Projektleder til udvidelse med sengeafsnit i den regionale retspsykiatri og på Sikringsafdelingen i Slagelse, Retspsy...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Din unikke chance
Vi skal åbne to helt nye afsnit i Afdeling for Retspsykiatri i Region Sjælland. Det ene afsnit på Sikringsafdelingen åbner med patienter ultimo 2024, mens det andet afsnit i den regionale retspsykiatri åbner primo 2025.

Byggeriet er det mest moderne af sin slags i Europa, den største og højest sikrede psykiatriske afdeling i Norden. Byggeriet understøtter den særlige pleje og behandling, som patienterne har brug for, og understøtter samtidig mulighederne for et godt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne.

Vi søger derfor en projektleder til en 2 årig ansættelse. Hvis du trives med et stort projektlederansvar og forstår at lede mennesker med forskellige fagligheder og funktioner mod det fælles mål at åbne to nye afsnit med fagligheden i højsædet, så er stillingen til dig her. Byggeriet af de to nye afsnit er i fuld gang. Der skal rekrutteres omkring 60 nye medarbejdere, som skal introduceres og oplæres, og afsnittenes arbejdsgange og strukturer skal opbygges. Det er således en kompleks, men meget spændende opgave at lede denne proces i tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere i Retspsykiatrien.

Dine arbejdsopgaver
Du får ansvaret for at lede og sikre fremdrift i de forskellige spor som bl.a. består af rekruttering af nye medarbejdere og ledere, introduktion og oplæring af nye medarbejdere, design af patientforløb og arbejdsgange samt etablering og indretning af de fysiske rammer i afsnittene.

Dine opgaver bliver at:

• Sikre fremdrift i projektet, herunder projektplanlægning og koordinering på tværs af de forskellige udviklingsspor og i tæt samarbejde med de involverede, særligt afdelingsledelsen
• Forberede og afholde styre- og projektgruppemøder
• Løbende risiko- og interessentanalyser
• Løbende kommunikation og involvering af interessenter
• Facilitere workshops og møder med arbejdsgrupper mv.
• Udarbejde beslutningsoplæg til styregruppen og psykiatriledelsen
• Understøtte afdelingsledelsen med det daglige arbejde med udvidelsen

Din profil
Du har en samfunds- eller sundhedsfaglig akademisk uddannelse, solid projektledererfaring fra en større organisation, gerne indenfor psykiatrien eller sundhedsområdet. Du har dokumenterede resultater som projektleder og har projektlederværktøjskassen på plads. Du må meget gerne have flair for at sikre god involvering og kommunikation i projektet – og vi forventer, at du med dit projektlederblik kan hjælpe afdelingen og de involverede parter i at være proaktive på det ”som alle ved”, men som ikke kan sættes på formel.
For at lykkes er det afgørende, at du er nysgerrig, lydhør og relationel stærk. Du er god til at samarbejde på alle organisatoriske niveauer. Du har interesse og respekt for kollegers faglige synspunkter, som afspejles i opgaveløsningen.

Stabsfunktion for Retspsykiatrien
Du bliver ansat i Retspsykiatriens stabsfunktion. Det er en enhed med 7 medarbejdere, der understøtter afdelingsledelsen og selve Retspsykiatrien. Vi står i stabsfunktionen for afdelingens administrative HR-opgaver, økonomistyring, uddannelses- og kvalitetsstyring samt servicerer alle vores enheder (7 sengeafsnit, 1 ambulatorium).

Hvad tilbyder vi, hvis du griber chancen?
I Psykiatrien er du med til at redde mere end liv og gøre en meningsfuld forskel for borgere med psykisk sygdom og deres pårørende. Så grib denne unikke chance for at arbejde i et stærkt fællesskab i en stilling med en stor grad af frihed og mulighed for at opnå synlige resultater.

Vi er en arbejdsplads båret af gensidig tillid, respekt, arbejdsglæde og lav medarbejderomsætning. Vi har en flad struktur med let adgang til ledelsen.
Du sikres en grundig introduktion via vores onboardingprogram, som bl.a. indeholder tildeling af mentor, løbende udviklingssamtaler m.v.

Du vil opleve mulighed for stor fleksibilitet ift. balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv fx hjemmearbejde, brug af virtuelle løsninger mv.

Du aflønnes iht. gældende overenskomst med individuelle tillæg, der afspejler dine kvalifikationer.

Næste skridt
Du kan rekvirere en stillingsbeskrivelse ved at sende en mail til [email protected] . Har du lyst til at komme på besøg eller blot høre mere om stillingen, kan du kontakte chefsygeplejerske Anne L. Eisenhardt på mobil 93595870 (ferie i uge 29-30-31) eller cheflæge Per Balling på mobil 93576405 (ferie i uge 32).

Rammer for stillingen
Ansættelse 1. oktober 2023. Arbejdstiden er på 37 timer, løn- og ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og den faglige organisation.

Ansøgningsfrist er fredag den 11. august 2023.
Samtaler afholdes i uge 33.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Slagelse
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Om jobbet SELVSTÆNDIG PROJEKTLEDER (FULDTID/DELTID) MED ET MINDSET SOM PIPPI LANGSTRØMPE I Knowledge Hub Zealand har vi en stor vision (den kommer vi til om lidt), og vi leder med mikroskop .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Slagelse

    Stærkt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Er det ikke lige noget for dig? 2-årig projektansættelse fordelt mellem Næstved, [xxxxx] (NSR) og Psykiatrien i Slagelse..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4