Psykiatrisk Sygeplejerske til Maniitsoq, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

En sjælden ledig stilling som psykiatrisk sygeplejerske bliver ledig ved Maniitsoq Sundhedscenter i vores psykiatriske ambulatorie. Stillingen kan søges som fast stilling, eller som et vikariat af minimum 6 måneder varighed med tiltrædelse 20/9 2020 – eller snarest muligt herefter.

Det psykiatriske ambulatorie har tilknyttet ca. 60 borgere med et bredt spektrum af psykiatriske problemstillinger. De fleste borgere bor i eget hjem, mens andre bor i bo-enheder. Derudover er der tilknyttet en institution for udviklingshæmmede, hvortil der doseres medicin.

Der er et samarbejde med de fleste ansatte ved vores sundhedscenter. Derudover samarbejdes der med følgende: pårørende/familier, bo-enheder og værested, kriminalforsorg, politi, sagsbehandlere, støttepersoner i hjemmene og personale i bo-enheder og institution samt psykiatrisk afdeling i Nuuk.

Arbejdet er i dagvagter i perioden fra mandag til fredag fra kl. 08.00 – 16.00.

Det er naturligvis en fordel, hvis du er grønlandssproget, men ellers stilles der tolk til rådighed ved behov.

Vi tilbyder:

  • En fagligt spændende arbejdsplads med rige muligheder for tværfagligt samarbejde og kollegial refleksion - i samtidighed med et selvstændigt arbejdsområde.
  • Gode, engagerede og kompetente kollegaer i et to-kulturelt arbejdsmiljø.
  • Personalepleje på flere niveauer – herunder bl.a. årlig ski- og hytteudflugt i fantastiske naturomgivelser og mulighed for forskellige former for fysisk aktivitet sammen med kollegaer.
  • En røgfri arbejdsplads.
  • En arbejdsplads med fokus på grøn og bæredygtig omstilling.
  • Enestående arktisk natur. Alle vikarboliger har fjeld- og havudsigt – til pukkelhvaler i sommerhalvåret og nordlyset i vinterhalvåret.

Vi ønsker:

  • At du er en moden, selvstændig og stabil sygeplejerske, der er i god balance med dig selv.
  • At du har erfaring med psykiatrisk sygepleje.
  • At du har psykiatrisk eller terapeutisk efteruddannelse – dette er dog ikke en forudsætning for at søge stillingen.
  • At du besidder gode samarbejdsevner og er loyal overfor dit arbejde - dine kollegaer og ledelse.
  • At du har lyst til nye eventyr i Arktis.

Maniitsoq Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Qeqqa og har omkring 60 ansatte.

Sundhedscenterets består en primær sektion, hvor af psykiatrien er en del sammen med somatisk hjemmepleje, sundhedspleje, familieterapi, svangerskabs ambulatorie, fysioterapi samt livsstils ambulatorie. Derudover har vi en sektion, der varetager almen lægepraksis, sygeplejekonsultation, skadestue/modtagelse, laboratorie, røntgen, telemedicin og venerea- og præventionsklinik. Derudover er der en sengeafdeling med plads til 18 indlagte patienter, hvor psykiatriske patienter indimellem også indlægges. Endelig holdes sundhedscenteret sammen af en række service og administrative områder.

Vi vægter den forebyggende og sundhedsfremmende tankegang højt og lægger vægt på, at plejen af og omgangen med vores patienter indeholder værdier såsom respekt, nærvær, anerkendelse og tillid. De samme værdier præger vores omgang med hinanden på sundhedscenteret. Vi arbejder under mottoet ”Når en er ramt, er alle ramt”, hvilket betyder, at vi har fokus på den hele familie og dermed et godt samarbejde med sundhedsplejen.

Lidt om Maniitsoq

Maniitsoq ligger på Grønlands vestkyst, lige syd for polarcirklen mellem Nuuk i syd og Sisimiut i nord. Maniitsoq området er meget flot, omgivet af høje og savtakkede fjelde med gletsjer, der stækker sig ned til dybe fjorde.

Fritidsaktiviteterne om sommeren er blandt andet vandring i fjeldene og sejlads blandt pukkelhvalerne, som bl.a. kendetegner vores distrikt. Om vinteren er der mulighed for både alpin- og langrendsski og forskellige aftenskoleaktiviteter. Derudover er der forskellige slags sport året rundt.

Der er ca. 4.000 indbyggere i distriktet fordelt med ca. 2.800 i byen og resten i distriktets tre bygder.

Bygderne besøges flere gange om året, og transporten foregår med båd. Byen har de fleste moderne bekvemmeligheder, dagligvareforretninger, indenrigslufthavn, ugentlige forbindelser med kystskibet og i sommerhalvåret en hurtiggående bådrute til Nuuk.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=21-270

Startdato: 20. september 2021

Ansøgningsfrist: 15. august 2021

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved psykiatrisk sygeplejerske Lise Dandanell på tlf. (+299) 816147 eller på e-mail: [email protected] eller ved Ledende Regionssygeplejerske Nukannguaq Olsen på (+299) 868867 eller [email protected]

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Grønland
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Grønland over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. maj 2024 34
16. maj 2024 52
15. maj 2024 51
14. maj 2024 24
13. maj 2024 23
12. maj 2024 25
11. maj 2024 25
10. maj 2024 26
9. maj 2024 26
8. maj 2024 26
7. maj 2024 26
6. maj 2024 26
5. maj 2024 26
4. maj 2024 28
3. maj 2024 24
2. maj 2024 25
1. maj 2024 24
30. april 2024 24
29. april 2024 4
28. april 2024 12
27. april 2024 9
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 13
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 8