Autoriseret psykolog søges til landets måske mest interessante psykologstilling på børneområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du have en nøglerolle i at hjælpe udsatte børn og deres forældre? Kan du lave udviklende samtaleforløb? Vil du give psykologfaglig sparring til dine kollegaer? Og har du lyst til at lave vigtige børnepsykologiske undersøgelser, der kan danne grundlag for barnets videre liv? Så er det måske dig, som skal besætte den anden af vores to nyoprettede psykologstillinger i Børn og Familie i Vordingborg Kommune.

Unik stilling med særdeles stærke samarbejdsflader
Vi har i Vordingborg Kommune taget skridtet og samlet hele det specialiserede børneområde i én afdeling - Børn og Familie, Vordingborg. Det betyder, at socialrådgivere, familiebehandlere, støttekontaktpersoner, familieplejekonsulenter, pædagogiske støttepersoner, spædbarnskonsulenter m.fl. arbejder tæt sammen om at give udsatte børn og deres familier den bedst mulige støtte og hjælp. Det giver nogle helt unikke og tætte samarbejdsflader, der i sidste ende betyder bedre og hurtigere indsatser.

Og nu styrker vi organisationen yderligere med to psykologstillinger, hvoraf den ene som nævnt er besat.

Om stillingen
Som psykolog hos os får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af psykologfaglige opgaver i mange forskellige kontekster og samarbejdsrelationer.

Du får plads til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men samtidig kan du være i tæt kontakt til dine kollegaer herunder særligt din psykologkollega, som du vil danne et meget tæt parløb med.

Det giver dig mulighed for at iværksætte hurtige og målrettede indsatser, og da begge psykologstillinger er nyoprettede, vil du samtidig få rig mulighed for at sætte dit præg på indhold, faglighed, struktur og fokus.

Desuden prioriteres etableringen af faglige fællesskaber til andre psykologgrupper i kommunen.

Dine opgaver
Dit primære arbejdsområde er forskellige undersøgelses-og behandlingsopgaver samt psykologfaglig sparring og samtaleforløb. Derudover får du mulighed for forskellige supervisionsopgaver. Fælles for arbejdsopgaverne er et fokus på at skabe nye udviklingsmuligheder for såvel barnet som de voksne omkring det. Opgaverne tilpasser vi i dialog med dig, men overordnet indeholder stillingen følgende arbejdsområder:
  • Psykologfaglig sparring på sagerne
  • Psykologsamtaler med børn eller forældre
  • Psykologfaglige observationer
  • Supervision
  • Diverse psykologiske undersøgelser

Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring med legeterapi-forløb og/eller Theraplay.

Om dig
  • Du er autoriseret psykolog med viden om udviklingspsykologi, tilknytningsteori og familiepsykologi
  • Du har lyst til at arbejde med terapeutiske forløb både på individuelt og familiemæssigt niveau
  • Du kan udarbejde børnepsykologiske undersøgelser – eller du har lyst til at blive opkvalificeret til det
  • Du kan supervisere eller har lyst til at blive opkvalificeret til det
  • Du er systemisk orienteret og har øje for de ressourcer og udviklingsmuligheder, der ligger hos barnet og i familien
  • Du har gode samarbejdsevner, og kan indgå i tætte samarbejdsopgaver med kollegaer, ledelse samt eksterne samarbejdspartnere
  • Du er empatisk og god til at skabe tillidsfulde relationer til børn og deres forældre
  • Du evner at arbejde selvstændigt og trives på en dynamisk, fleksibel og travl arbejdsplads

Vi klæder dig derudover godt på til at løfte opgaverne gennem kurser, temadage, efteruddannelse og supervision, hvis du har brug for det. Du får med andre ord en stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Samtidig lægger vi vægt på, at arbejdsliv skal hænge sammen med privatliv. Derfor giver vi rum til, at du kan sammensætte dit arbejdsliv, så det passer dig. Vi er også åbne over for timer i f.eks. privat praksis eller andet ved siden af dit arbejde hos os; ligeledes er der mulighed for dage med hjemmearbejde. Kort sagt: Du får stor fleksibilitet og rig mulighed for at tilrettelægge dit arbejde.

Om Børn og Familie i Vordingborg Kommune
Børn og Familie er Vordingborg Kommunes specialiserede børne- og familieindsats. Vi har en bred tilbudsvifte og tilbyder en lang række forskellige indsatser og varetager mange børne- og familiefaglige opgaver. Vi udbygger hele tiden vores indsatser og styrker vores kompetencer. Vi samarbejder derudover tæt med skole- og daginstitutionsområdet, PPR, Sundhedsplejen, ungecenter, rusmiddelcentret m.fl.

Herudover samarbejder vi med en række dygtige og professionelle aktører – offentlige såvel som socialøkonomiske og private - der har den nødvendige kompetence til at kunne assistere med de enkelte opgaver bedst muligt.

Du får base i Familiecenter Kalvehave, beliggende i Kalvehave by, direkte ned til havet. Opgaverne ligger både her, hos familierne, i myndighedsafdelingen i Præstø og hos vores samarbejdspartnere.

Øvrige oplysninger
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer/ugen, men andet kan aftales – se beskrivelsen under ”Om dig”.

Der indhentes børneattest ved ansættelse. Opstart 01.05.2023 eller snarest muligt.

Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag den 13.3.2023.

Samtalerne afholdes onsdag den 22.3.2023, og vil finde sted i Familiecenter Kalvehave, Kalvehave Havnevej 2, 4771 Kalvehave.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Børn og Familie psykolog Katherine Olsen på telefon 24 63 76 96 eller faglig leder Christina Seidler på telefon 21 63 31 92.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Vordingborg
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Vordingborg

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære sygeplejerske, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, vi er..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Vordingborg

    Vi søger dig som sygeplejerske med minimum et års erfaring og gerne kendskab til det psykiatriske regi. Hvis du har interesse i eller brænder for at hjælpe vores sygeplejestuderende godt på vej gen..
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    Vi søger en dygtig og engageret kollega til Teknisk afdeling i Vordingborg. Vi er en tværgående enhed, som varetager drift og vedligehold af bygninger og installationer for Psykiatrien i [xxxxx]
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Psykolog i Vordingborg

    il vores distriktspsykiatriske ambulatorium for ældre søger vi en ny overlæge med tiltrædelse snarest muligt Vi forventer at du er speciallæge i psykiatri, gerne har ældrepsykiatrisk erfaring, .
    • Psykolog
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1