Projektleder til større rækkehusprojekt i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du lede opførslen af DGNB-certificerede byggeprojekter i totalentreprise?

Så er du måske vores kommende projektleder. Dit første byggeri bliver vores rækkehusprojekt i Sorø, som fordeler sig på 64 rækkehuse i fagentreprise. Projektet strækker sig over mere end 5.095 m2 bebyggelse og indstilles til DGNB-certificering ved sin afslutning.

Som projektleder får du en central og ansvarsfuld rolle, når du med overblik og sans for detaljen er ansvarlig for hele byggeriets udførende fase. Med reference til vores projektchef får du ansvaret for gennemførsel af projektet fra de afsluttende kontraheringer til nøglefærdigt byggeri. Du koordinerer og leder pladsen, så du sikrer, at mandskab, kvalitet, tidsplan og økonomi går op i en højere enhed.

Vær med til at bygge fremtidens boliger på Sjælland
Du bliver en del af vores voksende team på Sjælland, hvor vi pt. har igangværende projekter i Holbæk, Slagelse, Glumsø, Viby Sjælland og Sorø – og endnu flere projekter på vej i de kommende år i form af både rækkehusprojekter og etagebyggeri. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, hvor vi har både projektudvikling, projektering og byggestyring under samme tag, mens vi også selv varetager bygherrerollen og projektering af projekttilhørende infrastruktur.

Byggeriet i Sorø startede i sommers, og byggeprocessen strækker sig over ca. et år. Herefter kan du se frem til at byggestyre flere lignende byggeprojekter hos os, hvor du vil være med helt fra kontraheringsfasen.

Dit primære arbejdsområde

  • Koordinering af aktiviteter og fagentreprise på byggepladsen
  • Sikre fremdrift samt overholdelse af projektets tidsplan
  • Byggetilsyn samt afholdelse af bygge- og sikkerhedsmøder
  • Ansvarlig for projekt- og økonomistyring på sagen


Dine kompetencer
Vores kommende kollega medbringer et godt kendskab til byggebranchen og erfaring med ledelse af byggepladser. Du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør og gerne en håndværksmæssig baggrund, men motivation og erfaring vægtes højest. Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og selvstændig – og så har du en positiv indstilling og trives i en omskiftelig hverdag.

Måske er du bosiddende i området, måske ikke – bopæl er ikke afgørende, hvis du er den rette kandidat.

Vi glæder os til at tilbyde dig

  • En alsidig hverdag med faglige udfordringer, ansvar og tværfagligt samarbejde
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Konkurrencedygtige vilkår herunder fleksible arbejdstider, sundhedsforsikring og en attraktiv pensionsordning
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. november eller snarest derefter


Praktisk information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Byg - Øst Henry Horn på tlf. 51 70 53 77 eller [email protected]

Upload din ansøgning samt CV snarest muligt via linket. Vi holder samtaler løbende, og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen.

Om Birch Ejendomme
Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. Vi bygger på et bredt, tværfagligt samarbejde. Derfor har vi samlet størstedelen af værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management.

Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige, men også til vores sociale arrangementer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sorø
  • Fredag den 13. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    Om jobbet SELVSTÆNDIG PROJEKTLEDER (FULDTID/DELTID) MED ET MINDSET SOM PIPPI LANGSTRØMPE I Knowledge Hub Zealand har vi en stor vision (den kommer vi til om lidt), og vi leder med mikroskop .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you ready to take on a pivotal role in shepherding our new facilities from design to operational readiness? Do you have experience in managing IT Automation Systems integration projects? If so,.
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Slagelse

    Stærkt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Er det ikke lige noget for dig? 2-årig projektansættelse fordelt mellem Næstved, [xxxxx] (NSR) og Psykiatrien i Slagelse..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0