Bygningsmaler til Bygningsafdelingen på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Holder du af en varierende hverdag i et uddannelsesmiljø der summer af liv med unge mennesker omkring dig? Så er jobbet som bygningsmaler hos os på TEC måske noget for dig!

TEC er en erhvervsuddannelse med 5 adresser placeret i Storkøbenhavn.

Bygningsafdeling består af en række driftspersonale som pedelfunktioner, skilteteknikere, designer, varmemester samt andre administrative funktioner som sammen drifter TECs ca. 110.000 kvadratmeter.

Vi er en serviceafdeling der sætter en ære i at betjene TECs elever og ansatte og få vores adresser til at fremstå så indbydende som muligt.
Elevtrivsel er i fokus med et ønske om at skabe de mest attraktive uddannelses- og elevmiljøer. En stor del af arbejdsopgaverne foregår derfor naturligt i de områder hvor vores elever færdes.

Som maler i bygningsafdeling vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores skilteteknikere, designer og pedelfunktioner. Sammen skal I være med til at vedligeholde og udvikle TECs bygningsmasse.

Du skal søge jobbet fordi, at:

  • Du søger et fleksibelt og afvekslende job blandt unge mennesker i en organisation med stor faglig bredde, rumlighed og frihed under ansvar
  • Du trives i en kultur med et stærkt kollegialt samarbejde – hvor vi i fællesskab skal finde gode løsninger og svar på de krav og udfordringer vi møder
  • Du holder af at arbejde både selvstændigt og i teams og kan skabe relationer, såvel internt som eksternt


Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

Du ville skulle lave malerarbejder i forbindelse med mindre projekter med etablering af elevområder (foregår oftest som teamopgaver mellem designer, skiltefolk og pedeller) samt løbende vedligehold af vores mange indvendige overflader (primært selvstændigt arbejde).

Forvent IKKE store maleropgaver i forbindelse med byggeprojekter. Disse opgaver udføres primært af vores eksterne håndværkere på rammeaftale.

Vores forventninger til dig

Du arbejder selvstændigt og kan finde arbejdsopgaver på egen hånd, men du skal også være villig til at indgå i et teamarbejde på projekter, hvor flere fag deltager. Du formår at få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvalitet.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er uddannet bygningsmaler
  • Du er fleksibel og kan trives i en omskiftelig hverdag
  • Du holder af at omgås unge mennesker og kan lide at samarbejde med andre
  • Du har kørekort B, da vi har 5 adresser i Storkøbenhavn


Hvad tilbyder vi dig?

Du får et godt kollegialt arbejdsmiljø hvor relationer vægtes – det skal være rart at møde på job.

Derudover får du en afvekslende hverdag blandt gode kolleger og uddannelser med opgaveløsninger i tæt samarbejde med engagerede kolleger samt et job, hvor du kommer i kontakt med en bred vifte af TECs mange forskellige faggrupper.

Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat eller mellem Finansministeriet og akademikere i Staten.

Stillingen er på fuld tid.

Du kommer til at udføre malerarbejder på alle TECs adresser men dine primære adresse bliver på TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 12. november 2023.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende i november.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Bjørn Lawaetz på mail [email protected] eller mobil 2545 3030.

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maler", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maler
  • Frederiksberg
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Maler i København K

    FAGLÆRT, bygningsmaler til Nordhavn København Bygningsmaler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Københavns området Vi har travlt og mangler erfarne malere til maling at trappe o..
    • Maler
    • København K
    Få mere info
  • Maler i Frederiksberg C

    Dygtig Malersvend søges omkring Frederiksberg Er du en dygtig og erfaren malersvend, der brænder for at skabe smukke og holdbare malerarbejder? Har du lyst til at arbejde i hjertet af København..
    • Maler
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Maler i København K

    Er du en dygtig Maler med lyst til at arbejde i København? Vi søger en kompetent Maler til at forstærke vores team, der er klar til at tage fat på udfordrende og varierede maleprojekter i hovedstad..
    • Maler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som malere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal malere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte malere over tid

Dato Alle jobs som malere
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0