Erfaren byggeprojektleder med kendskab til miljørenoveringer og flair for samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Gladsaxe Kommunes Ejendomscenter søger en erfaren projektleder til et team, som gennemfører renoverings- og byggeprojekter for og med kommunens Børne- og Kulturforvaltning. Vi synes selv, det er verdens bedste job at varetage bygherrens rolle, og tror du vil være enig.

Du har en relevant byggeteknisk baggrund, f.eks. som arkitekt, ingeniør eller konstruktør, og så har du solid erfaring med projektstyring. Du har kendskab til en kommunes rolle som bygherre enten fra en tilsvarende stilling eller fra rådgiverbranchen.

Det er en fordel for teamet, hvis du kan bidrage med viden om renoveringsarbejde bygninger i drift. Vi skal for eksempel snart lave tagrenovering på to bevaringsværdige skoler af høj arkitektonisk kvalitet, og her bliver der brug for dine evner til at finde løsninger.

Udover at være en dygtig og erfaren byggeprojektleder, så er du en stærk kommunikator, der lige som os lægger vægt på at skabe og arbejde i gode relationer. Du kan som projektleder navigere mellem mange interessenter og dine faglige og personlige egenskaber bidrager dermed til at skabe vellykkede forløb og bygninger. Du er lyttende og formår at være i dialog med alle – også folk uden en byggefaglig baggrund.

Derfor skal du søge jobbet som projektleder


  • Du får frihed, ansvar og reel indflydelse på dine projekter.
  • Du bliver en del af et team, hvor der er et godt arbejdsklima og plads til at være sig selv, samtidig med at vi er ambitiøse og får udrettet noget. Det afspejler sig også i teamets trivselsmåling.
  • Vi har en givtig dialog på tværs af drift, vedligehold, udvikling og specialistområder på en måde, så vi får tænkt tingene sammen.
  • Du bliver en del af en organisation, hvor bæredygtighed, med Gladsaxestrategien og FN’s verdensmål fungerer som pejlemærker.
  • Du får mulighed for at arbejde med projekter fra start til slut.
  • Du kan forvente, at du kan udvikle dig i jobbet uanset hvor erfaren du allerede er.
  • Du får mulighed for at udfolde dine evner i en økonomisk stabil kommune, med en størrelse som muliggør tæt dialog på tværs af enheder og forvaltningerne.
  • Du får fleksible arbejdstider, betalt frokostpause og god pensionsordning.

Projektstyring og samarbejde er nøgleordene i dine kompetencer og opgaver.


Projektstyring.


Du er en ørn til projektstyring og er praktisk, systematisk og løsningsorienteret. Du kan skabe rammerne for et byggeprojekt fra de tidligste faser og frem til byggeriet går i drift. Det er dig, der holder styr på økonomi, tid og kvalitet herunder bl.a. udbud og kontraktstyring. Du kan som projektleder drive processerne fremad og sørge for at deadlines bliver overholdt.

Du forstår, at økonomien i et projekt kan være kompleks og sammensat, blandt andet fordi der nogle gange gennemføres tiltag med forskellige finansieringer på én gang. Det er naturligt for dig at foretage totaløkonomiske betragtninger og du har forståelse for omkostninger i hele byggeriets levetid. Du har kendskab til entrepriseudbud og er i stand til at lave rådgiverudbud.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, og blandt andet har forståelse for, hvad Ejendomscenteret kan have indflydelse og hvad der allerede er besluttet.

Samarbejde.


Du evner at sætte dig tydeligt og lyttende for bordenden, så alle interessenter arbejder positivt sammen om at gennemføre projektet. Du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et åbent, og respektfuldt samarbejde med projekternes interne og eksterne samarbejdspartnere. Du har en nysgerrig tilgang til slutbrugerens behov og kan finde løsninger i situationer med modsatrettede interesser.

Du evner at blive udfordret, og kan også selv udfordre andre på måder, der giver lyst til, at I sammen arbejder videre med opgaverne. Du har er i stand til at kommunikere på let forståelig vis, også med parter uden noget forhåndskendskab til byggeri. Du kan hjælpe bygherrerne – ofte i Børne- og Kulturforvaltningen – med at finde og formulere et projekts essens og derefter få det realiseret.

Det er naturligt for dig at dele dine overvejelser med din leder og dine kolleger og du bidrager gerne til andres projekter med din viden og indsigt.

Lidt mere om teamet og Ejendomscenteret


Du kan forvente en coachende teamleder, der lægger vægt på løbende dialog og sparring, og som bakker op og skaber afklaring hos samarbejdspartnere, hvis situationen kalder på det.

Team E er et ude af tre teams i Ejendomscenteret. Lige som de andre teams består Team E af bygningsrådgivere, projektledere og specialister. Vi er i alt ti ansatte i teamet heriblandt teamlederen.

Hvert team varetager struktureret vedligeholdelsesplanlægning af en portefølje af ejendomme. Derudover har Ejendomscenteret en stab, som håndterer tværgående opgaver såsom strategisk analyse, økonomi mv.
Ejendomscenteret er i en positiv udvikling, hvor vi i stigende grad arbejder sammen på tværs.

Ejendomscenteret har i alt cirka 40 medarbejdere og er Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, renovering, energioptimering, udvikling og vedligeholdelse af kommunens ejendomme.

Løn- og ansættelsesvilkår


Der er tale om en stilling på fuld tid. Du vil blive indplaceret efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen og arbejdspladsen er du velkommen til at kontakte teamleder Michel Tranchant på telefon 20 25 54 02 eller mail [email protected]

Vi skal have din ansøgning senest 3. oktober 2023. Vi forventer at holde første samtale 9. oktober 2023 og 2. samtale 12. oktober 2023. Vi regner med, at du kan starte i jobbet 1. december 2023.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Would you like to take part in the implementation of new primary packaging for [xxxxx]? Are you motivated by working with full ownership over your projects from initiation to handover, furth..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a risk manager with experience in supporting complex programs and projects with effective risk handling? Do you thrive applying risk management across projects and programs? Novo Nordisk In..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager who thrives leading cultural change? Does the prospect of setting the direction and frames to enable the Quality Culture required to drive performance and pro..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Are you motivated to use you project management experience in a newly established exciting organization, where you will get challenged, grow and expand your capabilities to the fullest? Do you want..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. maj 2024 221
27. maj 2024 228
26. maj 2024 226
25. maj 2024 227
24. maj 2024 228
23. maj 2024 222
22. maj 2024 224
21. maj 2024 233
20. maj 2024 233
19. maj 2024 238
18. maj 2024 237
17. maj 2024 237
16. maj 2024 241
15. maj 2024 234
14. maj 2024 212
13. maj 2024 209
12. maj 2024 216
11. maj 2024 211
10. maj 2024 211
9. maj 2024 219
8. maj 2024 208
7. maj 2024 209
6. maj 2024 204
5. maj 2024 206
4. maj 2024 207
3. maj 2024 203
2. maj 2024 205
1. maj 2024 206
30. april 2024 216
29. april 2024 191
28. april 2024 191