Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Bornholms Mosteri har fået tilsagn om støtte til en vækstpilot og søger derfor en kompetent projektleder til at hjælpe os med fortsat at vokse vores forretning.

Vi er på udkig efter en kandidat, der har lyst til at beskæftige sig med en bred vifte af nye tiltag og i gangsætte spændende projekter i tæt forbindelse med virksomhedens direktør og øvrige ledelse.

På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt.

Om stillingen

Som projektleder bruger du din dag på undersøge, hvorledes vores forretning kan blive endnu bedre. Vi stræber efter at innovere drikkevaremarkedet og nå endnu bredere ud med vores gode økologiske produkter samt skabe nye forretningsben indenfor relaterede produktkategorier. Det vil være dit job at styre os igennem disse faser.

Dine primære ansvarsområder:

- Forberedende arbejde og indhentning af tilbud på oprettelse af webshop på virksomhedens hjemmeside

- Optimering af processer anvendt i ERP-system samt CRM således at vi kan imødekomme nye projekter som f.eks. salg via egen webshop

- Udarbejdelse af nyt salgsmateriale

- Analyse af, hvilke messer vi bør deltage på og planlægning af disse

- Markedsanalyser med henblik på eksport

- Projektstyre fødevare- og klimacertificeringer

Dine kompetencer

Du har sikkert en bred vifte af erfaringer med forretningsudvikling, projektledelse og marketing. Du brænder for at se den gode idé blive vakt til live og blive til en kommerciel succes. Du er god til planlægning og koordinering og tilgår dine opgaver struktureret. Det er en fordel at have kendskab til regnskab og økonomi. Har du arbejdet med ERP- og CRM-systemer vil dette lette din indkøring i vores hverdag, da dette vil være centralt værktøj i din hverdag. Grundig oplæring i vores systemer finder sted.

Vi tilbyder

Et alsidigt og udfordrende job i en ansvarlig virksomhed med et stærkt og velkendt brand.

Hos Bornholms Mosteri er du som medarbejder en vigtig del af et mindre hold, hvor vi tager ejerskab for egne opgaver og arbejder tæt sammen med vores kollegaer. Vi er stolte over den forskel vi gør for lokalsamfundet og sætter en ære i at tilbyde job til mennesker, der ellers ville have svært ved at finde beskæftigelse.

Næste skridt

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag. For at blive ansat som vækstpilot er det en forudsætning, at du er meldt ledig.

Arbejdstiden vil primært være i tidsrummet 8-16 mandag-fredag, men weekendarbejde kan forekomme.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Nicklas Selmer Rathje på 60121199

Vi har fået smag for socialt ansvar
Bornholms Mosteri er oprindeligt startet som et kommunalt beskæftigelsesprojekt i 2006, men blev i juni 2013 overtaget af to bornholmske virksomheder – Michelin-restauranten Kadeau og fiskerivirksomheden Espersen. Overtagelsen er sket for at fastholde de nuværende medarbejdere i mosteriet, udvikle virksomheden yderligere og skabe endnu flere beskæftigelsesmuligheder for udsatte personer.


I juni 2015 blev ejerkredsen udvidet med yderligere to aktionærer – den ligeledes bornholmske fiskerivirksomhed Ocean Prawns samt Den Sociale Kapitalfond. Sidstnævnte har siden privatiseringen i 2013 desuden været långiver for Bornholms Mosteri og løbende bidraget med kompetencer og viden i forhold til vores sociale ansvar.

Michelin-restauranten udtrådte af ejerkredsen i 2020, hvor følgende personer samtidig indtrådte via deres personlige holdingselskaber: August Lund, Filip Lau og Lars Nørby Johansen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rønne
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Hele Danmark

    Vores kunde, INGENIØR’NE oplever en fortsat stor efterspørgsel på rådgiv-ning. Som en af landets førende rådgivende ingeniører indenfor byggeri, kan den gode udvikling tilskrives virksomhedens foku..
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projektleder i Rønne

    Fremtidens kraftværk er mere end blot et kraftværk. Det er et hybridanlæg, der kombinerer moderne teknologier med henblik på at producere, lagre og omsætte energi på en effektiv og bæredygtig måde..
    • Projektleder
    • Rønne
    Få mere info
  • Projektleder i Rønne

    Bornholms Energi & Forsyning har et mål om at understøtte grøn omstilling, udvikling og vækst på Bornholm gennem investeringer i vedvarende energi (”VE”) Derfor har vi oprettet et VE Team som .
    • Projektleder
    • Rønne
    Få mere info
  • Projektleder i Rønne

    Er du passioneret omkring kunsthåndværk og brænder for markedsføring? Drømmer du om at arbejde i et kreativt og dynamisk miljø, hvor du kan sætte dit personlige præg på formidling af unikke kunsthå..
    • Projektleder
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1