Projektassistent søges til Materiel- og maskinafdeling i Taastrup – få variation, frihed og godt kollegaskab hver dag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

-- Ansøgningsfrist: 10-03-2024 - Taastrup

Projektassistent søges til Materiel- og maskinafdeling i Taastrup – få variation, frihed og godt kollegaskab hver dag


Trives du med rutineopgaver, der motionerer din grundighed – i en hverdag, hvor alle dage alligevel byder på noget forskelligt? Og vil du være i kontakt med alle fra direktøren til den timelønnede håndværker?

Så kom og bliv vores første projektassistent i Materiel- og maskinafdelingen, som ligger i Taastrup. Her får du gode muligheder for at udvikle dig i dit eget tempo som en del af et hold, hvor alle vil hinanden det bedste.

”Du kommer ikke til at kede dig, for du kan få alle de opgaver, du vil. Og så har du rigtig god mulighed for selv at tilrettelægge din tid,” siger assisterende materielchef Marie Lundberg Vestergaard.

Bliv en del af et velsmurt team

Materiel- og maskinafdelingen er en del af NCC Infrastructure og er en intern udlejningsafdeling, der servicerer byggepladserne med udstyr. Det er alt fra hegn til gravemaskiner på op til 40 tons. Fra 5 tons og op sender vi en maskinfører med, der betjener gravemaskinen på byggepladsen.

Du får 30 kolleger, der er fordelt på materialepladsen, værkstedet og kontoret. Ca. 20 af dine kolleger er maskinførere, som dermed er meget ude på pladserne. Alligevel er den gode stemning og sammenholdet til at tage og føle på.

”Allerede fra starten følte jeg mig meget velkommen. Man skal kunne tåle lidt røg – men det er altid på den søde måde og med et glimt i øjet,” fortsætter Marie.

Du er hænderne bag tasterne, der får det hele til at glide

Du bruger en del tid på tastearbejde i vores interne systemer, som vi nok skal lære dig op i. Og så fylder vi på med opgaver, efterhånden som du er klar. Du kan desuden se frem til at indgå i et netværk med 12 andre projektassistenter, som du kan dele erfaringer med.

Du vil bl.a.:

  • modtage og indføre ordrer i vores udlejningssystem og arrangere transport af udstyret, når dine kolleger har fundet det frem
  • oprette opgaver til pladsfolkene og registrere maskinførernes timer, når de er færdige
  • videresende fakturaer samt bestille arbejdstøj og kurser, ligesom du opdaterer priser og udstyr i udlejningskataloget
  • bestille, registrere, udpakke og klargøre telefoner og computere til alle de 550 kolleger i Infrastructure, efterhånden som behovet opstår
  • lave PowerPoint-præsentationer for den assisterende materielchef og stå for diverse ad hoc-opgaver på kontoret (fx indkøbe kontorartikler, rense kaffeautomaten og bestille service på kopimaskinen).

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland
Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen.

Du er ferm på et tastatur – resten lærer vi dig

Du får energi af at være i kontakt med mange mennesker, som kommer fra vidt forskellige steder i vores forretning. Derudover forestiller vi os, at du:

  • ikke behøver hverken branchekendskab eller en kontorbaggrund, selvom det sidste kunne være en fordel – til gengæld er du typen, der selv opsøger opgaverne og skaber struktur
  • er fleksibel
  • kender til Office-pakken, navnlig Excel og PowerPoint, og har sans for at lære nye IT-systemer
  • trives med rutineprægede opgaver og befinder dig lige så godt i hallen og på værkstedet som på kontoret.

Interesseret?

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Taastrup
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Would you like to work in a complex stakeholder landscape across business areas? Are you ready to design and build our new QC Facility to ensure a facility that can accommodate our high ambitions f..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you ready to support and be part of shaping the future of manufacturing in [xxxxx]? Are you motivated by standardization and scaling up? Are you ready to change the game together with yo..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for dynamic Business Partners (2 roles, 1 of them is more Senior) to collaborate closely with one of our exceptional medical teams. .
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 4
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5