Spændende stilling for psykolog i hjertet af Frederiksberg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Ønsker du en stilling, hvor arbejde og fritid er i balance? Vi tilbyder god løn, kontinuerlig faglig udvikling og medindflydelse i dit arbejdsliv. Hos os får du mulighed for at gøre en positiv forskel i patienternes liv.

Hvem er vi?


Falkonerklinikken er en privat psykiatrisk klinik med stort fokus på hyggeligt personalefællesskab og tilfredse patienter. Vi har et meget velfungerende samarbejde med danske sundhedsforsikringer, men har også helt private patientforløb.
Vi er en intim arbejdsplads med fokus på efteruddannelse, socialt samvær og tid til fælles pauser.
Som vores nye kollega vil du blive en del af et mindre, stærkt og erfarent tværfagligt team, hvor der værnes om den gode udredning og behandling, og hvor vi gør os umage, så vores patienter kan føle sig trygge.
Falkonerklinikken er centralt placeret på Frederiksberg, tæt på Metro og med gode muligheder for parkering.

Vi kan tilbyde dig

  • god fast månedsløn og fleksibilitet i dit daglige arbejde.
  • gode faglige rammer for udredning og behandling.
  • simpelt og intuitivt IT-system, som kan læres på blot en enkelt dag.
  • sekretærassistance til alt det, der ikke er din psykologfaglige kerneopgaver.
  • tæt og godt samarbejde med klinikkens personale og psykiatere.
  • fast afsat tid (og penge) til efteruddannelse.
  • frihed og tid til selv at tilrettelægge dine behandlingsforløb.

Hvem er du?

Du er psykolog med interesse for (at lære mere om) arbejdet i primærsektoren. Vi lægger vægt på, at du har interesse for ikke-psykotiske sygdomme, herunder ADD/ADHD, affektive sygdomme, angsttilstande, OCD og udviklingsforstyrrelser. Vi forventer, at du arbejder ud fra anerkendte terapeutiske metoder, men giver dig derudover frihed til at udføre dit arbejde, som det passer dig bedst. Det er ikke et krav at du er autoriseret psykolog, men du bør være godt i gang med autorisationsprocessen og forvente at blive autoriseret snarest. Vi hjælper gerne med at få iværksat nødvendig supervision eller bakker om, at du fortsætter et nuværende forløb.Dine primære ansvarsområder vil være at tilbyde individuelle terapeutiske forløb af kortere varighed. Problematikkerne vil ofte være affektive sygdomme og angst i den lettere ende af skalaen. Derudover får vi i fremtiden sandsynligvis også behov for at kunne tilbyde ADD/ADHD psykoedukation i små grupper.
Vi har en forventning om, at du taler of forstår dansk. Gode engelskkundskaber ville være en klar fordel, idet vi også har en del internationale patienter. Vi ville sætte pris på, hvis du har lyst til løbende at udvikle og forbedre klinikkens behandlingstilbud, men du vil som udgangspunkt være fri for administrative opgaver.

Løn og ansættelsesforhold

Vi foretrækker at tilbyde dig en fastansættelse på fuld tid, med fast månedsløn. Arbejdsforholdene kan dog planlægges individuelt, så de passer din praktiske hverdag. Derudover giver vi ret til 6 ugers ferie, løn under sygdom og et fast antal årlige betalte kursusdage. Hvis du har andre overvejelser, tager vi gerne en drøftelse omkring dette.
Du vil blive tilknyttet vores klinik på Frederiksberg, hvor du får eget kontor og faste kolleger. Vi tilbyder derudover selvfølgelig arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring.

Yderligere oplysninger om stillingen

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om indholdet i stillingen, og drøfte dine ønsker til en ansættelse. Du er altid velkommen til at kontakte klinikkens ejere Torben eller Philipp direkte på [email protected] eller tlf. 22 99 38 19 (Torben)/29 64 59 39 (Philipp)
Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rette.
Jobsamtaler forventes afholdt i løbet af august måned.

Send din ansøgning og CV til
[email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i København K

    Vi søger timelønnede psykologer til udvælgelsen af fremtidens soldater og militære ledere, så vil du være med til at forme fremtidens forsvar ved at foretage og sikre kvaliteten i udvælgelsen af un..
    • Psykolog
    • København K
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Vi søger hos [xxxxx] autoriserede psykologer, som brænder for at hjælpe unge mennesker, og som har lyst til at være en del af vores dejlige faglige og sociale fællesskab. Om stillingerne .
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København N

    Juliane Marie Centret Afdeling for Gynækologi, Fertilitet og FødslerVi søger en erfaren psykolog med bred klinisk baggrund til ansættelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale. Ug..
    • Psykolog
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1