Vejdirektoratet søger projektleder til at stå i spidsen for an-lægsprojekter og forbedringer på statsvejnettet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du stå i spidsen for din egen portefølje af bl.a. cykelstier, elladeparker, krydsombygninger og støjskærme? Har du mod på at have ansvar for et team af dygtige specialister og rådgivere? Så har vi en spændende stilling til dig.

Som projektleder i Anlægsdivisionen får du ansvaret for din egen portefølje af projekter. Du overtager projekterne, når der er truffet en politisk beslutning i Transportministeriet, og din opgave er at sikre, at projekterne bliver gennemført indenfor den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Projekterne kan bestå i at ombygge eksisterende kryds for at opnå bedre fremkommelighed og sikkerhed for trafikanterne, etablering af elladeparker eller anlæg af nye cykelstier langs statsvejnettet, hvilket følger i kølvandet på Infrastrukturaftale 2035.

Dine opgaver
Du skal lede et dygtigt team af Vejdirektoratets fagspecialister og eksterne rådgivere, og sammen skal I sikre, at projekterne detailprojekteres, udbydes og anlægges.

Dine opgaver vil bl.a omfatte;

  • etablering af projektorganisation
  • tværgående koordinering i forhold til dit team
  • kontakt med interessenter som f.eks. naboer og interesseorganisationer
  • intern og ekstern kommunikation med f.eks. samarbejdspartnere, trafikanter & journalister
  • håndtering af risici og ændringer i projektet
  • styring af projektets økonomi
  • sikring af de nødvendige tilladelser for projektets gennemførelse

Vejdirektoratet er helt i front, når det gælder digitalisering af anlægsprojekter, samtidig med at vi tænker klima og bæredygtighed ind i vores arbejde. I samarbejde med vores dygtige kolleger, skal du være med til sikre denne stærke udvikling hos os,” fortæller områdechef Helle Liocouras Nielsen.

Din profil
Du har sandsynligvis en akademisk uddannelse med relation til anlægsbranchen og gerne suppleret med en projektlederuddannelse. Du kan også have været assisterende projektleder eller ingeniør med speciale i projektering, og er klar til at påtage dig projektlederansvaret.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring med projektledelse og de værktøjer, der er nødvendige for at styre projekter sikkert i mål
  • kan arbejde selvstændigt, har et godt overblik over opgaverne og er i stand til at koordinere og prioritere i en travl hverdag
  • evner at motivere og skabe engagement i projektteamet, men også kan håndtere konflikter, når de opstår

Hvad får du så i denne stilling? Du får mulighed for at varetage bygherrerollen for nogle teknisk komplicerede, men også utrolig vigtige anlægsprojekter. Samtidig får du nogle kollegaer, som brænder for anlæg og infrastruktur – de bliver en gave for dig som projektleder,” afslutter Helle Liocouras Nielsen.

Derudover er det en forventning, at du har kørekort (kategori B).

Om os
Anlægsdivisionens opgave er at varetage projektstyringen af Vejdirektoratets anlægsprojekter i hele Danmark samt sikre projekternes anlægsoverslag og økonomiske analyser.

Du bliver en del af et område på 21 engagerede medarbejdere, der alle arbejder med forskellige aspekter indenfor styring af vores anlægsprojekter, herunder projektledelse og projektassistance.

Medarbejderne er fordelt på kontorerne i Skanderborg, Middelfart og Fløng, så uanset hvor du ansættes, er der gode muligheder for kollegial sparring og vidensdeling. Medarbejderne har en hjertelig og uformel omgangstone, et højt engagement og en løsningorienteret tilgang til opgaveløsningen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer. Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Du bliver en del af en organisation med høj medarbejdertrivsel, som prioriterer, at der er en god balance mellem fritid og arbejde, og hvor der er mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner og dit tjenestested kan enten være Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart eller Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Områdechef Helle Liocouras Nielsen på tlf.nr. 7244 2345.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 26. november 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 4. og 5. december, samt eventuel anden samtale den 11. december.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skanderborg
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Højbjerg

    Brænder du for projektledelse og vil du være med til at udvikle fremtidens kraner? Er du en dygtig projektleder med højt drive og styr på din projektmodel? Motiveres du af at gå forrest og skabe mæ..
    • Projektleder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Århus

    [xxxxx]s Region Bro søger en entreprise-/projektleder, som vil være med til at udbygge infrastrukturen i Danmark.Du vil få direkte indflydelse på anlægsprojekter, der vil udfordre din eksperti..
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder i Hinnerup

    Ledelse af egne og eksterne montører Som projektleder i montageafdelingen får du det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen, samt mindre mont..
    • Projektleder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 10
16. maj 2024 10
15. maj 2024 10
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3