Psykolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du autoriseret psykolog, og har du erfaring med at arbejde samtaleterapeutisk med mennesker i sorg og krise? Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker med muskelsvind og ALS, og vil du være en del af en arbejdsplads, der vægter tværfagligt samarbejde, godt kollegaskab og trivsel meget højt? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i konsulentenheden Øst i Høje Taastrup.

Om RCFM RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM) er en selvejende institution, der varetager højtspecialiseret rehabilitering af personer med muskelsvind og Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS) i tæt samarbejde med de regionale neurologiske og pædiatriske hospitalsafdelinger og kommunerne. Vores kernevision er at være et højt specialiseret hospital, der skaber rehabilitering i samarbejde med brugerne - og at være førende på forskning og udvikling af rehabilitering inden for neuromuskulære sygdomme både nationalt og internationalt.

Som psykolog i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM) får du din daglige gang i et multidisciplinært, dedikeret og dynamisk miljø med høj faglighed. Vi er et team på 12 medarbejdere, som alle er højt specialiserede fagprofessionelle konsulenter, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med muskelsvind og ALS. Vi møder brugerne og deres pårørende i hjemmet, på kurser og ambulant. Foruden afdelingen i Høje Taastrup har vi et hovedkontor og en afdeling i Aarhus. Samlet set er der ansat ca. 42 medarbejdere, som udgøres af læger, ergo- og fysioterapeuter, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og koordinatorer. Der er i alt fire psykologer (den ene vakant) i RCFM; to i Vest og to i Øst.

De vigtigste opgaver

  • Psykologsamtaler med brugere og pårørende, oftest korte samtaleforløb med 1-3 samtaler med henblik på at støtte og rådgive brugere og pårørende.
  • Rådgivning og vejledning af brugere, pårørende og professionelle behandlere på tværs af faggrænser og sektorer om rehabilitering af personer med muskelsvind, herunder Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS).
  • Udarbejde rehabiliteringsrapporter på baggrund af deltagelse i tværfaglige møder.
  • Varetage mødeledelse på tværfaglige møder i hjemmet.
  • Formidle viden og undervise på familiekurser, temadage, fagkurser og konferencer.
  • Deltage i udviklingsarbejde i samarbejde med vores Forsknings- og udviklingscenter.

Din profil Du er autoriseret psykolog og har formentlig flere års erfaring med tværfagligt samarbejde - for eksempel i neuropsykologisk regi eller i psykiatrien. Stillingen kræver ikke forudgående kendskab til muskelsvind og ALS-sygdomme, men det er vigtigt, at du har psykologfaglig og samtaleterapeutisk erfaring med mennesker i sorg og krise. Det er også vigtigt, at du kan arbejde i et sundhedspsykologisk og rehabiliterende felt, hvor forskellige fagligheder komplementerer og understøtter hinanden.

Derudover lægger vi vægt på følgende:

Gode formidlingsevner Du har undervisningserfaring og trives godt i en rolle, hvor du skal formidle mundtligt i undervisnings- og rådgivningsregi - og skriftligt ifm. rehabiliteringsrapporter og notater. Du kan således formulere dig godt på dansk, både mundtligt og skriftligt, og du kan varetage enkelte samtaler på engelsk. Det er væsentligt at være opmærksom på, at RCFM dækker diagnoser, der kan medføre kognitive og kommunikative udfordringer, herunder utydelig eller manglende tale. Det er derfor vigtigt at kunne tilpasse kommunikationen relevant og være indstillet på at inddrage kommunikationshjælpemidler i samtale. Har du ikke erfaring med dette, vil du kunne oplæres i det.

Følelsesmæssigt moden og god selvindsigt Det er vigtigt, at du som psykolog i RCFM er reflekteret og bevidst om egne styrker og svagheder. Du har den nødvendige terapeutiske erfaring, som betyder, at du på empatisk og professionel vis kan rumme svære samtaler og lade dem blive på arbejde. Du er opmærksom på og kan mærke, når det ikke er muligt, og i disse tilfælde rækker du proaktivt ud efter en kollega eller din leder for sparring. Du er i stand til og vant til at modtage supervision og kan drage fordel af denne. 

Helhedsorienteret menneskesyn Du har et helhedsorienteret menneskesyn og er i stand til at se hver bruger/familie som unik. Du næres af at sikre, at brugere og pårørende kan få den bedste hjælp, og du kan se dig selv i kerneværdierne i RCFM og i RCFMs opgaveløsning.

Gode samarbejdsevner RCFM er en positiv og udviklingsorienteret arbejdsplads, som prioriterer kollegialt fællesskab og samarbejde meget højt. Derfor er det væsentligt, at du har gode samarbejdsevner og lyst til at bidrage til et tæt tværfagligt samarbejde, som kræver, at du har stor interesse for at tilegne dig viden om dine kollegers faglighed og har et skarpt øje for, hvornår der er behov for en anden faglighed end din.

Du kan læse mere om RCFM, opgaverne og profilen i det udvidede stillings- og profilmateriale og søge stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

Ansøgningsfrist: søndag den 21. januar 2024

For yderligere information om stillingerne kontakt: Mia Fruergaard, partner i MUUSMANN, tlf. 21 29 70 79, afdelingsleder Stine Løvind Thorsen, tlf: 22 65 24 06 eller direktør og cheflæge i RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, Heidi Aagaard, tlf: 22 65 24 00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Taastrup
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2