Oversygeplejerske eller psykolog med ledelsesansvar til Psykiatrien Vest, Psykiatrisk Klinik Holbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Ønsker du, at bruge dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer til at præge og videreudvikle Psykiatrisk Klinik i Holbæk? Brænder du for at skabe bedre psykiatriske behandlingsmuligheder og lede en stærk faglige personalegruppe? Så kan vi tilbyde en attraktiv lederstilling.

Vores dygtige oversygeplejerske gennem mange år går på velfortjent efterløn. Derfor søger vi en ledende oversygeplejerske eller ledende psykolog pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale, der har lyst til at sætte rammerne som leder og understøtte vores psykiatriske klinik i Holbæk i den fortsatte udvikling og daglige drift.

Lidt om os

Psykiatrisk Klinik Holbæk er et ambulant behandlingstilbud, der udreder og behandler borgere over 18 år med psykiske sygdomme som angst, depression, socialfobi, personlighedsforstyrrelser og PTSD. Klinikken arbejder ud fra en kognitiv referenceramme og indgår i et tæt temabaseret samarbejde med Psykiatrisk Klinik i Slagelse og de øvrige psykiatriske klinikker i regionen. Derudover samarbejder klinikken med sengeafsnittene i Slagelse, forskningsenheden i Psykiatri Vest, kommunale aktører i Holbæk, Kalundborg og Odsherred samt Distriktspsykiatrien i Holbæk.

Klinikken er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglighed i opgaveløsningen. Medarbejdergruppen har stor motivation til at udvikle og forbedre patientforløb og sørge for, at patienterne oplever, at de bliver hjulpet og støttet også med inddragelse af tværfaglige ressourcer. Gruppen er præget af en høj grad af gensidig respekt på tværs af faggrupper.

Personalet er gode til selv at tilrettelægge deres arbejde og giver altid en hånd, så det hænger sammen fx under ferier og andet fravær. Klinikken er ligeledes en arbejdsplads ”fyldt med godt humør, sundt arbejdsmiljø, lydhørhed og masser af fællesskab” som en medarbejder beskriver det, og bliver motiveret af medbestemmelse og medarbejder indflydelse. En anden medarbejder udtaler: ”Vi har det godt med hinanden – og særligt frokosterne skal fremhæves, hvor mangt og meget ikke-patientrelateret bliver vendt. Ofte under stor munterhed”.

Beskrivelse af stillingen

Du vil sammen med ledende overlæge udgøre afsnitsledelsen i klinikken og vil foruden ledelsesopgaven være ansvarlig for den samlede patientbehandling. Du vil også selv være en del af den kliniske behandling og størstedelen af din arbejdstid er dedikeret til patientforløb og gruppeterapi.

Sammen med ledende overlæge bliver du daglig leder for et fast sammentømret team bestående af 12 kompetente medarbejdere fordelt på speciallæger, psykologer, sygeplejersker og sekretærer. Vi deltager også i uddannelse af psykologstuderende.

Som leder af klinikken bliver du en del af Psykiatrien Vests ledergruppe, hvor der er mulighed for faglig og ledelsesmæssig sparring og supervision. Der refereres til afdelingsledelsen i Psykiatrien Vest.

Vi, ledelsen og medarbejderne, ønsker en leder, der kan være med til at fastholde den gode kultur. En person, der både kan være struktureret, og også er rummelig, har varme og humor.

Vores forventninger til dig

  • Du er sygeplejerske med specialuddannelse i psykiatri eller autoriseret psykolog, gerne med ledelseserfaring
  • Erfaring med terapeutisk arbejde og gerne indenfor KAT, DAT og evidens baseret traumebehandling
  • Lyst til ledelse i makkerskab med fælles personalegruppe og med interesse for alle faggrupperne
  • Er en god kommunikator, der via dialog forankrer beslutninger
  • Er åben, nysgerrig og tillidsskabende i din tilgang til andre mennesker
  • Er god til at uddelegere opgaver til kompetente medarbejdere og sikre en fælles ansvarlighed for den samlede opgaveløsning
  • Er i stand til at bevare et godt arbejdsmiljø i en velfungerende tværfaglig medarbejdergruppe
  • Er engageret, nærværende, synlig og understøtter faglig udvikling for medarbejdergruppen.

Derudover forventes det, at du bidrager til positivt og respektfuldt samarbejde i den samlede ledelsesgruppe i Psykiatrien Vest. Hermed at du har lyst til at engagere dig i den faglige udvikling og er med til at finde bæredygtige løsninger til den samlede patientbehandling på tværs i Psykiatrien Vest, hvor vi ønsker at vores patienter oplever smidige og koordinerede forløb på tværs af vores enheder.

Vi tilbyder

  • En spændende lederstilling med stor selvstændighed og en arbejdsplads i konstant udvikling
  • En erfaren og engageret medarbejdergruppe
  • Del af en større og mangfoldig ledergruppe i Psykiatrien Vest med mulighed for tæt sparring med lederkollager og i regulære mødefora.
  • Mentorordning med ledelseskollega
  • Mulighed for udvikling af dine kompetencer og/eller lederuddannelse via fx vores egen uddannelse ”Ledelse på forkant”.

Psykiatrisk Klinik Holbæk er en del af Psykiatrien Vest, der er en af de tre psykiatrier i Region Sjælland. Psykiatrien Vest med hovedsæde i Slagelse har ca. 430 medarbejdere fordelt på 13 forskellige enheder, ambulante og sengeafsnit, hvoraf klinikken er en af disse. Klinikken er beliggende i rolige omgivelser på matriklen for Holbæk Sygehus, hvilket giver let adgang til diverse servicefunktioner, men samtidigt fysisk væk fra det somatiske sygehus. Afstanden fra Holbæk station er overkommelig og ellers er der let adgang via motorvej samt gode P-muligheder.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte os og få yderligere oplysninger om stillingen hos chefsygeplejerske Lotte Helveg, tlf. 93 57 67 46 og ledende overlæge Andrei Trubach, tlf. 40 22 35 68. Du er også velkommen til at kontakte oversygeplejerske i Psykiatrisk Klinik Slagelse Hanne Larsen, tlf. 51 42 18 46.

Vi inviterer dig også gerne på uforpligtende besøg, hvis du gerne vil se klinikken.

Ansøgningsfrist 11. august 2023

Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 33

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 12