SPS-støttegiver til psykomotorikuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du lyst til at vejlede vores studerende og arbejde med specialpædagogisk støtte? Så har du nu mulighed for at blive en del af et inspirerende uddannelsesmiljø, hvor vi uddanner fremtidens psykomotoriske terapeuter.

Om jobbet
Psykomotorikuddannelsen er en del af Det Sundhedsfaglige Fakultet på Københavns Professionshøjskole.

Som SPS-støttegiver får du ansvar for at yde specialpædagogisk støtte, så studerende med forskellige funktionsnedsættelser kan uddanne sig på lige fod med andre studerende. Gennem SPS-støtten vil du medvirke til at sikre en differentieret studenterpopulation det bedste grundlag for at gennemføre uddannelsen til psykomotorisk terapeut med udgangspunkt i et anerkendende og ressourceorienteret perspektiv på vores studerende.

Du vil primært vejlede studerende individuelt, fysisk eller virtuelt.

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som at:

  • møde og vejlede studerende med SPS-behov
  • varetage dokumentation i relation til SPS-forløb
  • bidrage til at sikre at studerende med akut behov for støtte tilgodeses.

Om dig
VI forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse suppleret med relevant efter- og videreuddannelse inden for vejledning, psykologi eller lignende.
  • har erhvervserfaring med SPS-studiestøtte og -vejledning fra en videregående uddannelse. Nært kendskab til psykomotorikuddannelsen er en fordel.
  • har erfaring med at bygge bro mellem SPS og den generelle undervisning
  • har viden om og erfaring med de støttemuligheder og hjælpemidler, som ligger inden for rammen af SPS
  • har en fleksibel arbejdsform og er parat til at tilrettelægge din vejledningsindsats med afsæt i behovene hos vores studerende.

Du trives i at arbejde med støttende samtaler med de studerende og hjælpe de studerende med at udvikle kompenserende strategier til at håndtere kognitive, følelsesmæssige og sociale vanskeligheder samt at hjælpe den studerende til at opnå større selvstændighed i forhold til at håndtere sine studiemæssige udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som konsulent med start den 1. marts eller hurtigst mulig herefter. Arbejdstiden er på 10 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Arbejdspladsen er beliggende på Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lene Østerby på tlf.: +45 41897210.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 05-02-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Hillerød
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Kvistgård

    Ønsker du en karriere i en vaccinevirksomhed som både udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden, så læs videre her. Vi tilbyder dig at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med mulig..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Har du erfaring med GMP-rapportering og dokumentation samt udarbejdelse af ændringssager? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og har et stort drive? Så er dette job måske det helt rigtige for dig!.
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Har du solid erfaring med aseptisk arbejde eller renrum? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø og kan du navigere i skiftende arbejdsopgaver? Så er dette job måske det helt rigtige for dig! Vi søger..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Allerød

    Opgangsbofællesskabet Frederiksborgvej søger en Faglig koordinator med psykiatrisk erfaring. Stillingen er på 37 timer pr. uge, eller hvis andet aftales. Tiltrædelse pr. 1.7.2024 eller snarest mu..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1