Plan B søger 3 fagligt kreative psykologer med et skarpt socialfagligt blik til vores undersøgelsesteam og behandling...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

I Plan B har vi travlt – på den gode måde, og vi har mange spændende opgaver i hele Danmark, der skal løses. Vi opnormerer derfor med yderligere to psykologer til vores Psykologhus i København og en psykolog til vores afdeling i Odense. Opgaverne vil dog ind imellem være i hele Danmark, hvorfor der må indtænkes nogen rejseaktivitet i jobbet.

Stillingsindhold og profil

Som psykolog hos Plan B vil du blive en del af et velfungerende undersøgelses- og behandlingsteam, hvor dine primære opgaver vil være at udfærdige forældrekompetenceundersøgelser, tilknytningsundersøgelser, prognosevurderinger, psykologiske undersøgelser af børn og unge, traumeudredninger mm. Sideløbende har du har også mulighed for at varetage individuelle behandlingsforløb, kontaktpersonsopgaver eller tværfaglige familiebehandlingsopgaver, tovholderopgaver samt blive koblet på VISO-forløb, da vi i Plan B er VISO-specialister på børn- og ungeområdet inden for: omsorgssvigt, udviklingstraumer, kompleks PTSD, seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold samt seksuel bekymrende adfærd. En del af jobbet vil også være at kunne formidle vores traumeinformerede forståelsesramme og almene arbejde generelt i form af interne og eksterne kurser, moduler, oplæg i kommuner mm.

Særligt for psykologen til Odense: Her vil du blive den første fastansatte psykolog - af forhåbentligt flere. Du skal derfor have mod på at stå i spidsen for både undersøgelsesarbejdet samt have lyst til at indgå i familiebehandlingsdelen ude i familierne. I det hele taget skal du være indstillet på at arbejde alsidigt, fleksibelt og kreativt med resten af teamet og tænke din psykologfaglighed bredt. Du får selvfølgelig god sparring fra teamet i København.

Det er et krav at du er autoriseret og har kendskab til undersøgelsesområdet samt det specialiserede børn- og ungeområde. Det vigtigste er dog, at du er relationel kompetent og har en stærk værdi om at møde alle slags mennesker i øjenhøjde og med respekt. Når vi i Plan B laver store undersøgelser, er vi altid to om det. Vi har en kultur, hvor vi prioriterer sparring, fællesskab og faglig udvikling højt. Vi hjælper hinanden, når der er behov for det, og vi tager fælles ansvar for, at alle føler sig godt klædt på til opgaverne. Vi har et tæt samarbejde med landets kommuner og løser nogle af de mest komplicerede sager her. Omsorgssvigt og traumer fylder ofte meget hos de børn, unge og familier, vi møder, og vi arbejder overordnet ud fra en traume- og tilknytningsteoretisk, neurosekventiel (NMT), systemisk og mentaliseringsbaseret referenceramme (herunder AMBIT).

Plan B rummer både et psykologhus og en afdeling for kontaktpersoner og familiebehandlere. I alt er vi cirka 35 ansatte, og vi arbejder sammen på kryds og tværs af vores fagligheder for at skabe de mest skarpe og fagligt solide indsatser. Vi har en værdi om, at vi ikke arbejder i isolerede indsatser, men tænker hele barnets/familiens hverdag, øvrige kontekster og relationer ind i arbejdet. Derudover sætter vi en ære i at gøre, hvad der skal til for den pågældende borger, og tænker gerne ud af boksen for at løse vores opgaver. Du vil komme ind på en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, travlhed og godt humør – og altid plads til nye idéer.

Plan B har både en afdeling i København NV og en afdeling i Odense.

Vi håber, at du:

  • Brænder for arbejdet med børn, unge og familier og er med på, at hele netværket og de forskellige kontekster, som barnet/familien befinder sig i, skal tænkes ind, når et barn skal i trivsel.
  • Kan lide at samarbejde med andre fagligheder og sætte din faglighed i spil i et fagligt kreativt rum, hvor vi tænker i mulige og umulige interventionsformer og undersøgelsesdesign.
  • Kan møde alle mennesker i øjenhøjde og har blik for intentioner bag handlinger og livsførelse.
  • Forstår dig på at arbejde i et system, der er underlagt lovgivning, tidsfrister og dokumentation.
  • Kan lide et uformelt arbejdsmiljø, hvor dagene er forskellige og hvor opgaverne varierer alt efter, hvad der kommer ind i huset.
  • Er ambitiøs og har lyst til at præge udviklingen i huset med engagement og faglighed
  • Har flair for engagerende formidling ud af huset

Vi forventer, at du:

  • Er autoriseret psykolog med erfaring målrettet udsatte børn, unge og familier
  • Har erfaring med undersøgelser eller har ambitioner om at opnå større kompetencer inden for dette felt
  • Har evne til at tænke "ud af boksen" og (tvær)fagligt kreativt
  • Kan arbejde selvstændigt, er ansvarsfuld og er god til at planlægge og strukturere din tid.
  • Kan formidle din faglighed skarpt både ind ad til og ud ad til
  • Kan indgå i teamsamarbejde på tværs af opgaver og faglighed

Vi tilbyder:

  • En veletableret arbejdsplads i rivende udvikling
  • Et spændende job med stor afveksling i de daglige opgaver
  • God mulighed for faglig udvikling og efteruddannelse
  • Dedikerede og engagerede kollegaer, der alle brænder for det psykolog- og socialfaglige felt
  • En arbejdsplads med højt til loftet og en uhøjtidelig omgangstone
  • Ugentlig arbejdstid 32-37 timer

Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler d. 27. og 30. januar 2023.

Om Plan B:

Plan B er en social- og psykologfaglig organisation, der samarbejder med kommuner i hele landet om at skræddersy specialiserede og bæredygtige indsatser til udsatte børn, unge og familier med særlige behov. Det er vores vision og erfaring, at vi med vores tilgang bidrager til at skabe tydelige og varige forandringer, der også rækker ud over vores indsats. I Plan B løfter vi sager med mangeartede problemstillinger og høj kompleksitet inden for det social- og psykologfaglige felt, og vores kompetente medarbejdere har hver for sig og tilsammen en bred og samtidig specialiseret viden om sociale, psykologiske, udviklingsmæssige og kulturelle problematikker.

Plan B er ligeledes VISO-leverandør for Socialstyrelsen, og en del af vores medarbejdere er blandt andet specialister inden for områderne: omsorgssvigt, udviklingstraumer, seksuelle overgreb, fysisk og psykisk vold samt seksuel bekymrende adfærd mm.

Derudover varetager Plan B også en række samtaleforløb i både kommunalt og privat regi.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=30ea676c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1