Vil du i psykiatrien arbejde med inddragelse og værdi for borgeren i et recoveryorienteret miljø, hvor det tværfaglig...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

De Særlige Pladser søger sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent.

Har du lyst til personlig og faglig udvikling og lægge grundstenene til en spændende karriere og et væld af muligheder i en spændende psykiatri under hastig udvikling, så er S4 – De Særlige pladser det helt rigtige for dig.

  • Vil du arbejde i et dynamisk miljø med dygtige, skæve, stolte og unikke kolleger, hvor beboerne er i fokus og ikke to dage er ens?
  • Brænder du for at være en del af et behandlingsteam, der hver dag er afgørende i udsatte menneskers liv?
  • Trives du med komplekse og lange forløb?
  • Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og personlige kompetencer i dobbeltdiagnosebehandling, Safewards og nedbringelse af tvang?

De Særlige Pladser i Psykiatrien, Region Sjælland er et behandlingstilbud, hvor det bedste fra behandlingspsykiatrien, misbrugsområdet og socialpsykiatrien forenes.

Tilbuddet er frivilligt og borgerne visiteres af kommuner fra hele Region Sjælland. Tilbuddet kan vare op til 18 måneder, hvilket giver mulighed for veltilrettelagte forløb med rehabilitering i fokus.

Målgruppen er svært psykisk syge borgere, ofte med et kaotisk misbrug, svære sociale problemer, udadreagerende adfærd og udfordringer i forhold til de ordinære tilbud inden for behandlings- og socialpsykiatrien.

Personalegruppen består af sundhedsfaglige, socialfaglige, ergo- og fysioterapeuter, pædagoger, psykolog, læge, misbrugsbehandlere, sundhedsadministrativ koordinator, kok og serviceassistenter. Der er stort fokus på de monofaglige kompetencer for at styrke det tværfaglige samarbejde.

Vi er et team, hvor alle er lige og vi arbejder fælles med og for beboerne ved at sætte alles kompetencer i spil, for at give et helhedsorienteret tilbud. Vi arbejder med de fire hjørner, fordi vi tror på, at gode oplevelser, hvor vi menneske til menneske er nærværende, lytter og lærer, kan erstatte misbrug, give indhold og kompetencer til at mestre livet.

Afsnittet har i 2021 gennemgået en organisatorisk og kulturel udvikling med fokus på kvalitetssikring, arbejdsmiljø og godt sammenhold, målrettet misbrugsbehandling og et veltilrettelagt rehabiliterende tilbud.

Vi arbejder med relation og deeskalering, Safewards og ud fra en mentaliserings- og recoveryorienteret forståelse og sammen med beboerne nedbringer vi vold og tvang og skaber et helbredende og udviklende miljø, hvor der er rart at være. Vi forventer at kunne sende hele personalegruppen på recoverykursus i efteråret 2022.

Du vil få mulighed for varetagelse af spændende funktioner, kompetenceudvikling, ansøgning om specialuddannelse i psykiatri og karriereplanlægning i øvrigt.

Vi søger en sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent, med lyst til og interesse i at arbejde med sårbare mennesker, som er fagligt engageret og har ønske om at indgå i den fortsatte udvikling af De Særlige Pladser.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, skal du ikke holde dig tilbage – du vil gennemgå et detaljeret introduktionsprogram – Onboarding – og tilknyttes en mentor, der tager ansvar for din læring og trivsel i afsnittet.

Stillingen er på 37 timer, med dag- og aftenvagter, weekendvagter må påregnes og efter introduktion og oplæring, mulighed for hver 3. weekend og indflydelse på egen vagtplan.

Se et nyhedsindslag om afsnittet her: De nye særlige pladser - | TV2 ØST (tv2east.dk)

Du vil blive kontaktet og indkaldt til samtale umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: D. 21. august 2022

Ansættelsesdato: D1. september 2022 eller efter aftale

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vordingborg
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Psykolog i Vordingborg

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære sygeplejerske, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, vi er..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Vordingborg

    Vi søger dig som sygeplejerske med minimum et års erfaring og gerne kendskab til det psykiatriske regi. Hvis du har interesse i eller brænder for at hjælpe vores sygeplejestuderende godt på vej gen..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Vi søger en dygtig og engageret kollega til Teknisk afdeling i Vordingborg. Vi er en tværgående enhed, som varetager drift og vedligehold af bygninger og installationer for Psykiatrien i [xxxxx]
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    il vores distriktspsykiatriske ambulatorium for ældre søger vi en ny overlæge med tiltrædelse snarest muligt Vi forventer at du er speciallæge i psykiatri, gerne har ældrepsykiatrisk erfaring, .
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1