Engageret planlægger til Plan og Erhverv i Lyngby-Taarbæk Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at skabe grundlaget for den fremtidige udvikling i Lyngby-Taarbæk Kommune? Brænder du for planlægning, byudvikling, tværfagligt samarbejde og projektledelse? Så er du måske vores nye kollega.

Lyngby-Taarbæk Kommune undergår i disse år store fysiske forandringer og samtidig er der politisk fokus på at bevare kommunens særlige kvaliteter som en attraktiv kommune med levende bydele, attraktive boligområder, højt serviceniveau, unik natur og Unesco Verdensarv, gode handelsmuligheder og et stærkt vidensmiljø.

Om os
I Plan og Erhverv er vi 16 medarbejdere. Afdelingen varetager opgaver som kommuneplanstrategi, kommune- og lokalplanlægning, by- og erhvervsudviklingsprojekter, koordinering af kommunens strategiske erhvervs- og turismeindsats samt programledelse af strategisk byudvikling, Lyngby Stadion mv. Plan og Erhverv er desuden kommunens indgang for investorer og bygherrer, der ønsker at udvikle ejendomme eller arealer i kommunen.

Vi arbejder aktuelt i afdelingen med bl.a. planstrategi, realisering af kommuneplan og udviklingsplan for Kgs. Lyngby Centrum, rammelokalplan for større byudviklingsområde, lokalplaner for kommunale ejendomme (bl.a. plejecentre, daginstitutioner, skoler), lokalplaner for bolig- og erhvervsområder samt planer for stationsforpladser til letbanen. Nye måder at inddrage borgere, erhvervsliv og øvrige interessenter i byudviklingen, er en væsentlig del af processerne.

Vi har en tværfaglig tilgang til opgaverne og vægter trivsel, engagement og den gode kvalitet i opgaveløsningen højt. Vi arbejder projektorienteret med fokus på samarbejde og helhedstækning. Og vi har fokus på, hvordan kommunen opleves af borgere og erhvervsliv.

Om opgaverne
Din stilling vil omfatte:
  • Projektledelse af udviklingsprojekter, fx planlægning for nye plejecentre
  • Lokalplanlægning, fx kommunale ejendomme
  • Bidrag til kommuneplanstrategi og kommuneplanlægning
  • Øvrige planopgaver, herunder kommunikation og hjemmeside


Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse. Du kan arbejde selvstændigt med byudvikling- og planlægningsopgaver på forskellige niveauer, i dialog og samarbejde med andre, både internt og eksternt. Du har erfaring med projektledelse. Du er struktureret og kan overskue komplekse opgaver, og også flere på en gang. Du er god til at lytte, du søger løsninger og opsøger nødvendig viden. Du har sans for at formidle din viden til andre og har blik for at fortælle den gode historie til omverdenen. Du kommunikerer tydeligt, på skrift, i tale og gerne også visuelt. Både til det politiske niveau og i mødet med borgere og andre interessenter.

Og så er du selvfølgelig en god kollega, der bidrager positivt til en arbejdsplads fuld af kompetente, engagerede og lattermilde kolleger.

Vi ser gerne, at du har konkret erfaring med
  • Projektledelse, koordinering, samarbejde på tværs af faggrupper og afdelinger
  • Kommune- og lokalplanlægning
  • Udarbejdelse af udviklingsplaner og helhedsplaner
  • Inddragelsesprocesser med borgere, erhvervsliv og øvrige interessenter
  • Betjening af styregrupper, politiske fagudvalg og kommunalbestyrelse


Vi tilbyder
  • Et selvstændigt og afvekslende job med spændende opgaver i en travl hverdag
  • Gode udviklingsmuligheder i en afdeling med et bredt opgavefelt og nem adgang til nye udfordringer
  • Dygtige og erfarne kolleger med humor og engagement
  • Tværfagligt arbejdsmiljø i storrumskontor
  • Ugentlig arbejdstid på 37 timer med flekstid


Organisation
Stillingen er forankret i Center for Byudvikling og Byggesag, som har ca. 40 medarbejdere. Centret består af to afdelinger, henholdsvis Byggesag og Plan og Erhverv samt et sekretariat.

Løn og ansøgning
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst, alt efter kvalifikationer og forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Ansøgningsfrist er den 4. februar 2024.
Ansættelsessamtaler forventes holdt den 20.-21. februar 2022. Tiltrædelse ønskes den 1. april 2024 eller før.

Vil du vide mere
Du kan kontakte byplanchef Anna Thun på 21 55 93 80

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. april 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 12, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you driven about working with modern technology? Are you open to a key role in coordinating projects and a programme within Intralogistics (IL) at our future Fill & Finish sites? If yes, then y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you driven about working with modern technology? Are you open to a key role in coordinating projects and a programme within Intralogistics (IL) at our future Fill & Finish sites? If yes, you mi..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Does SAP S/4 Hana hold no secrets for you? Would you thrive in a position in which collaboration and communication are key? Are you looking to use your expertise to lead local S/4 Hana upgrade proj..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you highly skilled and analytical? Do you have experience in strategic planning and a sharp eye for details? We are currently seeking a Demand Planner to join our Test Material team. As a Deman..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1