Projektleder til Udelys i Fyns største Energikoncern (tidsbegrænset)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at sikre nye projekter og Energi Fyns position som leverandør på udendørs belysningsanlæg? Har du et stort drive, og er du god til at skabe gode relationer til både kunder og kollegaer? Har du erfaring med projektledelse, og vil du kombinere faglighed og fællesskab? Så er du måske vores nye projektleder til Udelys. Energi Fyn er Fyns største energiselskab, og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og strategi at bidrage til udviklingen på Fyn. Vi er en del af energisektoren, som er under stor forandring på grund af den grønne omstilling, hvilket i høj grad påvirker efterspørgslen på elektrificering af vores hverdag.

Selvstændigt projekt- og kundeansvar Med reference til chefen for Anlæg og Service bliver du en del af en faglig stærk afdeling, der sælger, projekterer, gennemfører og drifter gade- og vejbelysning. Som projektleder får du ansvaret for projektering og tilbudsgivning af vej-, sti- og parkbelysning, og for hvert projekt er du drivkraften bag alle projektets faser, herunder:

  • Indkøbe materialer til opgaven og underentreprenører
  • Beregne af tilbud på baggrund af udbudsmaterialer
  • Opfølge på kunder
  • Føre løbende tilsyn på projekter
  • Overholde økonomiske-, tidsmæssige- og kontraktmæssige rammer

Du skaber succes i jobbet ved hurtigt at varetage projektlederrollen, og bidrager til at vi vinder markedsandele, ligesom du formår at skabe relationer både internt - og eksternt.

Fokus på dialog og kvalitet Du har en videregående uddannelse inden for el f.eks. elinstallatør, el-ingeniør eller maskinmester kombineret med projektledelse. Vi ser gerne, at du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling. Alternativt kan du også have en baggrund som elektriker suppleret med flere års erfaring som serviceleder eller lignende.

Det er vigtigt, at du er selvkørende, handlingsorienteret og har et højt drive. Samtidig er du struktureret og har styr på detaljerne, og trives derfor godt med at styre en større portefølje af både små og store projekter. Som kundernes tætteste samarbejdspartner er det oplagt, at du udforsker mulighederne for at se, om der er andet, vi kan hjælpe med. Du har flair for IT og med et digitalt mindset udfordrer du gerne eksisterende måder at arbejde på.

Ambitiøs energikoncern og et stærkt fællesskab Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen. Du bliver en del af et team med et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op, og byder på opgaverne for at vinde. Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en projektleder, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Det praktiske

Det er en tidsbegrænset stilling med varighed på 1 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SV
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Kan du have mange bolde i luften og gribe dem alle? Har du en solid teknisk baggrund? Og vil du med på holdet hos én af Danmarks største varmeforsyninger med fuld fart på den grønne omstilling?.
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    Are you passionate about project management and building relationships across the organisation? Are you interested in being a part of something bigger than yourself and contributing to the health o..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1