Skal du være med til at styrke implementeringen af nye forskningsbaserede løsninger i klinisk praksis? Så er du måsk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse


Brænder du for forskning, som sigter mod at udvikle bæredygtige løsninger med fokus på borgernes behov og har du modet til at være med til at tænke nyt, så er det måske dig vi skal bruge. Har du samtidig erfaringer med projektarbejde og kompetencer til at indsamle og bearbejde kvalitative data, er det nok dig vil leder efter. Vi har brug for endnu en dedikeret kollega, der vil sætte en ære i at medvirke til, at drive forskningsprojekter i et højt specialiseret og samtidig lærerigt miljø.

Om stillingen
I vores nyetablerede implementeringsgruppe har vi brug for en kollega, der kan gribe og løfte de opgaver der er med, at få skabt viden nok til, at lave løsninger, som kan matche praksis og ikke mindst gøre en god forskel for patienter og borgere. Vores arbejde retter sig mod at skabe gode muligheder for at så mange som muligt lever et så aktivt og tilfredsstillende hverdagsliv som muligt. Og dertil mangler vi stadig meget viden om hvordan det skal kunne fungere i praksis. Derfor skal vi have indsamlet viden om hvordan praksis fungerer i dag, hvad der kan ændres og være muligt for morgendagens løsninger. Du skal derfor medvirke til at lave undersøgelser indenfor en række forskellige områder. Noget vil være gennemgående og andet vil være nyt fra projekt til projekt. Du skal samarbejde med mange dygtige, glade og motiverede kollegaer i en hverdag hvor vi har mange (gode) bolde i luften.

I stillingen vil du skulle indsamle og analysere kvalitative data, primært i form af interviews. Du vil også skulle være med til at få de grundlæggende dele af projektdriften til at spille godt i hverdagen og du vil derfor være i kontakt med både kollegaer og andre samarbejdspartnere og projektdeltagere som typisk er patienter og sundhedsfagligt personale.

Om dig
Du har måske sundhedsfaglig baggrund, du har gode koordineringsevner og er god til både dansk og engelsk i såvel tale som skrift. Hertil er du engageret, grundig, og en god kollega, der har lyst til at lære nyt mens du arbejder.

  • Du kan - og trives med - at arbejde i projekter, hvor vi forventer tillid, loyalitet samt fleksibilitet.
  • Du har gode interviewkompetencer, det du ikke kan, vil du gerne lære. At du bliver en dygtig interviewer vil være helt naturligt.
  • Du har arbejdet med kvantitative data og forstår dig på koblingen mellem kvantitative og kvalitative data (ingen forudsætning).
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt, og du kan selv etablere strukturen, hvis ikke den er der i forvejen. Samtidig er du en god holdspiller, som stræber efter god koordinering og effektiv drift af projekter.
  • Du bidrager med engagement, begejstring, ansvar og interesse.
  • Du kommunikerer på en anerkendende og empatisk måde.
  • Du er nysgerrig, opsøgende og trives i en koordinerende funktion med mange forskelligartede og sideløbende opgaver, som både er rutine og udviklingsorienterede.

Hvem er vi?
PROgrez (https://www.progrez.org/) er en multiprofessionel forsknings- og implementeringsenhed med ca. 35 ansatte, som arbejder ud fra strategien Liv i bevægelse. De fleste er forskere på forskellige niveauer, projektmedarbejdere men også meget andet. Det er en gruppe af medarbejdere med mange forskellige baggrunde fra over 10 forskellige professioner. Det er ikke sandsynligt at der en helt som dig, men vi gør os umage og hylder vores forskellige kompetencer. Vi tror på, at forskelligheden er vigtig for at gøre os stærkere. Vi er alle er optaget af at skabe liv i bevægelse. Liv i bevægelse forstås som mere end fysisk træning, fordi der også fokuseres på, at mennesket er i bevægelse igennem hele livet og på tværs af sektorer. Forskerne arbejder med kvantitative og kvalitative metoder og med en kombination af metoder i praksisnære forskningsforløb. PROgrez har et tæt samarbejde med det omkringliggende samfund herunder sygehuse, kommuner og universiteter regionalt, nationalt og internationalt.

Du vil komme ind i en fase hvor vi stadig er ved at opbygge vores implementeringsgruppe. Den har helt nye opgaver i forhold til hvad vi ellers har lavet og vi har derfor brug for at du konstruktivt vil bidrage til at få den til at blive en stærk og velfungerende enhed i PROgrez.

Om ansættelsen
Da en stor del af vores aktiviteter er pulje baseret, er stillingen tidsbegrænset til udgangen af 2024, med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er minimum 32, gerne 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest den 15. juni 2023.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte forskningsleder Søren T. Skou på 23 70 86 40 eller [email protected]

Ansøgningsfrist den 15. maj 2023.

Der vil blive afholdt samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Slagelse
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Om jobbet SELVSTÆNDIG PROJEKTLEDER (FULDTID/DELTID) MED ET MINDSET SOM PIPPI LANGSTRØMPE I Knowledge Hub Zealand har vi en stor vision (den kommer vi til om lidt), og vi leder med mikroskop .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Slagelse

    Stærkt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Er det ikke lige noget for dig? 2-årig projektansættelse fordelt mellem Næstved, [xxxxx] (NSR) og Psykiatrien i Slagelse..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4