Rekrutteringsfirma

Business Process Manager - Dagrofa Foodservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Business Process Manager til Dagrofa Foodservice

Brænder du for at arbejde med forretningsprocesser og at kunne skabe synlig værdi for forretningen gennem procesoverblik og klare rollebeskrivelser? Tror du også på, at Business Process Management (BPM) kan øge performance og skabe et større ejerskab hos medarbejdere? Vil du være en stærk driver i at etablere strukturer og processer, og som kan være i tæt samspil med en dynamisk, handlingsorienteret og voksende organisation? Så læs mere her…

Dagrofa Foodservice er ambitiøse omkring at være foretrukken fødevarepartner for det professionelle køkken. De positionerer sig ved at have en udviklende partnerrolle i forhold til sine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Den kommercielle vision står skarpt – de vil drive vedvarende vækst, rentabilitet og kundeloyalitet, og de vil differentiere sig på sin evne til at omsætte viden om prioriterede kundesegmenter til unikke og gensidigt værdiskabende sortimenter, produkt- og specialistkoncepter.

Som Business Process Manager (BPM) er du en del af økonomiorganisationen og med direkte reference til Head of Finance. I det daglige samarbejder du tæt med ledelse og procesejere på tværs af forretningen, og du er et fagligt fyrtårn, når det drejer sig om procesarbejde og særligt ifm. afdækning af ”as is” og ”to be”. Arbejdspladsen er på Dagrofa Foodservices hovedkontor i Ishøj.

Ansvar for proceslandskabet på tværs af Dagrofa Foodservices værdikæde

I rollen som Business Process Manager har du ansvar for at identificere, analysere og optimere forretningsprocesser i tæt samspil med procesejere på forskellige niveauer af organisationen. Du bliver et omdrejningspunkt ift. at forankre processer. Sammen med Subject Matter Experts i forretningen fokuserer du på forbedringer, procesimplementeringer gennem systemændringer i systemer, ways-of-working og organisationen som helhed.

Dit arbejde er af stor strategisk vigtighed, da det danner et vigtigt fundament en større migrering af ERP-systemet til en ny Dynamics 365 version. Forventningen er, at procesarbejdet sker i 2024, og den tekniske implementering begynder i 2025. Dit arbejde og det nye system vil understøtte målsætningen om en agil og omkostningseffektiv værdikæde med et stort kundefokus. Dine daglige opgaver inkluderer bl.a. at:

  • Identificere, kortlægge og dokumentere processer for hele værdikæden i samarbejde med forretningens procesejere.
  • udvikle metoder til at lede ændringer, som bidrager til at forbedre kvalitet, optimere ressourcer, omkostninger m.m.
  • Forestå og udvikle processer, som understøtter hele værdikæden fra indkøb, ordrehåndtering, lager og til distribution til kunder i samarbejde med forretningen.
  • Samarbejde med og være kravstiller til IT ifm. systemtilpasninger-/ændringer.
  • supportere slutbrugere (via SME’er) i relation til at forankre viden om nye arbejdsgange.

Erfaren processpecialist med stor forretningsforståelse

Som person evner du at balancere struktur, metodik og detaljer på den ene side og pragmatisme og fleksibilitet på den anden side. Sagt på en anden måde får du overblik og kvalitet til at spille sammen med ambitiøse forretningsmål og dynamik. Du er selvstændig, selvmotiverende og nyder friheden til selv at planlægge og styre dit arbejde. Overfor dine omgivelser har du nok erfaring og menneskekundskab til at udfordre og sætte fokus på de steder, der kan gøre ondt – og du gør det altid med respekt og forståelse. Andre oplever dig også som udadvendt, afslappet og opsøgende overfor andre. I en kompleks organisation navigerer du smidigt blandt mange interessenter, som har fokus på, at varerne kommer ud, og kunderne er tilfredse.

Udover erfaring med og passion for procesarbejde, så kan du nikke genkendende til følgende:

  • Relevant akademisk uddannelse, enten på bachelor eller kandidatniveau.
  • Solid erfaring med procesledelse, herunder proces mapping og procesfacilitering og gerne erfaring med projektledelse.
  • Tage ansvar for udvikling og implementering af processer og kan lede gennem andre for at få processer implementeret i forretningen.
  • Gerne erfaring med processtyringsværktøjer, ISO rammeværket eller andre certificeringer samt IT-systemer.

Dagrofa Foodservice tilbyder udfordringer og en sjov arbejdsplads

Du får en spændende stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver del af Dagrofa Foodservices uformelle arbejdsmiljø med kollegaer, som stiller krav til sig selv og hinanden. Du tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. pension, multimediepakke samt koncernens attraktive personalegoder.

Kontaktinformation


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in driving high-profile strategic projects within Development and representing Development across the [xxxxx] value chain? Do you want to impact the strategic direction of..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you eager to drive financial and strategic analyses close to the center of decision-making in a global pharmaceutical company? Do you excel in analyzing financial performance metrics and transf..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you thrive in a cross-functional and dynamic environment? Are you eager to improve and standardise processes?.
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. maj 2024 238
18. maj 2024 237
17. maj 2024 237
16. maj 2024 241
15. maj 2024 234
14. maj 2024 212
13. maj 2024 209
12. maj 2024 216
11. maj 2024 211
10. maj 2024 211
9. maj 2024 219
8. maj 2024 208
7. maj 2024 209
6. maj 2024 204
5. maj 2024 206
4. maj 2024 207
3. maj 2024 203
2. maj 2024 205
1. maj 2024 206
30. april 2024 216
29. april 2024 191
28. april 2024 191
27. april 2024 194
26. april 2024 184
25. april 2024 177
24. april 2024 178
23. april 2024 171
22. april 2024 171
21. april 2024 173
20. april 2024 176
19. april 2024 179