Psykolog med ekspertise i terapi med unge søges til Elena Leah & Psykologerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt arbejde som psykolog ? Så læs nærmere her! Elena Leah & Psykologerne er en veletableret psykologpraksis i indre København med fokus på varme og forandrende samtaler.

I vores praksis får du muligheden for at arbejde som samarbejdspsykolog. Du vil få en afgørende rolle, da du vil være med til at hjælpe vores klienter til større indsigt og livsglæde. Som samarbejdspsykolog vil du blive en del af vores dedikerede team af psykologer, som prioriterer faglig udvikling og en let kollegial stemning.

Primære ansvarsområder:

  • Som terapeut vil du have ansvaret for at tilbyde terapeutisk støtte og guidning til primært 15-35 årige. Dette indebærer at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan hjælpe de unge med at håndtere udfordringer, problemer og følelsesmæssige vanskeligheder. Mange kommer ind med manglende selvværd, depressive tanker, angst, stress og relationelle udfordringer. Men klienterne kan også komme med andre problematikker, som fx spiseforstyrrelser, sorg og LGBT+ udfordringer. Vi søger en psykolog, som er særligt interesseret i og kan varetage samtaler med de af vores klienter som er 12-20 år. Du kommer til at have 3-4 dage i praksissen og min. 10 klienter om ugen. (Bemærk at dette tager ca. 1-3 måneder at opbygge).

  • Udover individuelle samtaler, er der også mulighed for at du i mindre grad kan praktisere parterapi og familiesamtaler, hvis du finder dette interessant.

  • Elena Leah & Psykologerne sørger for klienterne til dig – udover terapien med dine klienter, står du selv for planlægningen af klientforløbene og tider med dine klienter.

Om dig

Vi søger en psykolog, der har gå-på mod og erfaring med terapeutisk arbejde med unge. Du kan lige som os se det store potentiale og glæde i at arbejde med unge. Du trives i at arbejde selvstændigt og styre din egen arbejdsuge, og du har øje for hvor dine styrker samt udviklingsmuligheder ligger.

Du er interesseret i at bidrage fagligt og kollegialt når vi mødes i teamet, og sætter pris på en personlig og let omgang med teamet.

Du har allerede et CVR-nummer eller har mod på at oprette et og sætte dig ind i, hvad det kræver at have en enkeltmandsvirksomhed (Vi skal nok hjælpe). Det vil være en fordel, hvis du kan tilbyde eftermiddags-, weekend-, eller aftentider min. 1 dag om ugen. Vi forventer, at du kan samarbejde med os i min. 1 år.

Autorisation er ikke et krav, men forudgående terapeutisk erfaring er vigtigt.

Om os

Vi er et team bestående af 3 psykologer og en skribent, som sætter pris på stor fleksibilitet og frihed i vores arbejde, samtidig med at vi nørder terapi.

Vores praksis holder til på Amagertorv 14B, København K, hvor der er et rart miljø med andre søde behandlere. (Se billeder her). Vi har hvert vores CVR-nummer og står individuelt for udgiften til lokale og sørger for eget regnskab, hvilket er simpelt i denne kontekst. Vi varetager selv kontakten med vores klienter og planlægningen af forløbene. Ligesom vi selv vælger, hvornår vores arbejdstider ligger og hvornår vi holder ferie/fri.

Praksissen sørger for, at du får en profil på www.Elenaleah.dk og bliver tilkoblet onlinekalenderen. Kalenderen består af et online bookingsystem samt automatiske samtalepåmindelser til klienterne. Udgifter til supervision, onlinekalender, markedsføring og hjemmeside sørger praksissen for. Pt. modtager vi gruppesupervision hver anden uge af Trine Garff med eksistentiel terapi som fundament. Vi beslutter i fællesskab, hvem der skal være vores supervisor.

Der vil være en grundig indføring i det praktiske og en prøveperiode med et par forløb. Vi sparrer løbende og værdsætter et varmt og inspirerende samarbejde. I praksissen har vi desuden relativ flad struktur, og siger højt hvis vi ønsker noget anderledes eller får spændende ideer. Det skal være sjovt og spændende at arbejde.

Læs mere om os her: Henriette, Kiva, Malou, Elena.

Vær opmærksom på, at kun kandidater med en cand. psych. tages i betragtning. Bemærk derudover, at der er tale om en samarbejdsstilling, og ikke en regulær ansættelse.

Samtaler afholdes løbende så send ansøgning samt CV snarest til [email protected]
Vi ønsker at finde den rette samarbejdspsykolog til at starte hos os omkring 15. februar 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København K
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i København

    Vi søger hos [xxxxx] autoriserede psykologer, som brænder for at hjælpe unge mennesker, og som har lyst til at være en del af vores dejlige faglige og sociale fællesskab. Om stillingerne .
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Vi søger to kollegaer, der brænder for det pædagogisk psykologiske felt, gerne med erfaring inden for PPR, børne- og familieområdet.Vi lægger vægt på, at I er engagerede, har gode samarbejdsevn..
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Autoriserede Psykologer søges på Konsulentbasis Godtsind Copenhagen Full-timeFreelance Salary Competitive Autoriserede Psykologer søges på Konsulentbasis..
    • Psykolog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0