Serviceminded administrativ medarbejder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Er du administrativt stærk og evner du at holde et køligt overblik? Hvis du kan se dig selv yde en udstrakt service til kollegaer, værnepligtige og frivillige - trives du samtidig med at bringe dig selv i spil, og sætter en ære i godt teamwork og elsker en afvekslende hverdag, så læs med her:

Om os

Beredskabsstyrelsen Bornholm opretholder to døgnberedskab på Bornholm og uddanner ca. 80 værnepligtige om året til redningsspecialister. Ud over uddannelsen af værnepligtige gennemfører Beredskabsstyrelsen Bornholm også en række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab.

Om stillingen

Vores Sekretariat er beliggende i staben. Vi består foruden dig af en administrationsleder og en overassistent, som du indgår i kontorfællesskab med. Vi er engagerede, kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen og ikke mindst et tillidsfyldt samarbejde.

Vi varetager de administrative funktioner i forhold til ansatte, værnepligtige og frivillige.

Vi forestiller os at dine primære arbejdsopgaver vil blive:
• Tidsadministration i SAP.
• Telefonomstilling, herunder alarmtelefon og radiokommunikation.
• Administration af tjenesterejser.
• Personaleadministration af udvalgte medarbejdergrupper.
• Afløsning på andre sekretariatsopgaver.
• Diverse ad hoc sekretæropgaver for ledelsen.
• Udarbejdelse af mødereferater.

Derudover vil der kunne være administration i forbindelse med det nationale- og internationale beredskab, samt hjælp med de mange øvrige opgaver, som skal løses i en omskiftelig hverdag.
Med tiden vil du få et landsdækkende netværk af gode kollegaer, hvor du kan dele din faglige viden.

Om dig

Du har en kontoruddannelse og har erfaring fra tilsvarende arbejdsområder, som du kan bidrage med. Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund fra den offentlige administration og har erfaring med et SAP-baseret program til håndtering af økonomi og personale.

Du skal kunne arbejde i et team med nære kollegaer, men også kunne arbejde selvstændigt og struktureret.

Du er som person effektiv, serviceminded og har gode samarbejdsevner. I en travl hverdag skal du kunne bevare overblikket og dit gode humør - også når det ind i mellem går stærkt. Derudover er det nødvendigt at du er fleksibel, både når det gælder opgaver og arbejdstid.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til organisationsaftale for HK/Stat og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-fællesoverenskomst).

Basislønnen udgør 26.974,17 kr. pr. måned.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos administrationsleder Annika Westh-Hansen på telefon 72 85 26 84 eller stabschef Thomas Frandsen på telefon 72 85 23 26.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Granhøj Krause ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2022 og samtaler forventes afholdt løbende. Ansættelse ønskes snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet. Vores mission er at arbejde for et robust samfund ved at udvikle og styrke beredskabet, så ulykker og katastrofer forebygges og afhjælpes.
Beredskabsstyrelsen leder det statslige redningsberedskab og rådgiver det kommunale redningsberedskab og andre myndigheder samt yder assistance ved større eller længerevarende indsatser i Danmark, hvor der er brug for meget mandskab eller specialmateriel. Beredskabsstyrelsen assisterer også efter anmodning ved natur- eller menneskeskabte katastrofer i udlandet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Allinge
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1