Psykologer til PPR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn og unge?
Er du interesseret i at bidrage til et tværfagligt samarbejde, hvor målet er at fremme ressourcer og understøtte udvikling hos børn og unge såvel som hos de nære voksne?
Har du erfaring med lettere behandling?

Fredericia PPR har fået en opnormering. Vi søger derfor to psykologer, som har et bredt og solidt fagligt kendskab til målgruppen børn og unge i alderen 0-18 år. Dette indebærer blandt andet erfaring med den konsultative metode, procesfacilitering og med pædagogisk psykologiske vurderinger af børn og unge.

Dine opgaver vil strække sig over en bred vifte af opgaver på både dagtilbud- og skoleområdet
Vi skaber løsninger sammen med andre faggrupper på tværs af organisationen. Din rolle indebærer at levere praksisnær rådgivning og vejledning til ledelser, lærere, pædagoger, forældre samt til børn og unge. Derudover vil du udføre bredere psykologiske undersøgelser og pædagogisk psykologiske vurderinger. Hvis du har erfaring inden for PPR-funktionen, åbner det også mulighed for at inkludere lettere behandling som en del af din opgaveportefølje.

Vi arbejder i et komplekst felt med varierende ønsker og håb til vores indsatser. Din opgave bliver at sikre, at din position og funktion skaber størst mulig forandring for barnet i dets miljø. I den forbindelse arbejder vi aktivt på at skabe optimale rammer for opgaveløsning i et arbejdsfelt, der konstant gennemgår udvikling og forandring.

Vi tilbyder et spændende tværfagligt arbejdsfelt blandt engagerede kollegaer, på en arbejdsplads, hvor et godt socialt arbejdsmiljø vægtes højt af ledelse såvel som, medarbejdere
PPR er en selvstændig afdeling i Børn og Læringmed 37 medarbejdere. Vi har godt fælles fundament med et højt fagligt niveau.
Afdelingen omfatter en stor gruppe af spændende, dygtige og engagerede fagpersoner:

  • Fysioterapeut
  • Familievejledere
  • Logopæder
  • Psykologer

Opgaverne i PPR består af rådgivning og vejledning til forældre, dagplejere, pædagoger, lærere, skole- og dagtilbudsledere i såvel private som kommunale dagtilbud og skoler på almen- og specialområdet.

Det tværfaglige samarbejde i PPR har fokus på en tidlig forebyggende indsats i samarbejde med øvrige enheder i Børn & Læring, Familieafdelingen samt Unge & Uddannelse.

Vi har også et stort fokus på at skabe processer, hvor psykologisk viden omsættes til pædagogisk praksis. Sammen arbejder vi hen i mod at fremme børnenes muligheder for at deltage i fællesskaber og opleve læring og trivsel i Fredericia Kommune.

Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder, sparring og supervision samt mentorordning efter behov. Derudover tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet og frihed i tilrettelæggelsen af arbejdsugen.

Om dig
Det er afgørende, at du er god til skabe relationer og etablere en tillidsfuld kontakt. Du er imødekommende og servicemindet, for at kunne opretholde positive relationer i en hverdag med mange opgaver. Det er derfor vigtigt, at du selvstændigt kan strukturere, planlægge og udføre opgaver i en kompleks hverdag. Samtidig er du bevidst om, at en anerkendende tilgang og dialog er en forudsætning for et godt arbejds- og læringsmiljø.

Du råder over din egen bil med både gyldigt kørekort og forsikring, da jobbet indebærer transport, hvor offentlige transportmuligheder måske ikke er tilstrækkelige.

I din ansøgning må du gerne kommer ind på, hvad der motiverer dig i forhold til stillingen og opgaverne, samt hvilke kompetencer og erfaringer du besidder, der kvalificerer dig til at påtage dig og løfte opgaverne.

Vil du vide mere
Kontakt leder af PPR Ditte Mazanti, 2212 6433 eller teamkoordinator for psykologerne Mikkel Nielsen, 2551 2729.
Send gerne en SMS, og du bliver kontaktet hurtigst muligt.

Du kan læse mere om vores afdeling via link; Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) | fredericia.dk

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.
Fredericia Kommune indhenter desuden børneattest på medarbejdere, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse børn.

Der er tale om to stillinger på henholdsvis 30 timer og 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde samtaler 24. januar 2024 fra kl. 09.00.

Ansøgningsfrist
16. januar 2024.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Fredericia
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Fredericia

    Vil du være med til at sikre at kernopgaven løses med høj kvalitet og faglighed i forløb der er visiteret til §85 Socialpædagogisk støtte til borgere i eget hjem? Brænder du for udvikling, unders..
    • Psykolog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Psykolog i Vejle

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Psykolog
    • Vejle
    Få mere info
  • Psykolog i Fredericia

    Er du klinisk psykolog? Har du lyst til at gøre en forskel for udsatte og sårbare borgere inden for Autismespektret? Vil du være med til at gennemføre og udvikle på centerets interne grunduddan..
    • Psykolog
    • Fredericia
    Få mere info
  • Psykolog i Vejle

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Psykolog
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1