Strategisk projektleder, der kan omsætte data til viden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Danmarks største Trafikselskab søger strategisk projektleder, der kan omsætte data til viden

En stilling med en bred opgaveportefølje og ansvar for at drive interne projekter med fokus på at forbedre Movias anvendelse af data og omsætte data til viden.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt og engageret team med placering i Økonomistyringsteamet, som omfatter 15 af økonomiområdets 30 medarbejdere.

Movia arbejder aktivt på at omsætte vores data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport, herunder optimere anvendelse af data (fx køreplansdata, økonomidata, passagertællinger, data om kundehenvendelser mv.). Vi arbejder på at fremme en databaseret kultur i Movia, samkøre og anvende data på tværs samt udvikle og effektivisere organisationen. Data er et strategisk satsningsområde for Movia, og vi arbejder med både intern kompetenceudvikling og eksterne partnere indenfor data og advanced analytics, pt. fx projekter indenfor NLP, robottics mv.

Du får egne ansvarsområder, men varetager opgaverne i et samarbejde med områdets og Movias andre medarbejdere. Du kommer til at referere til Movias Økonomichef.

Opgaveporteføljen vil bestå af konkrete projekter og projektledelse, men vil også omfatte at understøtte Movias ledelse i strategiske overvejelser omkring optimering af anvendelsen af data. Du vil skulle bistå Økonomichefen med udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg fx til direktionsbetjening – hvor du har analyseret tilgængelige data og kommer med dit bud på, hvad der skal til, for at nå det bedst mulige resultat.

Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsning og projektstyring samt gode projektlederegenskaber. Du er god til (ressource-)planlægning, og du følger op på, at planerne holder, og at projekter kommer i mål. Du er en god sparringspartner, og du kan både agere på det strategiske plan, og evner at gå ned i detaljen.

Du er vores ideelle kandidat, hvis du:

  • har projektledelseserfaring, evt. dokumenteret i form af certificering.
  • har erfaring med digitalisering, dataanalyse og datadreven udvikling
  • er selvstændig, fagligt ambitiøs og kan se udviklingsmuligheder
  • har forretningsforståelse, strategisk sans og gode analytiske evner
  • arbejder metodisk, struktureret og vedholdende med dine opgaver
  • er en sikker kommunikator i både skrift og tale
  • har en lang videregående uddannelse indenfor relevant område eller generalist med erfaring indenfor dataanalyse og digitalisering

Ovenstående er selvfølgelig vigtige kompetencer, men skriv meget gerne også om dine andre relevante kompetencer og erfaringer i ansøgningen.

Fakta om jobbet hos Movia

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse den 1. oktober 2021.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Økonomichef Linda Drengsgaard på telefon 36 13 15 74.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen er noget for dig.

Om Movias økonomiområde

Økonomiområdet, som består af to dele, Økonomidrift og Økonomistyring, som i fællesskab håndterer Movias samlede budget på lige under 5 mia. kr. og baseret på trafikbestilling fra de 45 kommuner og 2 regioner, som Movia leverer trafikydelser til. Du bliver en del af et engageret fagligt fællesskab, får stor frihed i den daglige opgaveløsning og et stærkt netværk af engagerede kollegaer i Movia at sparre med.

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Læs mere på moviatrafik.dk – Eller følg med på vores side på LinkedIn.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København Ø

    Brænder du for at lede implementerings- og migreringsprojekter og samle grupper af individer mod et fælles mål? Er du passioneret omkring at skabe innovative infrastrukturløsninger og besidder den .
    • Projektleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vil du elske at fundraise og sikre hjælp til nogle af verdens allermest sårbare? Så læs med her.I [xxxxx]s Fundraising- & loyalitetsteam leder vi nemlig efter en ny kollega, der f..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0