Autoriserede psykologer til praksis i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Ønsker du en hverdag med faglig stimulering, medindflydelse, stor fleksibilitet og fællesskab, så kan du nu blive en del af Tricas Psykologerne i Odense.

Vi søger autoriserede psykologer på mellem 25 og 37 timer om ugen til at varetage samtaler med medarbejdere og ledere for en stor erhvervskunde samt have muligheden for at deltage i interne udviklingsprojekter i Tricas. Opstart er hurtigst muligt, dog senest d.01/11 og din arbejdsplads vil være på klinikken i Vestergade 50 i Odense.

Hvem er vi?

Vi er grundlagt af chefpsykolog Trine Bjerremand Caspersen, autoriseret neuropsykolog og specialist i psykoterapi samt psykotraumatologi. Vi er et team af 8 psykologer, der på hver vores unikke måde skaber forandring sammen med vores klienter uanset hvilken udfordring de har. Vi har et bredt klientgrundlag rangerende fra mennesker, der slås med stress eller overbelastning til personer, der har brug for hjælp til eksistentialistiske problemstillinger.

Vi arbejder med mennesker på sammenbruddets rand såvel som dem, der har styr på deres liv, men vil rykke videre til deres næste skridt. Lige meget hvem vi taler med, er vores udgangspunkt at få fat om det, der er svært og vigtigt og samskabe værktøjer med klienten, som fører til bedre trivsel og udvikling. Det handler om modet til at se det svære i øjnene og viljen til at gøre noget ved det. Alt dette igennem et fokus på den terapeutiske relation og en tematiktilpasset men valgfri terapeutisk metode.

Som kultur går vi op i at kombinere autonomi, udvikling og fællesskab. I praksis betyder dette, at du har stor grad af frihed til at sammensætte din rolle i dialog med Trine ift. om du udelukkende vil have samtaler eller om du vil kombinere det med akutopgaver, udviklingsprojekter eller eventuel videreuddannelse. Derudover har vi fælles supervision samt forskellige uformelle sociale arrangementer.

Stillingens indhold

Som nævnt ovenfor har du stor mulighed for at have indflydelse på din egen rolle. Størstedelen af din arbejdsuge vil dog i starten være at have individuel samtaleterapi med medarbejdere og ledere fra en større dansk virksomhed. Dette er en opgave vi har ejerskab på og er altså ikke igennem et netværk.

Disse samtaler vil vare 45 minutter og der vil være minimal administration, da vi har et effektivt system til dette. Du styrer selv din kalender og kan derfor strukturere din arbejdsuge som du ønsker.

Temaerne du vil arbejde med, vil typisk være af lettere karakter, altså ikke tunge psykiatriske problemstillinger. Det vil være:

  • Stress og overbelastning
  • Samarbejdsproblematikker
  • Tab af motivation
  • Privatlivsproblematikker, der har indvirkning på mentalt helbred samt trivsel på arbejdet

De eneste formelle krav vi har er, at du har gennemført din autorisation, kan tale dansk og kan have dine klienter på klinikken i Odense. Vi er psykologer fra mange forskellige faglige baggrunde som PPR, kommuner, arbejdsmiljøklinik mm., der alle trives i dette arbejde og vi er også nogle, der bor et stykke fra Odense og pendler, da fleksibiliteten til at styre vores egen kalender muliggør dette.

Du ansættes som funktionær i en tidsubegrænset stilling på et selvvalgt antal timer imellem 25 og 37 og på baggrund af antal timer betales du en fast månedsløn plus pension.

For at komme i betragtning til stillingen skal du blot vedhæfte dit CV ved at at trykke på knappe "Ansøg dette job", så tager vi kontakt til dig. Vi indkalder til samtale løbende, så vi anbefaler du søger med det samme.

Har du spørgsmål til stillingen kan du skrive på [email protected].

Vi ser frem til at modtage dit CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bbde8800)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Odense C
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Odense

    Fastansættelse af aut. psykolog i Odense Fyns Psykologpraksis Odense Full-timePart-time Salary Competitive Er du autoriseret psykolog og leder du efte..
    • Psykolog
    • Odense
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Spændende stilling som specialpsykolog til ambulant specialafdeling i udvikling.Vi har brug for din brede psykiatriske udrednings- og behandlingserfaring, som du har erhvervet dig under uddannels..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Bliv en del af et stærkt psykologfagligt fællesskab og vær med til at forme næste generation af psykologisk behandling. Internetpsykiatrien tilbyder et nationalt behandlingstilbud for mild-moderat .
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Bliv en del af et stærkt psykologfagligt fællesskab og vær med til at forme næste generation af psykologisk behandling. Internetpsykiatrien tilbyder et nationalt behandlingstilbud for mild-moderat .
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. maj 2024 8
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1