Attraktiv teamlederstilling for fagligt stærkt behandlingsteam i APU på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Vil du være teamleder for et veletableret og udviklingsorienteret psykoterapeutisk behandlerteam i den ambulante psykiatri til mennesker med dobbeltdiagnoser?

Vil du være med til drive og løbende forbedre en ny behandlings- og samarbejdsmodel for specialiseret og sammenhængende behandling på tværs af sektorer?

Så er denne teamlederstilling i Ambulatoriet for Psykoterapeutisk Udvikling (APU) på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i Region Hovedstadens Psykiatri noget for dig.

Hvad er APU?
APU blev etableret i 2017 med formålet at udvikle, afprøve, tilpasse og udbrede en model for fleksibel psykoterapeutisk behandling og koordineret tværsektorielt samarbejde mellem region og kommune for mennesker med dobbeltdiagnoser.

Vi behandler mennesker med angst, OCD, PTSD, depression og personlighedsforstyrrelse og en samtidig rusmiddelproblematik og samarbejder med 11 kommunale rusmiddelcentre i to teams.

Vi arbejder med et transdiagnostisk og fleksibelt modulbaseret terapeutisk behandlingskoncept med udgangspunkt i caseformuleringer og nyere kognitiv adfærdsterapi, herunder Dialektisk Adfærdsterapi, traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi og Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi samt koordineret tværsektorielt samarbejde.

APU modellen har opnået flotte kliniske resultater med betydelig effekt af psykoterapi og er højaktuel på den politiske dagsorden i Danmark om at sikre behandling for mennesker med dobbeltdiagnoser i psykiatrien i en parallel og koordineret form. APU står derfor foran udbredelse i Region Hovedstaden i de kommende år.

Du kan læse mere om APU her og her.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver
Du indgår i et energisk og kompetent ledelsesteam i APU med afsnitsleder, den anden teamleder samt overlæger. I det daglige understøtter du afsnitslederen i personale- og driftsledelse for teamets 7 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • Støtte og vejlede medarbejdere i forbindelse med kliniske udfordringer.
  • Skabe trivsel og godt arbejdsmiljø via åbenhed og tillid samt håndtere konflikter rettidigt.
  • Understøtte drift, effektiv målopfyldelse og ressourceudnyttelse gennem en kultur med løbende forbedringer og kapacitetsstyring.
  • Klinisk arbejde i form af udredning og psykoterapeutisk behandling i gruppe inden for en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme.
  • Varetage møder på tværs af sektorer.
  • Varetage formidlingsopgaver i forbindelse med udbredelse af og kendskab til APU modellen.

Du refererer til afsnitslederen i APU.

Din profil
Du har en relevant sundhedsfaglig profil og klinisk baggrund. Du har solid psykiatrisk erfaring og betydelige psykopatologiske og psykoterapeutiske kompetencer. Du har psykoterapeutisk uddannelse og erfaring indenfor en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme og interesse for psykoterapeutisk udvikling.

Du arbejder recovery-orienteret. Og du har lyst til at arbejde med løbende forbedringer og udbredelse af behandlingsmodellen. Måske er du på vej til dit første lederjob – måske har du allerede erfaring med ledelse? Det vigtigste er, at du har lederpotentiale.

Dine kompetencer

  • Du er nysgerrig, fleksibel og udviklingsorienteret.
  • Du er god til at kommunikere dine budskaber både mundtligt og skriftligt.
  • Du er systematisk og løsningsorienteret.
  • Du er god til at skabe relationer med mange forskellige mennesker.
  • Du har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde på tværs af sektorer.


Nysgerrig?
Hvis du vil vide mere om jobbet og Psykoterapeutisk Center Stolpegård er du meget velkommen til at kontakte afsnitsleder Morten Kistrup på [email protected] eller på 38 64 54 40.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fast fuldtidsstilling, og vi ønsker, at du starter pr. 1. april 2024 eller snarest muligt efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 5. februar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler den 9. februar 2024, mellem kl. 9.00 og 12.00.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård er et specialcenter i psykoterapi og varetager ambulant psykoterapeutisk behandling af mennesker med angstlidelser, OCD, personlighedsforstyrrelser, PTSD, og dobbeltdiagnoser. Ambulatorie A varetager psykoterapeutisk behandling af mennesker med angstlidelser og OCD. Ambulatorie B varetager psykoterapeutisk behandling af mennesker medpersonlighedsforstyrrelser og PTSD. Ambulatorie C - Ambulatorie for Psykoterapeutisk Udvikling varetager psykoterapeutisk behandling af mennesker med dobbeltdiagnoser i et tværsektorielt behandlingstilbud, idet behandlingen foregår i samarbejde med de kommunale rusmiddelcentre i regionen. Desuden huser centeret sekretariater for KAG Psykoterapi og Behandlingseffekt samt psykoterapeutisk forskningsenhed. Yderligere oplysninger om centret her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Gentofte
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Kvistgård

    Ønsker du en karriere i en vaccinevirksomhed som både udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden, så læs videre her. Vi tilbyder dig at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med mulig..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Har du erfaring med GMP-rapportering og dokumentation samt udarbejdelse af ændringssager? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og har et stort drive? Så er dette job måske det helt rigtige for dig!.
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Har du solid erfaring med aseptisk arbejde eller renrum? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og kan du navigere i skiftende arbejdsopgaver? Så er dette job måske det helt rigtige for dig! Vi søger..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Allerød

    Opgangsbofællesskabet Frederiksborgvej søger en Faglig koordinator med psykiatrisk erfaring. Stillingen er på 37 timer pr. uge, eller hvis andet aftales. Tiltrædelse pr. 1.7.2024 eller snarest mu..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1