Psykolog, Synscenter Refsnæs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du være en af Danmarks dygtigste specialister inden for synshandicappede og have samarbejdspartnere i både ind- og udland? Motiveres du af stærke fagfællesskaber og af at kunne gøre en dokumenteret forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse – og deres forældre? Trives du samtidig i et godt arbejdsmiljø, hvor der er et stort ansvar, højt til loftet og stor fleksibilitet? Så kom med på holdet, hvor vi hele tiden tilstræber at være foran på viden og videreudvikle vores ind­satser til gavn for børn og unge – og de lokale fagpersoner i hele Danmark.

En af vores dygtige psykologer går på pension. Vi søger derfor en psykolog til afdelingen Specialrådgivning, hvor vi bistår med en tværprofessionel indsats for børn og unge, der har alvorlig synsnedsættelse, herunder blindhed. Stillingen som psykolog er organisatorisk placeret i specialrådgivningens skoleteam, der fortrinsvis varetager opgaver for børn og unge med synsnedsættelse, der er placeret i almene skoletilbud.

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse. Her sætter vi en ære i at arbejde vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde med f.eks. kommuner og de lokale synskonsulenter. Vi tilbyder en bred vifte af tværfaglig specialrådgivning, udredning, kurser, materialeproduktion og -formidling, videns­arbejde samt taksttilbud inden­ for undervisning, uddannelse og botilbud i hele landet.

Som psykolog i skoleteamet vil du bl.a. medvirke til visitation, udredning, specialrådgivning og supervision i samarbejde med specialrådgivningens øvrige faggrupper.

Du vil have et tæt tværfagligt samarbejde med de øvrige tre teams: småbørnsteamet, multiteamet og materialeteamet. Du vil samtidig indgå i en stærk psykologfaglig gruppe, som omfatter forskellige specialpsykologiske fagligheder og består af i alt tre psyko­loger og en pædagogisk-psykologisk konsulent.

Du bliver også en del af et nationalt netværk og et nordisk netværk, hvor der udveksles erfaring til gavn for målgruppen. Synscenter Refsnæs er landets VISO-leverandør på børne­syns­området.

Vi kan tilbyde en professionel arbejdsplads, hvor der er rart at være og er plads til et godt grin. Der er et stort ansvar i stillingen, og du vil selv skulle tilrettelægge dit arbejde. Der er mulighed for en vis fleksibilitet i stillingen, ligesom der er mulighed for efteruddannelse. Opgaven løses dels på Synscenter Refsnæs og dels lokalt i barnets nærområde i hele landet. Du kan forvente at skulle være ude hos børnene i deres nærområde én-to dage om ugen.

Vi forventer, at du har erfaring med udredning og visitation og gerne erfaring med eller kendskab til det specialiserede socialområde/pædagogiske område. Vi ser gerne, at du har erfaring med udredning og vurdering af funktionsniveau, udviklingsalder og socioemotionelle færdigheder. Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med psykologisk testning, eksempelvis Bayley, Wechslers scale of intelligence (WPPSI-IV, WISC-V, WAIS-IV) og D-KEF.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Synscenter Refsnæs’ forskellige brugere og interessenter, herunder kommuner/kommunikationscentre og internationale sam­arbejds­partnere. Vi forventer derfor, at du arbejder selvstændigt og struktureret, har flair for mundtlig og skriftlig formidling samt rådgivning og har udprægede samarbejdsevner.

Synscenteret har ca. 120 medarbejdere og er beliggende meget naturskønt ved Kalundborg Fjord.

Du kan yderligere læse en uddybende job- og personprofil her (PDF).

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Mads Røn på tlf. 2441 8906 eller chefkonsulent Berit Kjær Petersen, Genitor, på tlf. 2949 4419, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Se ligeledes Synscenter Refsnæs’ hjemmeside.

Du ansættes efter gældende overenskomst med Danske Regioner med mulighed for forhandling af individuelle tillæg afhængigt af kvalifikationer.

Ansøgningsfristen er onsdag den 17. januar 2024.

Ansøgning sendes via knappen "Ansøg dette job".

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f38bda90)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Kalundborg
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I [xxxxx] har vi stor opmærksomhed på at tilbyde vores medarbejdere og ledere gode og trygge arbejdsvilkår. Ét af værktøjerne er et velfungerende tilbud om krisehjælp og kr..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Ø2 ,1 søger dig som Klinisk sygeplejespecialist Kære Sygeplejerske Vil du samarbejde med en tværfaglig personalegruppe og arbejde med den specialiseret psykiatri på Ø2? Vi mangler dig .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1