Klinisk sygeplejespecialist med interesse for både psykiatri og somatik søges til BÆLTEFRIT ældrepsykiatrisk sengeafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist pr. 1. Oktober 2023, eller snarest muligt derefter, som har lyst til at gå forrest med udvikling, implementering og formidling af psykiatrisk sygepleje til vores patienter.


Om stillingen: Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, med weekendvagt 1 gang om måneden (ca. hver 3. weekend). I samarbejde med afdelingsledelsen, vil du stå for planlægning og udførsel af kvalitetsudvikling, formidling, undervisning, vejledning og implementering. Du vil indgå som fast ressource – og kontaktperson i særligt komplekse patientforløb, hvor du identificerer sygeplejebehov og tilrettelægger, koordinerer, delegerer og evaluerer patientforløb, ud fra patientens behov og den enkelte medarbejders kompetencer. Der vil blive planlagt relevant administrativ arbejdstid ind til de forskellige arbejdsopgaver.

Om afdelingen: S5 er et integreret afsnit med plads til 14 patienter. Afsnittet ligger i en nybygget og ny-renoveret bygning med en dejlig stor gårdhave, på smukke Oringe. Vi modtager ældre patienter (70+) med bl.a. depression, skizofreni, angst, bipolar lidelse, samt aldersrelaterede psykiatriske sygdomme. Indlæggelsestiden er i gennemsnit 30 dage.

Om os: Vi en tværfaglig gruppe sammensat af både sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, to pædagoger, en socialrådgiver, en psykiater, en somatisk læge, en ergoterapeut og en fysioterapeut. To af vores social – og sundhedsassistenter er desuden uddannede træningsambassadører, som sørger for, at vi får rørt os hver dag i arbejdstiden, hvilket både minimerer smerter samt skaber grin og glæde.
Vi vægter fællesskab, arbejdsmiljø, samarbejde, læring, åben dialog og humor højt. Derudover har vi stor respekt for hinandens forskellige anciennitet og kompetencer, og er gode til at sparre og lære med/af hinanden.

Vores arbejde: I en foranderlig hverdag beskæftiger vi os med alle aspekter af psykiatriske diagnoser og psykiatrisk sygepleje. Dagligdagen er ofte præget af, at patienterne også har sociale og/eller somatiske problemstillinger, hvorfor vi også har mange tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere, og hvorfor vi har både psykiater og somatisk læge på afdelingen.
Vi arbejder aktivt med nedbringelse af tvang ud fra Safewards og deeskaleringsprincipperne, og udover det bruger vi bl.a. miljøterapi og tager udgangspunkt i den enkelte patients livssituation. I de særligt komplekse forløb anvender vi koordinerende indsatsplaner og udarbejder social-psykiatriske planer til sektorovergange. Vi holder ugentlige tværfaglige behandlingskonferencer hvor vores udgangspunkt for patienternes behandling centrerer sig om aktiv patientdeltagelse med fokus på patientens kliniske og personlige recovery, kommunikation, relationsdannelse, medicinsk behandling og fysisk aktivitet. Vi har alarmfunktion i alle vagtlag.

Som (klinisk) sygeplejerske vil du på sigt være ansvarshavende i aften – og weekendvagter. Vi har fokus på udvikling og læring med rig mulighed for uddannelse og kurser.

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist som:

  • Har lyst til at være tovholder på udviklingen af sygepleje til vores patientgruppe
  • Er specialuddannet i psykiatri eller har anden relevant uddannelse (eller har lyst til at uddanne dig indenfor psykiatri i nær fremtid)
  • Har gode formidlingsevner, overblik og evne til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med andre
  • Har erfaring med koordinering, kvalitetsudvikling, samt implementering
  • Har lyst til at tage godt imod nye kollegaer og fungere som mentor for dem, som en del af Regionens onboarding-program
  • Kan tænke kreativt og finde individuelle løsninger i sygeplejen til den enkelte patient
  • Er god til at motivere sine kollegaer i bl.a. implementering af nye arbejdsgange – som du også selv er med til at udvikle i samarbejde med afsnitsledelsen

Vi kan tilbyde dig:

  • En god introduktion til psykiatrien og afsnittet, med mentorordning og buddies i oplæringsperioden
  • Et bæltefrit afsnit som har fokus på at forebygge tvang i arbejdet med Safewards, relationer og deeskalering
  • Læringslaboratorie på Oringe (Oplæring og vedligeholdelse af PVK-anlæggelse, IV væskeophæng, KAD-anlæggelse, injektioner, suturering mv).
  • Indflydelse på dit eget arbejdsliv i et vekslende job med mange spændende udfordringer
  • Kollegaer der brænder for patientgruppen og vægter faglighed, sparring, refleksion og ikke mindst humor
  • Et alsidigt arbejde hvor arbejdsopgaverne er både psykiatriske, somatiske og socialfaglige

Om stillingen: Fast stilling på 37 timer om ugen med primært 2-holds-skift og weekendarbejde ca. hver 3. weekend. Stillingen ønskes besat 1. oktober 2023, eller snarest mulig derefter.

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe for at høre nærmere om stillingen hos Oversygeplejerske Linda Nagel på telefon: 93566712 eller 58537310.

Ansættelsessamtaler: Løbende.

Løn og ansættelsesforhold: Løn efter gældende overenskomster.

Straffeattest: I forbindelse med ansættelse skal der, jf. Regionernes politik herom, indhentes straffeattest.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vordingborg
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Vordingborg

    Psykiatrien i Vordingborg søger serviceassistenter til sommerperioden Vi søger faglærte og ufaglærte serviceassistenter til en tidsbegrænset periode fra 1. juni til 31. august 2024. Der er tale..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4760 Vordingborg
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære sygeplejerske, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, vi er..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4760 Vordingborg
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1