og vækstpolitik har her høj prioritet. Derfor søger vi en teamleder, der kan lede teamet Erhverv og Ejendomshandel og samtidig selv arbejde med egne opgaver indenfor udvikling, projekter og partnerskaber. Du får stor berøringsflade både internt og eksternt samt et meget dygtigt team bestående af en erhvervskonsulent, to ejendomskonsulenter og tre jurister. Vi forventer at du har en videregående samfunds-økonomisk uddannelse og har arbejdet med tilsvarende opgaver i en kommune, et erhvervsservice hus eller lignende.

Vil du være med til at udvikle Kolding?
En vigtig forudsætning for den gode byudvikling er, at der er et kontinuerligt, langsigtet og strategisk fokus på erhverv, samt køb, salg og udlejning af fast ejendom. I vores team varetager vi bl.a. opkøb af jord og bygninger til byudvikling og infrastruktur, herunder ekspropriationssager. Derudover varetages salg af erhvervsjord, byggegrunde, storparceller samt udlejningsopgaver. Desuden er erhvervsstrategien og implementering heraf en del af opgaverne i tæt samspil med erhvervsservice organisationer som f.eks Business Kolding. Vi arbejder tæt sammen med erhvervsvirksomheder, udviklere og investorer om at lykkes med en bæredygtig og positiv udvikling af hele Kolding Kommune.

Ud over teamets opgaver med køb og salg af byggegrunde og erhvervsjord, samt udvikling og implementering af erhvervspolitik arbejder afdelingen Strategisk Vækst med kommunens vision, bosætning, uddannelsespolitik, fundraising, interessevaretagelse og branding og kommunikation. Vi er en afdeling med mange forskellige fagligheder, et stærkt fællesskab, dedikation og høje kompetencer, som vi gerne sætter i spil hver dag. Strategisk Vækst er en del af den sammenlagte By- og Fællesforvaltning.

Arbejdsopgaver

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Lede, sparre med og videreudvikle dit team

  • samarbejde med udviklere og investorer samt

  • opbygge og vedligeholde erhvervspartnerskaber

  • udarbejdelse og opfølgning på Erhvervspolitikken

  • sparringspartner for chefen for Strategisk Vækst

  • deltagelse i arbejdsgrupper og styregrupper og være med til at sætte retning for byudviklingen


  • arbejde på egne sager og projekter vedr. strategisk erhvervsudvikling, udvikling af brancheklynger, erhvervspartnerskaber mm.

  • klargøre dagsordenspunkter til Økonomi og Strategi samt Byrådet.


  • sikre sparring internt og til andre forvaltninger i kommunen


Du får reference til chefen for Strategisk Vækst, bliver en del af ledergruppen og får en række ledelsesopgaver som afholdelse af MUS, koordinering af ferie og fleks-timer, samt vurdering af behov for og ønske om efteruddannelse mm.

Vi lægger vægt på at:

  • Du har mindst 3 års ledelseserfaring gerne fra en større kompleks organisation

  • du har kendskab til handel med jord og fast ejendom eller lejeområdet

  • du har en videregående samfundsøkonomisk uddannelse eller lignende og relevant erfaring

  • du i dit arbejde er vant til at tænke i helhedsløsninger med sans for relevante detaljer

  • du evner et godt samarbejde på tværs af organisationen – er en teamplayer

  • du har lyst til at gå forrest med de faglige agendaer og arbejde for vækst i kommunen

  • du har en skarp pen og evner at formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde

  • du er åben, imødekommende og energisk og god til at håndtere flere opgaver sideløbende.


Du brænder for både ledelsesdelen og de faglige opgaver i jobbet og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med arbejdet i eller med en offentlig organisation og de lovmæssige rammer, vi er underlagt.

Vi tilbyder
Fast ansættelse inden for et område der er under rivende udvikling og med reference til chefen for Strategisk Vækst. Afdelingen har kontor i centrum af Kolding. Det er en energisk afdeling, der brænder for at gøre en forskel, og som arbejder på tværs af forvaltninger på mange projekter, initiativer og strategier. I afdelingen er der højt til loftet og frie rammer, et godt sammenhold og et stærkt og ambitiøst fællesskab. Hvis det lyder som en afdeling, du kan se dig selv i, og det også er opgaver som du brænder for, så send en ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår mm.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist er den 31. januar 2024. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi afholder 1. samtalerunde den 7. februar 2024 og 2. samtale afholdes den 20. februar 2024.

Der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR mellem 1. og 2. samtale, ligesom der vil blive trukket referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte chef for Strategisk Vækst Pernille France på [email protected] eller mob: 5125 3821 eller senior konsulent Allan Karsberg fra HumanConnect på [email protected] eller mob: 2113 2169. HumanConnect bistår Kolding Kommune i ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist:

31. januar 2024.

SØG STILLINGEN - du kommer her videre til HumanConnect´s stillingsopslag - hvor du kan søge stillingen.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=48ae2d30)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kolding
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Fredericia

    Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling Jobbet: Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørv..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Og sætter du pris godt købmandskab og har du en stærk ledelsesbaggrund? Så er du måsk..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 8