Erfaren projektleder i spidsen for stort, nordisk konsortium søges til Nordsjællands Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Om projektet

NORDIGHE (Nordic Digital Health and Education) er et stort nystartet nordisk konsortium med offentlige og private partnere fra Danmark, Sverige og Norge. Konsortiet udvikler en ny uddannelse til digital håndtering af patienter indlagt i eget hjem målrettet sundhedsprofessionelle inkl. præ- og postgraduat niveau. Konsortiet drives af Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital, og du bliver en del af en støt voksende afdeling i høj trivsel og stærk udvikling.

Om afdelingen og hospitalet

Nordsjællands Hospital har en central Forskningsafdeling, som understøtter alle forskerne på hospitalet med rådgivning, forskningsadministration og formidling. Derudover leder afdelingen også flere innovative forskningsprojekter – herunder projektet Influenz-er vedr. hjemmeindlæggelse og projektet Motion i arbejdstiden, som er et projekt rettet mod medarbejdere på Nordsjællands Hospital. Medarbejdergruppen i Forskningsafdelingen besidder mange forskellige kompetencer både understøttende og med egen forskning. Vi er 18 medarbejdere i afdelingen.

Nordsjællands Hospital organiserer sine forskningsaktiviteter i forskningsklynger på tværs af specialer. Det giver mulighed for at øge synergi og sparring mellem forskerne, giver en bedre forskningsinfrastruktur og mere forskning af høj kvalitet til glæde for patienterne. De fem forskningsklynger er: Infektion & Inflammation, Diabetes & Vaskulær Sygdom, Perioperativ Behandling, Kvinde Barn Ung samt Epidemi.

Vi har høje ambitioner på forskningsområdet, og Nordsjællands Hospital er en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere med lyst til at forske. Vi ønsker at Nordsjællands Hospital også i fremtiden skal være kendt som forskningshospital – både internt og eksternt – regionalt, nationalt og internationalt. Vi arbejder henimod at styrke forskningen på Nordsjællands Hospital gennem opbygning af en professionel og effektiv forskningsinfrastruktur.

Vi vil fortsætte videreudvikling af hospitalets forskningsmiljøer og sikre en fortsat vækstkurve for hospitalets videnskabelige produktion, således at Nordsjællands Hospital opleves som et anerkendt, kliniknært og innovativt forskningsmiljø og som en attraktiv forskningssamarbejdspartner.

Du vil som projektleder føre projektet ind i fremtiden med udvikling af uddannelse til håndtering af sundhedstilbud til hjemmeindlagte patienter. I et nordisk konsortium med offentlige og private aktører skal vi udvikle en digital uddannelse af læger og sygeplejersker til digital håndtering af fremtidens patienter indlagt i eget hjem. Derfor søger vi en erfaren projektleder som kan lede NorDigHE aktiviteter i projektet samt løbende koordinere på tværs både med interne og eksterne partnere.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at

  • Koordinere de overordnede aktiviteter i NorDigHE
  • Sikre fremdrift i NorDigHE samt være ansvarlig for opfølgning og afrapportering
  • Sikre interdisciplinært samarbejde med interne og eksterne partnere samt styrke de allerede gode relationer med konsortiets partnere
  • Bidrage til forskning herunder udarbejde videnskabelige artikler, deltage i konferencer o.l.

Vi forventer, at du

  • Har dokumenteret erfaring med projektstyring, ledelse og koordinering af større samarbejdsprojekter gerne på internationalt niveau
  • Har minimum en kandidatgrad f.eks. inden for samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab eller læring/pædagogik
  • Kan arbejde selvstændigt og målrettet
  • Er omhyggelig og evner at arbejde struktureret og systematisk
  • Er åben og imødekommende og passer ind i et arbejdsmiljø, der er præget af stærkt samarbejde og høj trivsel
  • Har gode kommunikationsevner skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og gerne kendskab til de andre skandinaviske sprog
  • Har erfaring med forskning og publicering af videnskabelige artikler
  • Evt. har viden om og erfaring med kompetenceudvikling, uddannelse og digitalisering inden for sundhedsvæsenet

Ansættelsesforhold, løn og arbejdssted

Stillingen er på 37 timer/ugl. til besættelse snarest muligt og frem til 31.07.2026.

Arbejdsstedet er i Forskningsafdelingen.

Løn og øvrige ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

For yderligere information er du velkommen til at kontakte specialkonsulent, Signe Lindgård Andersen på [email protected].

Ansøgning og CV indsendes via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er torsdag d. 28. september 2023

Vi planlægger at afholde samtaler mandag i uge 40.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you excited by the prospect of strategically driving the significant expansion of production capabilities within Europe? Do you want to use your leadership abilities to advise senior stakeholde..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you an experienced Project Manager with a background in regulated medical product development? Are you ready to take on the challenge of leading and coordinating cross-organizational projects i..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you an authentic person, passionate about leadership in a fast-changing environment? Do you have a strategic mindset and solid change management skills to help develop the area of executions of..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you interested in building the future fill & finish factories of [xxxxx] by being part of our AP Engineering management department? Are you ready to be part of an exciting journey to des..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 16
15. maj 2024 15
14. maj 2024 16
13. maj 2024 16
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 15
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6