Projektleder til Danmarks Klimakommune nr. 1

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Kan du sikre balancen mellem hensynet til klimaet, hensynet til lokalbefolkningen og kommunens udvikling i bred forstand, så er det dig, vi har brug for.

Som projektleder og projektkoordinator for den samlede planlægning for vedvarende energianlæg, skal du være med til at sikre, at byrådets ambitioner for klimaet føres ud i livet. I et team af ca. 4-5 planlæggere/natur- og miljøspecialister skal der udarbejdes en række lokalplaner for at kunne opsætte nye solcelle- og vindmølleparker. Som projektleder skal du være med til at sikre og koordinere de bedste løsninger i samarbejde med fagkolleger, borgere og projektudviklere.

Det kan du forvente af os
Vi er en stor, moderne og dynamisk arbejdsplads med mange tværgående arbejdsfællesskaber, hvor opgaverne er mangfoldige. Det samme er kompetencerne hos dine kollegaer. Vi lægger vægt på
kompetenceudvikling og muligheden for at præge udviklingen, generelt, og i eget job.

Vi arbejder i en flad organisationsstruktur, hvor alle bliver hørt, hvor vi tør udfordre hinanden og hvor frihed og ansvar går hånd i hånd.

Du bliver kollega med 110 engagerede medarbejdere i Land, By og Kultur, hvoraf vi er cirka 20 i Planafdelingen. Planafdelingens opgavefelt spænder bredt. Foruden kommune- og lokalplanlægning, arbejder vi blandt andet med helhedsplaner, planstrategi, kort og GIS, matrikulærsager, jordforsyning og byggemodning, varmeplanlægning, turisme, camping- og sommerhusloven, kulturmiljøer samt bygningsforbedring.

Hos os kan du få:

  • Et liv i balance hvor der er plads til meget andet end arbejde, selvom opgaverne er mange og vigtige.
  • Fleksibilitet i hvornår og hvorfra du arbejder, naturligvis med afsæt i din vigtige ledende, koordinerende og kommunikerende rolle.
  • Lov til at gøre en stor forskel, hvor du er med til at løse klimakrisen og samtidig styrke vores demokrati.
  • Et fagligt fællesskab og faglig udvikling i et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at sikre succes med vores arbejde.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt og sjovt med hinanden, og hvor du møder stor imødekommenhed og hjælpsomhed samt mulighed for at deltage i sociale aktiviteter.

Dine opgaver

Dine vigtigste opgaver bliver, at:

  • Koordinere arbejdet i teamet og være med til at sætte faglig retning
  • Kommunikere om teamets opgaver til politikere, den administrative ledelse, udviklere af de vedvarende energiprojekter, andre myndigheder samt grupper af borgere og andre interessenter
  • Bidrage til løsning af faglige udfordringer i teamets arbejde
  • Udføre egne opgaver inden for teamets arbejdsområde

Hvem er du

Dine relationelle kompetencer og evne til at samarbejde er knivskarp. Samtidig forestiller vi os, at du har:

  • Erfaring med ledelse af store tværgående projekter samt involvering i strategisk ledelse og ledelsesmæssige beslutninger
  • Viden og erfaring om arbejdet med planlægning, udvikling og opstilling af vedvarende energianlæg
  • Stærke kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt, på alle niveauer.
  • Evnen til at sætte dig ind i nyt og komplekst stof og omsætte det til retning og resultater

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer.
Stillingen er en fast stilling på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. januar 2023.
Arbejdsstedet vil være på Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag den 17. november 2023 kl. 12, og vi forventer, at der afholdes samtalerunde 1 den 21. november og samtalerunde 2 den 28. november 2023.

Yderligere oplysninger
Du kan få flere oplysninger om stillingen hos leder af Plan Ann Elisabeth Bjerrehøj 21 74 97 34 eller på [email protected]

Med Plan- og Udviklingsstrategien vedtaget i år har byrådet sat en klar retning for at fortsætte omstillingen til CO2-neutralitet: "I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi ambitiøse på klimaets vegne. Med de store åbne vidder og den friske vestenvind har vi både muligheden for og pligten til at tage ansvar og producere langt mere vedvarende energi, end vi selv bruger. Den mulighed skal vi udnytte. Derfor skal der fortsat være mulighed for at etablere varierede typer af vedvarende energianlæg i det åbne land. I samarbejde med borgere og erhvervsliv vil vi arbejde for at sikre lokal indflydelse og medejerskab."

Du kan se mere om Land, By og Kultur her og om Ringkøbing-Skjern Kommune her. Du kan også læse mere om kommunens arbejde med vedvarende energianlæg her

Du kan læse mere om at bo i Ringkøbing-Skjern Kommune på www.flytmodvest.dk.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a823cdbc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringkøbing
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing .
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1