Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du selvkørende og løsningsorienteret, og er du vant til selv at sikre fremdriften i dine it-projekter og løbende afstemme med kunden? Kan du se fordelene ved at være en del af en virksomhed i solid vækst og med variation i jobbet, så er det dig, vi søger, til stillingen som Projektleder Sotea.

Som Projektleder vil du have ansvaret for at lede og koordinere tekniske projekter fra start til slut, på tværs af forskellige løsninger og platforme. Du vil arbejde tæt sammen med vores implementeringskonsulenter og salgsteamet, for at sikre en god kundeoplevelse og effektiv projektgennemførelse.

Opgaverne spænder bredt fra implementering af nye kunder til migreringsprojekter hos eksisterende kunder, både on-premise og cloud baseret, og varierer i størrelse og kompleksitet- du kan forvente at have mellem 5-10 sideløbende projekter.

Arbejdsforholdene er fleksible, med gode muligheder for hjemmearbejde. Du kan forvente rejseaktivitet i meget begrænset omfang, og du vil blive tilknyttet Soteas kontor i Silkeborg.

Hvad gør dig til et godt match i denne rolle?
Du trives med at tage ansvar for processer, og du mestrer at formidle komplekse problemstillinger klart og tydeligt – også med korte deadlines. Vi forventer ikke, at du har en IT-faglig uddannelse eller en lang række af certificeringer. Derimod er det vigtigt, at du er god til at samarbejde på tværs af både fagligheder, ledelseslag og organisationer, samt at du ved hvordan man sikrer fremdrift i et projekt med flere interessenter.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Finde de bedste tekniske løsninger løsninger i samarbejde med vores kunder
  • Implementere og eksekvere IT-projekter sammen med vores kunder
  • Status- og projektstyregruppemøder
  • Sikre at projektleverancerne leveres til aftalte tid, budget og scope.
  • Gennemførelse af projekter indenfor implementering og migrering
  • At styre og sikre fremdrift i projekterne

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du bidrager med overblik og struktur, der får dine aktiviteter og projekter sikkert i mål.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse. #LI-Rifba.

Sotea leverer IT-outsourcing, hosting, drift og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i kundens forretning – alt i én IT-løsning som gør det nemt og enkelt for kunden. Sotea beskæftiger ca. 50 medarbejdere, fordelt på tre lokationer– Silkeborg og København i Danmark, samt Stockholm i Sverige. Der er fuld fart på og virksomheden er kåret 7 gange som gazellevirksomhed, dette gøres ikke uden fokus på personlige relationer, glade kunder, tilgængelig support, godt koncept og dygtige medarbejdere.

Vil du vide mere: www.sotea.dk

itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec, Cenvation og AddPro.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrerentreprisen på større byggerier Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6