Rekrutteringsfirma

Projektchef, der kan sikre struktur og kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Ønsker du stor selvstændighed i projektstyringen, og vil du arbejde med udfordrende bygge- og entreprenørprojekter? Kan du sikre struktur og kvalitet, og er dine koordinerende evner i en liga for sig selv? Så læs med her om stillingen som projektchef ved Dansk Boligbyg, hvor du kan se frem til aktuelle projekter fra dag et…

Markant aktør indenfor privat og offentligt byggeri


Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggeri i hoved- og totalentrepriser samt renoveringsopgaver i hovedentrepriser i hele Danmark. Virksomheden er nu på udkig efter en ny projektchef, og det kan blive dig, hvis du har stærke byggetekniske kompetencer og projektledende ekspertise. Som projektchef står du i spidsen for projekternes planlægning og gennemførelse, og du kan blandt andet se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Overordnet styring af tid, ressourcer, økonomi, kvalitet, miljø mm.
  • Koordinere indsatser herunder sammensætte teams, uddelegere opgaver og stå til rådighed for daglig sparring
  • Økonomistyring herunder sikre overholdelse af sagsbudgetter og løbende dokumentation af KS/DV
  • Ansvarlig for sikkerhed og kvalitetssikring

Du får base i Roskilde-afdelingen og refererer til afdelingslederen.

Succesfuld projektledelse fra skitse til færdigt byggeri


Når det kommer til projektledelse, har du flair for samtlige af disciplinens facetter. Du er god til at samarbejde, og med dit blik for projektfasen sørger du for at holde projektdeltagerne til ilden og løbende orientere dem. Din indlevelse værdsættes af dine omgivelser, og du sørger således for et godt teamwork på byggepladsen blandt dine medarbejdere og projektets samarbejdspartnere.

Du styrer succesfuldt projekterne fra skitse til færdigt byggeri uanset, om der er tale om et privat eller offentligt byggeri. Med din byggetekniske ekspertise er du på forkant med byggeriets faser, og du sikrer altid, at projektet forløber efter de planlagte rammer med henblik på økonomi, tid og miljø. Det giver dig tid til den ekstra snak med dine relationer og mulighed for at være opmærksom på nye renoverings- og byggeopgaver.

Du har som min. en håndfuld års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet indgående med projektledelse og styring af større entrepriser, herunder byggejura, aftaleforhold, forhandlingsteknik mm. Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør – og gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund. Kommunikativt kan du dansk og engelsk, og kan du tysk, er det er plus. Det forventes, at du har indgående kendskab til AB 92, ABT 93, AB 18 og ABR 18. Har du ikke den lovpligtige og obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, skal du være indstillet på at tage denne.

Byggeri handler lige så meget om tillid og samarbejde som beton og mursten


Dansk Boligbyg er landsdækkende med afdelinger i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde. Hovedkontoret er beliggende i Horsens, og på landsplan beskæftiger virksomheden ca. 100 medarbejdere. Selvom Dansk Boligbyg er en af branchens største, er der ikke langt fra idé til beslutning, da organisationskulturen i høj grad er præget af frihed under ansvar. Der opereres i et fleksibelt og uformelt miljø baseret på værdierne; kundetilfredshed, ansvarlighed, troværdighed, selvledelse, arbejdsglæde og samarbejde. Du kan læse mere om Dansk Boligbyg på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Det er vores headhuntere Christian Bjerg og Peter Bang Fasting Bauer, som du skal tale med, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vær opmærksom på, at Christian holder ferie i uge 28, 29 og 30, mens Peter holder ferie i uge 28, 29, 30 og 31. Derfor afholdes der først jobsamtaler i løbet af august. Rigtig god sommer.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Vestsjælland/Sjælland, Danmark Er du erfaren Projektchef med lyst til at stå i spidsen for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyni..
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Vi søger en erfaren, uddannet lægesekretær eller SAK, med erfaring fra psykiatrien og den koordinerende funktion. Der lægges vægt på personlige, faglige og erfaringsmæssige kompetencer. I v..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you familiar with document management processes and have experience with handling large amounts of documentation? Can you multitask and drive progress? Do you want to be part of a leading globa..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 3
29. maj 2024 4
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 3
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4