Studenterrådgivningen søger 2 rådgivere til Rådgivning København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Vil du bidrage til at fremme trivsel hos studerende på videregående uddannelser? Er du psykolog eller socialrådgiver med en terapeutisk efteruddannelse? Kan du varetage nærværende og kvalificeret rådgivning med terapeutisk dybde, og vil du samtidig bidrage til Studenterrådgivningens øvrige rådgivende og forebyggende indsatser?

Studenterrådgivningen søger to rådgivere pr. 1. august 2023. Stillingerne er på fuld tid og er forankret i vores almene rådgivning i København. Der vil være 2 ugentlige arbejdsdage på et uddannelsessted i det Storkøbenhavnske, foreløbig på DTU i Lyngby og på en KP-campus i København.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde i et fagligt og kollegialt velfungerende arbejdsfællesskab, hvor vi er ambitiøse i vores opgaveløsning, hjælper hinanden og udvikler os sammen. Vi er stolte af vores arbejde, og er hele tiden optaget af, hvordan vi kan tilpasse og forbedre vores virke, så vi er relevante og hjælpsomme for flest muligt.

Opgaverne

Opgavemæssigt er det vigtigt, at du kan se dig selv i en hverdag, der overvejende – men ikke kun – består af samtaler i en korttidsramme. De studerende du vil møde, har meget forskellige problemstillinger, studieliv og baggrunde. Stort set dagligt vil du tage imod en ny studerende, som du skal samarbejde med. Det kræver nysgerrighed, relationskompetence og faglighed at varetage og bidrage til dette samarbejde på en måde, som er hjælpsom for den studerende. Ofte vil samtalerne være af terapeutisk karakter, men du skal også være parat til at rådgive og hjælpe videre, hvis Studenterrådgivningens tilbud ikke vurderes at være det rette.

To af dine ugentlige arbejdsdage bliver på henholdsvis et KP campus eller på DTU i Lyngby. Her vil du i samarbejde med en kollega fra Studenterrådgivningen fungere som fremskudt rådgiver. Din opgave bliver i høj grad samtaler med studerende, men du skal også træde ind i et mere overordnet trivselsfremmende samarbejde med studenterorganisationer, studievejledere og undervisere. Gennem samarbejdet tilgængeliggør I Studenterrådgivningens tilbud og viden om studietrivsel, og får samtidig et lokalkendskab, der gør, at I kan tilbyde de studerende en høj grad af sammenhæng i rådgivningstilbuddet.

I Rådgivning København varetager vi ud over samtaler forskellige andre opgaver som gruppetilbud, undervisning / workshops og online støtte via sikret portal. Derudover et mindre antal opgaver i forhold til sparring / supervision af studievejledere. Det er vigtigt for os at tilbyde en bred pallette af indsatser, så studerende med forskellige præferencer og behov kan føle sig hjemme og hjulpet. Vi ønsker os en kollega, der (på sigt) vil bidrage til varetagelse og udvikling af disse opgaver.

Alle vores indsatser skal ses i sammenhæng med Studenterrådgivningens samlede mål om at bidrage til studietrivsel for alle studerende ved videregående uddannelser. Det indebærer et fokus på kontekstualisering og almengørelse af studielivsproblematikker, og et stærkt blik på tilhør og rammerne i studielivet. Derudover, at vi er dygtige til at spotte indikationer på alvorlig psykisk lidelse, og at vi har blik på, hvordan vi kan understøtte, at studerende kommer ud som dygtige dimittender i trivsel, også hvis de har funktionsnedsætteler eller andre særlige udfordringer.

Afdeling og kollegaskab

Vi tilbyder en afdeling med et kollegaskab og fagligt fællesskab, som vi oplever, at medarbejdere trives og udvikler sig i. Vi oplever stemningen som tryg – rådgiverne stiller sig hyppigt åbne med det, som de finder svært, og vi er gode til at bringe forskellige og ind imellem modsatrettede perspektiver på banen. Du vil møde kollegaer, der gerne vil lære af hinanden, som sætter pris på metodemæssig forskellighed, er hjælpsomme og ikke mindst sjove og rare. FIT er en naturlig del af vores hverdag, det er et velintegreret redskab, som vi læner os ind i samtidig med, at vi ser nuancerne, og er bevidste om ikke kan svare på alt.

Organisatorisk har vi i Studenterrådgivningen fokus på læring og på at understøtte en kultur, hvor vi ser opgaverne og deres løsning som et fælles anliggende. Det betyder blandt andet, at vi tilbyder månedlig ekstern supervision og har fælles sparringsmøder ca. tre gange om måneden. To gange om året sætter vi dagen af til læring og fordybelse i afdelingen.

Vi ønsker os en kollega, der kan se sig selv i ovenstående – én, som er nysgerrig, og som gerne vil deltage i fællesskabet, fagligt såvel som kollegialt. Afdelingen er sammensat at medarbejdere med forskellige erfaringer, baggrunde og aldre. Vi ønsker os, at vores nye kollega har en vis arbejdsmæssig erfaring, fx fra arbejdet med unge eller voksne i en kommunal eller regional kontekst, gerne fra psykiatrien.

Ledelsesmæssigt lægger vi vægt på, at du får en tilpasset og kvalificeret indføring i opgaver, i tilgængelig og relevant sparring, og i at vi kan have en åben og venlig dialog omkring de ting, der betyder noget for dig i løsning af opgaverne og i dit arbejdsliv i Studenterrådgivningen. Som ny vil du tage del i et introprogram og blive tilknyttet en mentor.

Praktisk

Send ansøgning og CV via link. Vi holder samtaler fredag den 16. juni samt tirsdag den 20. juni.

Ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster – vi er ikke lønførende og vi tilbyder ikke deltidsansættelser.

Hvis du har spørgsmål til opslaget eller stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rosa Vikmann Pedersen på 30 90 07 06 eller [email protected].

På vegne af ansættelsesudvalget,

Rosa Vikmann Pedersen,

Afdelingsleder, Rådgivning København

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København S
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i København

    Ved Studienævnet for Psykologi er der på bacheloruddannelsen et antal instruktorstillinger ledige til besættelse pr. 1. august 2024 inden for følgende fag/hold: Introduktion til psykologi/ vi..
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København K

    Vi søger timelønnede psykologer til udvælgelsen af fremtidens soldater og militære ledere, så vil du være med til at forme fremtidens forsvar ved at foretage og sikre kvaliteten i udvælgelsen af un..
    • Psykolog
    • København K
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Vi søger hos [xxxxx] autoriserede psykologer, som brænder for at hjælpe unge mennesker, og som har lyst til at være en del af vores dejlige faglige og sociale fællesskab. Om stillingerne .
    • Psykolog
    • København
    Få mere info
  • Psykolog i København

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i København
    • Psykolog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0