Bliv en del af et velfungerende økonomiteam på Naturvidenskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Er du vores nye kollega, som brænder for at arbejde med tal og budgetter, så søger vi en ny projektøkonom/ regnskabsmedarbejder til vores team.

Du må gerne være ny uddannet eller snart færdig med en relevant uddannelse inden for økonomi.

Du vil blive ansat på Det Naturvidenskabelige Fakultet (NAT) i vores økonomiteam, som er det team, der varetager den økonomiske administration af fakultetets forskningsprojekter.

På fakultetet har vi en stor og stadig stigende portefølje af eksterne forskningsprojekter, der varierer bredt med forskellige bevillingsgivere fra offentlige og private fonde, både nationale og internationale. Arbejdet med projektadministration kræver økonomisk styring i tæt dialog med projektledere og mange forskellige partnere, både internt på SDU og med eksterne samarbejdspartnere, så der forventes stor grad af selvstændighed og gode samarbejdsevner på alle niveauer.

Du vil blive en del af et team med ni kolleger og en teamleder, som alle arbejder med projektøkonomi.

NAT-økonomiteamet er en del af fakultetssekretariatet, der består af 40 medarbejdere, der arbejder inden for uddannelser, forskerstøtte, økonomi og ledelsesbetjening.

Du vil blandt andet skulle følgende

  • Varetage budgetlægning, regnskabsaflæggelse, løbende opfølgning og andre regnskabsopgaver på ”egne” projekter
  • Yde økonomisk vejledning og rådgivning til forskere, der har forskningsprojekter på Det Naturvidenskabelige Fakultet, herunder formidling af økonomi til kollegaer med en ikke-økonomisk baggrund
  • Sikre, at både interne og eksterne krav til økonomisk afrapportering imødekommes.

Dine kvalifikationer
Som person er du struktureret og serviceminded, og gode samarbejdsevner er et must. Du har desuden flair for at se på budgetter og regnskaber. Du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt, samt har kendskab til gængse IT-værktøjer. Du er udadvendt og klar til at møde forskere og eksterne samarbejdspartnere i øjenhøjde. Du har en uddannelse inden for økonomi eller har flere års erfaring inden for økonomistyring. Du skal som person besidde faglig stolthed, have lyst til at tage ansvar og evne at følge opgaverne til dørs.

Vi tilbyder
Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor åbenhed, humor og godt kollegaskab betyder meget. En travl og fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone. Selv om vi har mange bolde i luften, har vi tid til et godt grin, og vi sætter pris på et godt samarbejde i teamet og med dem, vi arbejder sammen med. Du vil få kolleger med høj faglighed samt gode muligheder for at udvikle dig gennem både opgaverne og kompetenceudvikling. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver klædt på til de opgaver, stillingen kræver.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af økonomi Tine H. Kristiansen 6550 7363, e-mail [email protected] eller teamleder Lea Bolander Krengel 6550 7312, e-mail [email protected].

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Ansøgningsfrist: 21. januar 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 4 og 5 2024.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Ingen dokumenter i forbindelse med ansøgning bør indeholde CPR-nummer – alternativt skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.
Følgebrev og CV må max. fylde 5 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense M
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you passionate about validation and building relationships across the organization? Are you interested in being a part of something bigger than yourself and contribute to the health of millions..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Vores gode kollega har fået nyt arbejde og vi mangler derfor dig! Er du indbegrebet af en fagligt stærk socialrådgiver? Kan du mestre kunsten at samle alle relevante parter omkring bordet med det f..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1