Ledende overradiograf/-sygeplejerske søges til Radiologisk afdeling AAUH, Afsnit Farsø/Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger en ledende overradiograf/sygeplejerske, der vil være medskaber af og kan fastholde en kultur, hvor medindflydelse, samarbejde på tværs og fortsat udvikling af det radiograffaglige område giver tro på en fremtid i udvikling og balance.
Rollen som ledende overradiograf/oversygeplejerske
Som ledende overradiograf/oversygeplejerske bliver du personaleleder for de medarbejdere, der refererer til dig, og i den rolle skal du have fokus på kompetenceudvikling, faglig sparring og et godt blik for udvikling af det radiograffaglige område og nytænkning af ansvarsområder. Du vil, i tæt samarbejde med øvrige sundhedsfaglige ledere i afsnittet og afdelingen, få ansvar for afsnittets arbejde med udvikling, forskning og uddannelse. Du skal bidrage til, at hospitalets strategier og fokusområder udvikles og samordnes på tværs af afsnit og ledelsesområder i afdelingen og omsættes til kvalitet i den patientnære drift. Du vil blive en nøgleperson i samarbejdet med relevante afsnit og afdelinger på tværs af hospitalet så der sikres sammenhængende og gode patientforløb.

Du vil få det radiograffaglige ansvar for afsnittet og skal sikre, at den radiograffaglige udvikling og radiograffaglige kvalitet lever op til gældende målsætninger, strategier, svar-tider og pakkeforløb.

Du vil få et tæt samarbejde med chefsygeplejersken og chefradiografen samt de øvrige ledende overradiografer/oversygeplejersker i afdelingen, hvor vi sammen skal skabe et godt fundament for rekruttering og fastholdelse. Vores medarbejdere er vores vigtigste fundament, og radiologisk afdeling skal være et godt sted at være ansat og under uddannelse. Du skal også være med til at forberede afsnittet og medarbejderne på at tage del i udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital, så vi er klar til at udnytte de nye potentialer.

Vi håber på at finde dig, der er et fagligt og værdimæssigt fyrtårn inden for det billeddiagnostiske område og som baserer din ledelse på inddragelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Du forstår vigtigheden af samarbejde, kan sparre med dine medarbejdere og ved, at medinddragelse og medansvar skaber et godt arbejdsmiljø med mening og glade medarbejdere, hvor alle oplever, at de er en del af noget større.

Din erfaring og kompetencer
Du skal have en sundhedsfaglig uddannelse med en baggrund som radiograf/sygeplejerske og have lyst til ledelse. Ud over den rette uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring, kræver jobbet at du:
  • er en teamplayer – forstår at resultater skabes gennem samarbejde og dialog
  • har personlig gennemslagskraft og kan få følgeskab til de beslutninger der træffes
  • har en synlig og nærværende ledelsesstil og er med til at sætte den gode kultur på dagsordenen også selvom dit personaleledelsesansvar er fordelt på flere matrikler
  • er en god kommunikator
  • kan uddelegere opgaver og samtidig påtage dig slutansvaret
  • har fokus på gode og sammenhængende patientforløb og formår et godt tværfagligt samarbejde
  • har blik for det nytænkende og har en innovativ tilgang
  • har organisatorisk og politisk forståelse og erfaring med at løse komplekse opgaver


Om Radiologisk afdeling
Aalborg Universitetshospital (Aalborg UH) har en af landets største Radiologiske afdelinger med et årligt undersøgelsesantal på ca. 300.000. Afdelingen diagnosticerer, undersøger og behandler patienter på Aalborg Universitetshospital samt henviste patienter fra blandt andet praktiserende læger. Derudover udføres højtspecialiserede og komplicerede undersøgelser for regionens patienter.

Afdelingen består af fem matrikler – Hobro, Farsø og Thisted samt to i Aalborg (Nord/syd), hvilket fordrer, at vi både i leder- og medarbejdergruppen har et godt tværgående samarbejde. Et fokusområde i afdelingen er tilstedeværelsen af et solidt uddannelsesmiljø, hvori medarbejderne tilegner sig et højt fagligt niveau. Radiologisk Afdeling uddanner læger, sekretærer og radiografer. Der er løbende Ph.d.-studerende i afdelingen, og forskningsmiljøet afspejler afdelingens status som en del af Aalborg Universitetshospital - dette i et tæt samarbejde med Aalborg Universitet.

Afdelingsledelsen består af en chef for billeddiagnostikken, en chefradiograf, og en chefsygeplejerske samt en ledende lægesekretær. Afdelingsledelsen understøttes af en lægefaglig konsulent. Du vil som ledende overradiograf/oversygeplejerske referere til chefradiografen i Radiologisk Afdeling. Den samlede ledelse i Radiologisk afdeling varetager ledelsesfunktionen ud fra visionen om effektive og sammenhængende patientforløb på tværs af enheder og understøttes af en veletableret stabsfunktion, der består af en projektansvarlig radiograf, udviklingsradiografer, en kvalitetsansvarlig radiograf, en kvalitetsansvarlig sekretær, en radiograf med særligt funktionsområde indenfor mammografien, en AC-medarbejder samt en sekretær for afdelingsledelsen.

I radiologisk afdeling er der 4 afsnit, der hver består af en ledende overradiograf/sygeplejerske samt en ledende overlæge. Du vil blive den fremtidige ledende overradiograf/oversygeplejerske i et afsnit i Thisted og i Farsø.

Du kan læse mere om afsnittene via dette link:

Din opstart
Når du starter, vil der være tilrettelagt et introduktionsprogram for dig. Herudover matcher din leder dig med en mentor, som er en erfaren leder fra hospitalet. Din mentor vil følge dig det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som ledende oversygeplejerske/-radiograf.

Formalia
Der er ansøgningsfrist den 22. oktober 2023. Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart pr. 1. januar 2023 eller efter aftale.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 43/44.
Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst for ledere på Sundhedskartellets overenskomst.

Vil du vide mere
Kan du kontakte chefradiograf Monica Kjærgård Mejer på telefon 25275043

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Thisted
  • Søndag den 22. oktober 2023

Lignende jobs

  • Radiograf i Frederikshavn

    Er du radiolog og vægter høj faglig standard inden for radiologi? Vil du være med til at udvikle Billeddiagnostisk Afsnit, Regionshospital Nordjylland, Frederikshavn, så hold dig ikke tilbage, men .
    • Radiograf
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Radiograf i Frederikshavn

    Radiograf søges til organisation/virksomhed i 9900 Frederikshavn
    • Radiograf
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf over tid

Dato Alle jobs som radiograf
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0