Vi søger en erfaren og dygtig projektleder til bygherrestilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du gennemslagskraft, og brænder du for at stå i spidsen af komplekse renoveringsopgaver og nybyggerier med mange interessenter - så er jobbet som projektleder i civica måske noget for dig.

civica er en af landets største almene boligorganisationer, og vi skal i det kommende årti gennemføre byggeprojekter for mange milliarder. civicas byggeafdeling søger derfor endnu en erfaren og kompetent projektleder til snarlig tiltrædelse.

I jobbet skal du varetage bygherrerollen på nybyggerier og store renoveringsopgaver (helhedsplaner) på Fyn. Bygherrefunktionen varetages af civicas egen drift- og byggeafdeling, hvor engagerede medarbejdere styrer projekterne fra idéforslag og frem til projektet er gennemført.

Som bygherre i civica er du tovholderen, der igangsætter, koordinerer og gennemfører projekterne. I tæt samarbejde med eksterne rådgivere sikrer du, at de bedste idéer og løsninger indarbejdes i projekterne. Du varetager bygherrens roller og ansvar – løsningsorienteret, energisk, økonomisk og professionelt.

Vi tilbyder et spændende og varieret job i en organisation i udvikling og vækst. Teamet du vil indgå i, er fagligt bredt funderet, kompetent og dynamisk. Vi samarbejder målrettet for at skabe de bedste boligtilbud til beboerne. Du kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at understøtte byggeafdelingens fortsatte udvikling, hvor der er et stort fokus på bæredygtigt byggeri.

I stillingen skal du:
  • Varetage bygherrens styring og tilsyn på byggeprojekter – i tæt samarbejde med rådgivere og bygherrerådgivere (tid, proces, økonomi og kvalitet).
  • Have et godt overblik og gennemføre kommende nybyggerier og større renoveringsprojekter.
  • Være ansvarlig for samarbejde, forhandling og koordinering med vores eksterne samarbejdspartnere, samt ansvaret for den interne projektkoordinering og samarbejde på tværs.
  • Sikre vidensdeling, udvikling og det konstruktive samarbejde i drifts- og byggeafdelingen med organisationens øvrige afdelinger, samt med andre interne og eksterne parter.

Vi forestiller os, at du er…. Uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør med minimum 5 års erfaring gerne fra rådgiverbranchen og eventuelt suppleret med en efteruddannelse. Du har en solid forståelse for projektledelse og har lysten til at udvikle dig og civica indenfor denne disciplin. Du sidder måske i en bygherrerådgivestilling eller projektlederrolle i dag, og ønsker at tage det næste skridt i din karriere som bygherre.

Du har en bred indsigt i byggeriets faser, og besidder gode kommunikations- og forhandlingsevner. Du har gennemslagskraft og kan brænde igennem med et budskab. Du er selvkørende og samtidig holdspiller, som fungerer godt i et team. Du er åben og ærlig, og sætter pris på et godt grin

Uanset baggrund har du en solid erfaring med økonomistyring, og et godt kendskab til planlægning, processer og nyeste AB- og udbudslovgivning. Det er en fordel hvis du har en erfaring med bæredygtigt byggeri evt. DGNB.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte: Direktør for Byggeri, Drift & projektudvikling Britt Kielstrup Hansen på tlf.: 21 89 77 61.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Ansøgningsfrist er d. 20. februar 2023.

Du kan se mere om, hvordan civica arbejder med bæredygtighed, når vi bygger, her: civica - bæredygtig byudvikling - YouTube

Om civica civica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 12.000 boliger fordelt i 131 boligafdelinger. Vi vil være det oplagte boligvalg skabt gennem et varieret udbud af boliger og god beboerservice. Vores boligudvalg spænder bredt fra ungdomsboliger og familieboliger til seniorbofællesskaber fordelt ud i flere af de fynske kommuner. Hos civica er vi fremtidsorienterede og forandringsparate. Vores mål er kontinuerlig vækst og udvikling af vores boliger og boligområder.

Der er ca. 200 medarbejdere hos civica - du kan læse mere om boligorganisationen på civica.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense C
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Har du en teknisk baggrund og erfaring med eltavler og automation? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder bl.a. inden for pharma ved at sikre en god og effektiv hverdag? Vil du være en..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger? Og at dit .
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense SØ

    Are you an experienced Project Manager or Senior Project Manager with a passion for leading and managing complex projects in the field of electric vehicle (EV) battery systems and handling systems?.
    • Projektleder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Projektleder i Odense SØ

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 5220 Odense SØ
    • Projektleder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3