Psykolog til dag- og døgnafsnit for børn og unge med spiseforstyrrelser, Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Jobbet
Dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser dækker hoved- og specialfunktion for børn og unge, der har behov for intensiv behandling.

Patientforløbene er komplekse, idet patienterne, udover deres svære spiseforstyrrelse og ledsagende somatiske påvirkning, typisk er præget af et bredt spektrum af psykiatrisk komorbiditet samt hyppigt sociale belastninger.

Omdrejningspunktet for behandlingen af børn og unge med spiseforstyrrelse er familiebehandling, og forældrene er meget aktivt involverede i behandlingen.

Herudover tilbydes miljøterapi, ernæringsterapi, fysioterapi, gruppebaseret kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og psykoedukation samt en psykoedukativ forældregruppe og skolegang i intern skole. Derudover tilrettelægges individuelle psykoterapeutiske tilbud efter behov.

Sideløbende med behandlingen er der et tæt samarbejde med kommune og hjemskole. Sammenhæng i patientforløbet og gode overgange har særligt fokus.

Dine opgaver
Du bliver tovholder på tilrettelæggelse, koordination og gennemførelse af det samlede behandlingsforløb for den enkelte patient og dennes familie, hvor behandlingsarbejdet foregår i tværfaglige teams.

Derudover skal du facilitere grupper for både patienter og forældre, samt varetage individuelle terapeutiske forløb. I hverdagen vil du blive tilknyttet med primær funktion til det ene af afsnittene, dvs. enten dagafsnit eller døgnafsnit.

Lidt om afsnittet og dine kommende kolleger
Dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser er en del af vores højt specialiserede funktion for børn og unge med spiseforstyrrelser, som desuden omfatter et ambulatorium - i daglig tale kaldet ”Spisesøjlen”. Vores patienter er i alderen 7-18 år.

Vi er en tværfaglig, engageret gruppe af sygeplejersker, psykologer, læger, pædagoger, fysioterapeut, socialrådgivere, skolelærere, diætist, økonoma og sekretærer, der arbejder familieorienteret med henblik på at hjælpe patienterne og deres familier tilbage til en hverdag, hvor kost, spisning og måltider bliver normaliseret.

Vores forventninger til dig
Som vores kommende kollega vægter vi at du:

  • Har autorisation
  • Er nysgerrig, ansvarsfuld og har gode samarbejdsevner
  • Har fagligt engagement og er indstillet på tæt tværfagligt samarbejde
  • Vil være medansvarlig for at kvalitetsudvikle
  • Er stabil og parat til at arbejde i et ofte omskifteligt miljø
  • Er selvstændig og har overblik

Vi vægter endvidere særligt børne-og ungdomspsykiatrisk erfaring og/eller erfaring med behandling af spiseforstyrrelser samt familieterapeutisk erfaring og DAT. Erfaring med testning vil være en fordel.

Vi tilbyder dig

  • En dynamisk arbejdsplads. Vi har fokus på faglig udvikling og på vedvarende at forbedre behandlingen. I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center arbejder vi alle på at udvikle en fælles forbedringskultur med fokus på, hvad der har værdi for patienterne og deres familier.
  • Et godt arbejdsmiljø. Vi har et godt, positivt og anerkendende arbejdsmiljø, og vi arbejder i rare omgivelser med fokus på både fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
  • Mulighed for samarbejde og sparring. Varetagelsen af de terapeutiske behandlingselementer er under supervision, og der vil være god mulighed for tværfagligt samarbejde med alsidige arbejdsopgaver samt sparring med søjlens øvrige psykologer.


Løn og vilkår
Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2023 eller snarest muligt derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder ansættelsesbrev.

Ønsker du at vide mere om stillingen?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Maj-Britt Lauritsen på 38 64 75 28.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsproces
Ansøgning, CV og uddannelses- og autorisationsbevis uploades via link senest den 12. november 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 46.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser.

Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen. Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed.

Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret.

Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på hjemmesiden her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1