Psykolog/Familiekonsulent til privat terapeutisk praksis for børn, unge og [xxxxx] i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

ALFF i Odense søger ny kollega til vores velfungerende og erfarne team.

Stillingen er på 37 timer ugentlig pr. 1. oktober 2021.

ALFF er en nyere virksomhed grundlagt og drevet af Peter Houmann. Vi er en privat udbyder af familieterapi og specialpædagogiske konsulentydelser målrettet børn, unge og voksne med behov for særlig støtte. Vores primære kunder er kommuner, der ønsker at indkøbe vores høje faglige kunnen og særlige tilgang til arbejdet med mennesker.
Vi løfter mange forskelligartede opgaver, og værdsætter et tæt, værdiorienteret samarbejde internt i vores lille team af engagerede konsulenter og behandlere.

Størsteparten af vores opgaver omhandler børn og unge, og vores udgangspunkt er altid helhedsorienteret. Det betyder fokus på familie- og skoleliv med ansvarsfuld og rettidig kommunikation og koordinering af netværksarbejdet. Vi inkluderer helst forældrene som en aktiv del af indsatsen, fordi løsninger ofte findes gennem fælles miljømæssige forandringer omkring det barn, som udtrykker mistrivsel.

Se mere på vores hjemmeside: www.alff.dk. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi anvender vores fysiske rammer i den daglige praksis.

Som medarbejder hos ALFF får du fire kolleger med en bred pædagogisk-, psykologisk og terapeutisk faglighed. Vi sætter stor ære i, at den omsorg vi yder vores klienter, også gennemstrømmer det kollegiale fællesskab. Selvom de fleste arbejdsopgaver løses selvstændigt (én-til-én med klienten), så skal man aldrig føle sig alene for stort et ansvar. Derfor har vi ugentlig faglig sparring samt ekstern supervision. Du skal være indstillet på at bidrage aktivt til gruppens trivsel og udvikling, og være bevidst om at alle bidrag har betydning.

Brugergruppen hvis håb og bedste interesser vi skal guide og varetage, spænder i alder typisk fra 5-55 år. Udover særligt udfordrende levnedsløb med svigt, vold og ensomhed er mange diagnosticeret med ADHD, PTSD, borderline og varierende grader af angst og ASF/autisme m.m. Du skal kunne se lyset i dem, og give dem værdighed gennem udviklingssvarende relationer. Det er vigtigt, at du har en stor nysgerrighed ikke blot ind i deres habituelle behov, men også dine egne. Relationer er ægte også for den professionelle, og vi forventer, at vores nye kollega tør gå på opdagelse i egne tanker om praksis såvel som eksistentielle spørgsmål.

Vi søger en kollega, som vil forholde sig ydmygt, undersøgende overfor de klienter vi møder, med respekt og faglig forståelse for de familiesystemer som de kommer fra.

Du skal være tålmodig og procesorienteret omkring igangsættelse af livsforandringer, for det er krævende processer ofte med store følelser i spil. Du skal kunne støtte, prioritere og motivere undervejs.

Vores krav og ønsker til dig:

  • Ren børne- og straffeattest.
  • kørekort og gerne mulighed for at benytte egen bil til arbejdsopgaver.
  • Kunne planlægge og strukturere egen arbejdsdag.
  • Besidde orientering i din faglighed og selvudvikling.
  • Være uddannet psykolog eller andet tilsvarende fagrelevant niveau, minimum BA med relevant efteruddannelse af familieterapeutisk karakter).
  • Fagrelevant praksiserfaring med sårbare og delvis behandlingskrævende børn, unge og voksne.
  • Kreativ og fysisk deltagende i samvær med børn og unge som fx støtte-/kontaktperson.
  • Kunne administrere og gennemføre selvstændige, forskelligartede behandlingsforløb også for voksne herunder mentoring eller samtaleforløb.
  • Arbejde tværprofessionelt med f.eks. sagsbehandlere, lærere, pædagoger m.m.
  • Ville bidrage til at konsolidere og udvikle vores faglige fundament og den tillid, vi møder fra kommuner og andre samarbejdspartnere.
  • Have mod og styrke til at dele ud af personlige kvaliteter og erfaringer, uden at blive privat eller brænde ud.
  • Kunne fungere i et lille team med masser af humor, omsorg og muligheder.

Udover vores hjemmeside opfordres du til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til leder og indehaver Peter Houmann, tlf. 25 71 53 58.

Deadline for ansøgning er søndag den 15. august 2021.

Første samtalerunde afholdes den 19. eller 24. august mellem 09:00 og 13:00.

For indkaldte til anden samtalerunde også den 26. august. Du kan her, forvente at skulle bearbejde en case.

Tiltrædelse pr. 1. oktober eller efter aftale. Løn efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Odense C
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Psykolog i Odense C

    Vil du være med til at lave betydningsfuld Børne-og Ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kollegaer, så har vi en spændende stilling til dig. Vi søger en specialpsykolog til..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Barselsvikariat:En af vores faste psykologer går på barsel, og derfor søger vi en nysgerrig, positiv og faglig stærk kollega, der har lyst til at blive en af del vores team.Stillingen er le..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Nu udmøntes 10-års planen for psykiatri og mental sundhed, og vi udvider derfor vores kapacitet i børne- og ungepsykiatrien betragteligt inden for flere af vores specialer. Vi starter rekrutteringe..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Nu udmøntes 10 års planen for psykiatri og mental sundhed, og vi udvider derfor vores kapacitet i børne- og ungepsykiatrien betragteligt inden for flere af vores specialer. Vi starter rekrutteringe..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. juni 2024 8
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 7
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 8
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8