Entreprise- og projektleder til styring, koordinering og udvikling af broprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Entreprise- og projektleder til styring, koordinering og udvikling af broprojekter

Vi har brug for dig, der vil være med til at drive, udvikle og udvide vores nuværende forretningsområder med én eller flere nicheområder!

Dine vigtigste opgaver, er at lede og styre projekteringen af broopgaver, samt håndtere udbud/tilbud på nye opgaver i hele landet med udgangspunkt fra Nyborg.

Når du leder og håndtere projekteringen, betyder det at du planlægger, koordinerer, styrer, fører tilsyn og kvalitetssikrer de enkelte projekter – store som små. En stor del af styringen sker gennem det grundigt udarbejdet entreprisebeskrivelse og den faglige ledelse af formændene, som udfører den praktiske del af opgaven.
Herudover kommer kundekontakt, projektgennemgang, opfølgning på fremdrift og økonomi, fakturering, tilbudsarbejde, sikring af kvalitetsstandarder og sikkerheds- og miljøpolitikker.

Du bliver en del af vores dygtige og erfarne team af formænd og entreprise- og projektledere, og en afdeling hvor du får ansvar og bliver inddraget i udviklingen. Vi er en social gruppe med styr på fagligheden og med masser af humor i hverdagen.

Vi tilbyder
• et spændende og udfordrende job
• gode muligheder for at præge og planlægge din hverdag
• personlig og faglig udvikling på jobbet og via Muncks uddannelsesprogram
• løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsordning
• en kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu

Broafdelingen er en specialenhed under Munck Asfalt, der løser alle typer af renoveringsprojekter i hele landet. Projekterne dækker over alt fra belægninger, eks. asfaltbeton, støbeasfalt, drænasfalt, omisolering af broer, udskiftning af kantbjælker til forceret brorenoveringer, broer over trafikeret veje og totalrenoveringer.

Vores nye kollega

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har anden relevant teknisk baggrund og har min. 3 års erfaring. Har du har erfaring med ledelse af bro- og/eller asfaltprojekter er dette en klar fordel, men ej et krav.

Du trives som person i en travl og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Du forstår at strukturere og prioritere dine opgaver, have fokus på detaljen og kan bevare det store overblik selv i pressede situationer. Det er en naturlighed for dig at følge dine opgaver til dørs og skabe resultater på den korte og lange bane. Da du får en bred kontaktflade, forventer vi, at du som person er udadvendt og sætter pris på kontakten med kollegaerne og kunderne både personligt og telefonisk.

Det er vigtigt, at du er nysgerrig, udfordrer dine omgivelser og tør stå ved din faglighed.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt venligst afdelingsleder Rasmus Egeberg Naur på +45 2215 3262

Ansættelse: Snarest - vi gennemgår ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via knappen ”Send ansøgning”.

Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Asfalt a/s · Toftegårdsvej 18 · 5800 Nyborg ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nyborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Sønderborg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Projektleder i Esbjerg

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 3
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3